Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz önce çıldırmıştım oyundan cıkınca portal gidio diyede. O yüzük çok gerekli mi ? Zaten para lvl 65 olmuşum napim %35 expi bu saatden sonra. Diğer açtığı random özellikler çok abartı mı ?
Mesaj tarihi:
ghom+rakanoth kestim 2 kere mp2 ve mp4. düşmedi ikisinde de. sonra mp4 kulle+ siegebreaker üzdü beni biraz. 7-8 kere öldükten sonra kesebildim anca farklı build ile ama yine düsmedi bisey. gearim yetmiyor mp4 icin sanırım.

ww/tornado oynamıyorum bu arada denemedim onunla.
Mesaj tarihi:
Undisclosed said:

life steal ı %12 ye çektim, loh falan yalan. klasik immortal WW barb. mp10 uzun suruyor onun dısında 7 falan yapılabılır duzeyde

Kime gore neye gore mp7 yapilabilir duzeyde? Soyle statlarim var deseydinde kiyaslayabilseydik bari..
Mesaj tarihi:
mp 6-7 kesilir evet de 4 tane elit gelir rahat rahat kesersin 1 tane ters gelir reskille bağlar. loh ile life steal ile alakalı değil bazıları, barbar için söylüyorum.
Mesaj tarihi:
Bu arada barbar için warcryda hala impunty kullanan var mı ? ben %15 dodge veren run taktım. Fikriniz nedir ?

Ayrıca şimdi act 2 run yapan adam act 3 run yapan ile aynı ilvl63 drop rate'e sahip. MP lvl 1 ile 10 arasında da sadece MF farkı var dimi.

Yani mp 4 ile act 3 yapmaktansa mp 5 yapıp act 1 yapmak daha mı maktıklı ? Sadace exp gain farkı var act'lar arasında. act 3 daha fazla exp verio paragon için.?
Mesaj tarihi:
Yaw dh nin skiller baya baya deismis kesin lvl 4 ile akarim act 1 de dedim direk gg 3 e indirdim biraz biraz direniyorum dh oynayanlar bi build verirse ona gore ilerleyelim :/
Mesaj tarihi:
mp5 ile act1'i ve mp3 ile de act3'ü komple temizledim, ama elle tutulur bişey düşmedi.

şimdi mp4 ile act3 yapıyorum, gayet rahat farmlayabiliyorum wd ile. karakter şu.

pasif skille 96k dps var, 32k hp.
  • Yeni Oluştur...