goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 mp kapalıyken var yau? eskisi gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 MP gelmeden önce de act3 ile act4'ün drop şansları aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 of pardon 1-2-3=4 olayını karıştırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Arkadaşlar bu keyleri ve planı topladıktan sonra portalı açmak için oyun açarken oyunu mp level 10 mu açmamız lazım illa. Ben act 4'ü ancak mp2 ile rahat yapabiliyorum. Portalı da açarken mp2 oyun açabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu arada, karakter profilim gozukmuyor sebebi ne olabilir? http://us.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/ karakterleri goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/ us girmeye çalışıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Zegna said: bu arada, karakter profilim gozukmuyor sebebi ne olabilir? http://us.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/ karakterleri goremiyorum linkin başı us, eu yap orayı. şu şekilde http://eu.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 cok aptlan lan o zaman login olunca eu ya yonlendirmemiş :D saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Arkadaşlar inferno diablo yu da kestikten sonra pek gidecek bir yeri kalmadı oyunun benim açımdan (single player takılıyorum). Birileri bir kapıları açmaktan bahsetmiş. Ek bölüm tarzı bir şeyler mi var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok son orası, uninstall artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.d3rmt.com/guides/infernal-machine-hellfire-ring/ şurda anlatıyor ne yapman gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kafama takılan birşey var. NF 5 Buff + Paragon Level ile gelen MF + yancılara takılan yüzük kolye vs. ile alınan MF ile zaten 300 den fazla MF sahibi olsak bile Monster Power'ın bir numarası oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 olması lazım 300 karakter capi üstüne ekleniyo onlar 500 küsü lere cıkıyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 oluyor 625 max. ama yancıdan gelen hibe paragon 300 içinde, üstüne vermiyor, 300e geldikçe çıkarırsın adamdakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 public oyunlarda Mp olayını nasıl ayarlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 mp5'le 4. kesişimde düştü anca ilk key 380 civarı mf oluyo 5nv ile act2'dekini de 3 kere kestim daha umrunda değil key filan düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 public gamelerde mp olayı yok sadece birilerinin davetiyle mp oyunlarda yer alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 şimdi şöyle bi sorum var acıklanmıstır gerilerde belki dkkatimi cekmedi. ben bu mp olayına yeni girdim 3 aydır oynamıyordum diablo. Şimdi normalde actlar arası drop farklılıkları vardı mesela act 1 den ilvl 63 dusme sansı act 3 e göre daha dusuktu. şimdi ben mp 5 te act 1 actıgımda yine o drop ratelere göre mi değerlendirilecek? Act 3 mp 3-4 hatta grupla girersem 6 ya kadar farmlıyorum fakat bazen bayıyorum değişiklik istiyorum act 1-2 yapayım diyorum sonra bu loot olayı aklıma geliyor bi size danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Monster Power'ın arkasındaki felsefe zaten, bütün actleri aynı zorluk ve loot seviyesine getirip, sıkılan insanlar için alternatifler yaratmak, yani şöyle ki inferno mp0 act 1 ile mp1 arasında zorluk olarak uçurum gibi bir fark var, ama act 3'te sadece biraz zorlaşıyor mp1'e girince. Yani sen mp1 ve üstü bir mp açtığında bütün yaratıklar kafadan act 3 ve 4 seviyesine geliyor bir de üstüne mp tablosundaki bonus hp ve bonus damage'ını alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.diablofans.com/topic/73371-monster-power-more-guts-more-glory/ mp inferno tablosuna bakabilirsin bu linkten, 5. tabloda drop rateleri gösteriyor. Not: birtek dmglere nerf geldi absürd arttığından mp10 da mesala monster dmg %371 değilde %2xx lü bişeyler oldu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Act lar arasi drop şanslarının değişmesi olayı kalktı. Tum itemlar tum act larda ayni yuzde ile duşuyorlar. Arkadasin yolladigi linkte de dedigi uzere.. In Inferno at Monster Power 1 or greater, monsters in every Act will also be bumped up to level 63 and share the same high-end item drop rates. This means that no matter which act you're progressing through, the monsters in that act will all have the same shot at dropping items level 61-63, including crafting recipes, Legendary items, and set items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Peki, 5stack nv sabit, mf265 ile mp1 mi yoksa mf204 ile mp2 mi farm için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar