Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Alalalal 2gündür authenticatingte takılıyo benimki... Cukcukcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Acil not: Amulet ve Ring almayı düşünüyorsanız ALMAYIN! Hatta tavsiyem HİÇ BİR ŞEY ALMAYIN! (Büyük harflerle yazmayı sevmiyorum ama belki sayfada gezen birisi vardır dikkatini çeker.) PTR'da 5-6 crit chance veren ringler, %75-85 crit dmg veren Amuletler ve ilvl 63 class-spesific rare itemlar var. Açıkçası sinirlenmeye başladım. Karakterlerimizi donatmak için onca saat uğraşalım. Muhtemelen Blizzard daha fazla para kazanmak için 1.05te itemları biraz daha bufflasın. Hobaa baştan. Umarım yanlış alarmdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Class set itemlarını alabiliriz sanırım? Onları daha yeni buffladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ne zaman gelicek bu patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gecen bi item gördüm eldiven mi omuzluk mu neydi, 200 küsür dex hayvani crit.c ve crit d vardı. Bliz direk test itemları paylaşmayın diye ayar çekti oyunculara sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Glove'da dex ve int 300'e kadar gidiyor. CHC 10 CHD 50 max. Benim demek istediğim yüzük ve amuletlerin max statlarının arttırılması. http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/ Burdan bakarsanız alış-verişlerde çok daha iyi item almaya başlayacaksınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 crit chance ve crit dmg veren omuzluk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 eldivenmiş resmi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Böyle itemlar var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 New info on PTR 1.0.5 -Crafted items still roll max ilvl 62 properties -Unity ring now drops -Missing rolls on legendaries like Mempo of Twilight or Stormshield have not been fixed -Health globe bonus now also applies to potions (works for old items also) (HOBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 1 health pot'tan 22k hp alacağım demektir) -Drop rates for keys, plan and Hellfire Ring mats on Monster Power 10 with 5 NV stacks are NOT 100% -Auction House sales currently pop up IN GAME. Bu arada ilk düşen hellfire ring Evet hadi bunu da savunun. Bu da random diyin :D Sağda solda bişeyler görürsem paylaşmaya devam ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bu oynayanlar US server mi patch cikmadi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şu an test açık girdim ama kopyayı yapamadık yerini bulamadık :( bulduk yeni karakter olusturduk oyun bizi attı yeniden cirip evropa sunucusunu seçip kopyaladık ama x8 denilen şeyi bulamadık ve oyun kilitleniyor ha-bire reset atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 her monster level %25 mf veriyormuş. 375'in ilerisine stackleniyor tabi. 10 monster levelda oynayabilen, 100 paragon level biri 625 mf ile gezecek. monster level 10 yaptığınızda act 3 elite packleri 25-30 milyon hp oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Masakari said: eldivenmiş resmi buldum atak speed olmasa hayvani değil ya çok? gene de 20-30 eder edit:ne 20-30 lan aps eklenince uçar bunun fiyatı. onu hesaba katmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şu an ptr'ye tekrar girdim yalnız itemlerimi upgrade etmeden önceki halimi kopyaladı 30k dps 1k loh ile . (Şu anki halim 80k dps 1.2k loh ). Ona rağmen gene rahat kasılıyor fury doldurmada biraz sıkıntı var animosity kullanmıyorum . Varsa soracağınız birşey bakayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şu anki zorluğa eşit olamsı için monster power leveli 2 yada 3 yapmalısınız, 0 da bırakırsanız şimdiye kıyasla daha kolay olacak demişti wilson amca pcgamer röportajında. bi denesene lvl 3 ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Aluriel said: bi denesene lvl 3 ile falan. bu lvl ayarı nerden yapılıyor acaba ?biz bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Oyunu kurarken monster level seçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Neden bahsediliyor yahu kaçırdım. Monster level falan patchmi geldi hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ptr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ptr açılımı ne bilmiyorum ama blog sayfasından clientini indirdim. daiblo 3'ü yeniden kuruyor. patchi test etmeye yarıyor sanırım ? 8gb oyunu yeniden yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 public test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yeni client indirmek gerekiyor dimi ? Yanlıs yapmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yapmıyorsun ,ayrı PTR client i var onu indiriyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Abiler bi kaç gündür netim yoktu. yeni indirdim kurdum ptr yi aktif ettim ama login ekranında 'this battle.net account does not have a diablo iii license attached to it' hatası alıyorum. nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar