cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kıbrıs'da denetlemeye denk gelmemek mucize olur. 39uncu piyade neredeydi tam hatırlamıyorum ama hava koşullarının çok çetin olmaması en azından sevinilecek bir haber. Herkese hayırlı teskereler. Bundan sonrasını geyiğe vurarak geçirmeye çalışın. Acemilikten sonra yanınıza kitap falan alın. Farklı yerlere gideceksiniz, yeni insanlarla tanışacaksınız; bunları düşünün. Zor koşullarda (yemek, nöbet, emir vb) ruh ve beden sağlığını korumaya çalışacaksınız, bir yarışma programı gibi düşünün. Hadi bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 DadashNik0F said: Zikko said: Rambonun refüze olduğu yerler, 1) ısparta-eğirdir 2) manisa, 3) izmir-foça geçmiş olsun, gerisi hikaye.. ooof of arkadaşada foça çıktı bide komando haha. kafasına atlayacaklar orda asdas Ben ısparta - eğirdir'de yaptım, orda gördüğüm ranza altı yazısı: "Sizi sabah kadar silkeleyecekler ama zamanı durduramazlar." çok manidardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kuzen şu anda kıbrısda 20 günü kaldı.kısa dönem ama anamızı silkelediler 100 gündür dwnetleme ayağına sabah akşam koşuyoruz dedi tam teçhizat :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 DadashNik0F said: Feamer said: DadashNik0F said: yok mu lan edirne olan usta birlikte ? edirnenin neresinde karaağaç. usta birliğim. valla moralini bozmayım, geçi malumat almışsındır gerçi, tabi 3-4 senede düzeltmiş te olabilirler, gerçi dönem dönem galiba bizim zamanımızda karaağaç karakollara gitmişti, süloğlu edirnede kalmıştı ben şahsen karakolu öneririm, pistir o yoktur bu yok tur çarşı yoktur diye bakmamak lazım, yapacağın 4 saat devriye o kadar, santral veya kule olmaz isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Valla artık gidip görecez başkan yapacak bişey yok. İyisiyle kötüsüyle bir türlü geçecek bu askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Masakari said: Giovanni said: 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA 39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 2'nci P. Tb. 3'üncü P. Bl. K.lığı KIBRIS Nasildir beyler bilen var mi? Kıbrısı ara sor denetleme var mı ? Kaç tane ? Kim denetliyor ? Ne denetlemesi ? Geçen sene ağustos döneminde ben gittiğimde kolordu denetlemesi yaklaşıyordu canımızı çıkardılar. Bu sene Kara Kuvvetleri denetlemesi yapılacak olabilir gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fistan said: geçmiş olsun cok zor bi askerligin olacak Sagol kardes :) Yok la iyi yeriymis Kibrisin :) Guzelyurtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 goldbären said: Fistan said: Seyh-hulud said: Hatay, Serinyol'a dusen var migecmis olsun.usta neresi? sirnak, bitlis? sdfsdf geçen aralık serinyola gitmiştim. bu adam topçuya gitti inanmayın. içine giriyoduk bazen yok ya ben 337.donemdim.Orda yaptim acemiligi. ustalik hassa ya.cikti oralarida baya karisikti...cikan varsa yardimci olim diye yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 askerden geldiğimden beri okuyorum askerlikle ilgili konuları. 1 kere bile denk gelmedim şöyle birisinin söylediğini diğerinin onayladığını. herkes farklı şeylerden bahsetmiş. şahsen benim askerliğimde okuduklarımdan tamamen farklıydı, muhtemelen sizinkide öyle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben gitmeden evvel benden bi dönem önce giden arkadaş şafak alma hareketini uygulamıştı. onu dahil bilmiyodum heha. çok korktuydum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 denizliye düşen olduysa hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bana Taşkısığı sürgün demişlerdi. Her türlü hapçısı, tinercisi, cinayetten yatıp çıkanı falan bulursun orda demişlerdi. Aynen dedikleri gibi çıktı. Türlü türlü psikopat vardı da neyse ki ben 15 gün falan kaldım orda. Sonra Kefken'de askeri kampa görev emri çıktı da sahilde cankurtaran, gece barmen olarak yaptık askerliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 amasyadan selam inzibat kovalıyor biz çarşıda kacıyoruz ashdahah daha erken gitmem daha, mekanlarıda belirledim izinde akacam wuhuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı çıkan varsa... Söylesin de "Bu saatten sonra ben mi yapayım?" diyeyim. Kurtuldum lan ordan 2.5 sene önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Evciyim lagn pazara kadar, olm aklınız varsa gitmeyin askere maskere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bitti lan acemilik hasta etti beni yeminlen hayatımda böyle combo hastalık yememiştim üst üste. daha bunun usta birliği var edirne karaağacın yolları taştan.. aklınız varsa gitmeyin olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 olm şaka maka az kaldı karantinaya alıyorlardı gece 1de iğne nedir mk kim kaptıysa o kızamıgı cıksın ortaya arkadaşlar! o değilde çok pis uzun dönem şakası yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 DadashNik0F said: bitti lan acemilik hasta etti beni yeminlen hayatımda böyle combo hastalık yememiştim üst üste. daha bunun usta birliği var edirne karaağacın yolları taştan.. aklınız varsa gitmeyin olm :D karaağaç hala o kadar kötümü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bilmiyorumki usta birliğinde öğrenecez artık. rahat diyenler var, sürgün yeri diyenler var her kafadan bi ses çıkıyor gidince görecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ASAL cıkan varsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aydın - söke de olan varsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yardımcı olanlar neyle yardımcı oluyor sorması ayıp? Ben ege ordu hakkında kimseye yardımcı olamam lan 2 sene geçmiş aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Isparta'ya gelen varsa, yardımım dokunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 manisa kısmı bitti kıbrıs kaldı. 1 ocakta gidiyoruz bakalım. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 NolaxThensbane said: Evciyim lagn pazara kadar, olm aklınız varsa gitmeyin askere maskere Katilip arttiriyorum. Surgun yerine dustum jandarma karaman. Kidemli bascavusun postasi olduk bide, kil donmesi ameliyatimi sakladigima seviniyorum. Baska denilecek birsey yok. Anlatilanla yasananlar cok farkli. Safak 81, 11 hafta cik. Ranza alti yaziyla konuyu kapiyorum. Baba yatar safak atar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar