Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cabiria said: peki gönderene söylesek de ucuz gibi paketlese veya telefon olduğu belli olmasa gift falan yazsa üstüne? Xray bayadir var hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Deacon said: Masticore said: unlocked cıkıcak mı ilk etapta önemli olan o Normalden 1 ay sonra cikiomus galiba unlocked. var suan 650 Dolar apple da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbbe&categoryId=371946 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Editor said: Deacon said: Masticore said: unlocked cıkıcak mı ilk etapta önemli olan o Normalden 1 ay sonra cikiomus galiba unlocked. var suan 650 Dolar apple da Emin misin? Hos amerikadayim ben su an onla alakalidir sanirim. Avrupada vardir belki unlocked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Şu telefona 3.300 veren harbi yağı bol bulan araptir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Hemen tüm gitarlarımı satıp alıyorum. Yoksa sokaktaki insan çok ayıplar, kızlar iPhone 5'i yok diye vermez. Ama böyle 3k'lık telefonda 16GB hafıza az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 NAND memorychipleri samsung yerine hynix olarak seçmişler. samsung 2007'den beri nand mem. konusunda sağlam firmaydı. büyük ihtimalle teminle ilgili de değişiklikler 16gb min kararında etkili olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bi de telefonun default fiyatı 3k değil sanırım =P hyped up bir hava atma fiyatı olsa gerek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3k default fiyatı olan vertu falan var. pırlantalı, elmaslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3000TL? HAAHHASLDJŞASLDKJAŞSDLKJASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3.3k ne lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3k diyip hakkını yemeyelim şimdi, 3.3k. GG'de 64GB'si 3.5k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 öte yandan doğru bir fiyatlandırma ama ben rasyonel karar veremeyen simitçimize, öğrencimize üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi bal tutan parmağını yalayacak. getiren "biraz" kâr etsin canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 GG'deki ilana 3000TL teklif veren bile çıkmış en son. 3500 hemen al fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ya bi s.g apple.Şu telefon şu haliyle taş çatlasın 2k daha fazla etmez hem donanım hem yazılım olarak. Aksini iddaa eden varsa adres versin ps: tmm sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 parası olan verir, bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 salak sayısını belirleyip, pazar araştırması yapıyoruz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi 3200 TL nedir ya, yuh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 niye salak olsun. adamın parası var, neye harcadıgını sana mı soracak? turkiye'de sozlesmesiz iphone satan apple store olmadıgına gore zenginin parası yine züğürdün çenesini yoruyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 teklifi toggie vermiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yoo ben o kadar zengin degilim. cok zengin olsaydım verirdim belki ama elimde zaten 4 var. turkiye'de distribütor firma normal fiyatından sozlesmesiz satıyor mu? hayır. bu nedenle telefon karaborsaya dusuyor mu? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3500 ne be öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dasaaa said: salak sayısını belirleyip, pazar araştırması yapıyoruz belki? lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 İyi ki 4s almışim. iOS 6 malligiyla uğraşmadan adam gibi telefon kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar