Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mp lvl için hiç bi koşul yok her zorluk seviyesinde her lvl de aktif edebilirsin lvl 1 karakter açıp aktif edebilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mp yi 10 yaparsak kesin düşüyomuşta oda imkansız , mp yi 3-5 bişiler yapıp kesmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 her mp 10% şans artırıyor malzemelerin düşmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Biraz önce çıldırmıştım oyundan cıkınca portal gidio diyede. O yüzük çok gerekli mi ? Zaten para lvl 65 olmuşum napim %35 expi bu saatden sonra. Diğer açtığı random özellikler çok abartı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Benim yarasa gördüğüne dalıyor, dinlemiyor radius madius. Birde jar of soul da 5 NV ile rare atmadı ama NV stack time tekrar 30 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lvl4 de kestik inferno machine'de hiçbir şey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ala ala azda değil mp 4 , hayal kırıklıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ghom+rakanoth kestim 2 kere mp2 ve mp4. düşmedi ikisinde de. sonra mp4 kulle+ siegebreaker üzdü beni biraz. 7-8 kere öldükten sonra kesebildim anca farklı build ile ama yine düsmedi bisey. gearim yetmiyor mp4 icin sanırım. ww/tornado oynamıyorum bu arada denemedim onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 life steal ı %12 ye çektim, loh falan yalan. klasik immortal WW barb. mp10 uzun suruyor onun dısında 7 falan yapılabılır duzeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Dahlgur oasis amma büyük be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şu kulle + siegebreakera kıl oldum ben baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 wizard rerolledimde paragon lvl kim uğraşcak şimdi öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Undisclosed said: life steal ı %12 ye çektim, loh falan yalan. klasik immortal WW barb. mp10 uzun suruyor onun dısında 7 falan yapılabılır duzeyde Kime gore neye gore mp7 yapilabilir duzeyde? Soyle statlarim var deseydinde kiyaslayabilseydik bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 uzun sürse de elite falan kesiliyor mp7-mp8 sorun o değil. şu ikili bosslar sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Aynen bende anlamadım onu sigebreakerı kestikten sonra Kulle tek atıyor ısınlanıp yanıma anlamdığım bir şekilde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lan bu act1 de ki key wardeni 11 kere kestim dusmedi? bisimi yanlıs yapıyoruz sokayım sana bliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 5 stack nv ile kesiyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 eet abi 5nv ile girisiyorum. mp lvl 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mp 6-7 kesilir evet de 4 tane elit gelir rahat rahat kesersin 1 tane ters gelir reskille bağlar. loh ile life steal ile alakalı değil bazıları, barbar için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ortlamanın uzerinde gearım var sayılır ama mp 7 fılan hikaye WD icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi ww-barbar build olmasa çoğu kişi için rüya zaten o zorluklar, merak ediyorum monklar falan nasıl dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bu arada barbar için warcryda hala impunty kullanan var mı ? ben %15 dodge veren run taktım. Fikriniz nedir ? Ayrıca şimdi act 2 run yapan adam act 3 run yapan ile aynı ilvl63 drop rate'e sahip. MP lvl 1 ile 10 arasında da sadece MF farkı var dimi. Yani mp 4 ile act 3 yapmaktansa mp 5 yapıp act 1 yapmak daha mı maktıklı ? Sadace exp gain farkı var act'lar arasında. act 3 daha fazla exp verio paragon için.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Yaw dh nin skiller baya baya deismis kesin lvl 4 ile akarim act 1 de dedim direk gg 3 e indirdim biraz biraz direniyorum dh oynayanlar bi build verirse ona gore ilerleyelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 valoru beşledin dimi? bir de mp1 ile %10 şans yani. mp10 yapmadığımız sürece hiç düşmeme ihtimali hep var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mp5 ile act1'i ve mp3 ile de act3'ü komple temizledim, ama elle tutulur bişey düşmedi. şimdi mp4 ile act3 yapıyorum, gayet rahat farmlayabiliyorum wd ile. karakter şu. pasif skille 96k dps var, 32k hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar