Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Evet bundan yakLaşık bir ay önce forumLarda servetin bir dahaki avrupa maçında kırmızı kart göreceğini , denizin ise taç atmaktan başka bir işe yaramayacağını bağıra bağıra söyLemiştim. Ve bana karşı çıkan futboL uLemaLarı şimdi size savunmanız için söz hakkı veriyorum. Buyrun tutun bakaLım neresinden tutacaksanız...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 walla ben bişi dememiştim :D:D[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 evet geneLde BeşiktaşLıLarda bu iki adamın futboL iLe yakından uzaktan aLakası oLmadığını görebiLiyor. FenerLiLer ise maaLesef perde arkasından bakıyorLar[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mave bjk de bi sonraki kırmızı kartı kim görür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ayşe teyze fidyecilerden kurtulurmu mave?[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mave ya kazlar bundan sonra ucabilcek mi?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 *!ıyykkk*[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 servete 1 denize 2 tartıştığınız futbolculara bakın ya =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hasretLe bekLiyorum şu servetçiLeri denizciLeri ersuncuLarı ah gidi ah bi sakaLımız oLmadı şu fani dünyada[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mave sence sakal çıkması yaşa mı bağlı yoksa genetik mi?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 holyman vaLLa hiçbişey bağLı değiL neden dersen servetin biLe sakaLı çıkıyo sonuç : ALLAH vergisi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 shockhaber de einstein a soruların soruları okuorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Mave, 05 Kasım 2004 16:35 tarihinde demiş ki: Evet bundan yakLaşık bir ay önce forumLarda servetin bir dahaki avrupa maçında kırmızı kart göreceğini , denizin ise taç atmaktan başka bir işe yaramayacağını bağıra bağıra söyLemiştim. Ve bana karşı çıkan futboL uLemaLarı şimdi size savunmanız için söz hakkı veriyorum. Buyrun tutun bakaLım neresinden tutacaksanız... Evet, ayrıca milli takımda 3 lü defans önerip o 3 oyuncunun 2sini kanat oyuncusu koymak ve 3.sünü ise tamamen CM bilgisine dayanarak Kürşat Duymuş olarak belirlemek gibi gaflette bulunmuştun. Bununla da kalmamış orta sahaya 4 tane göbek adamı sokuşturmuş kanat oyuncusu bırakmamıştın. Önünde saygıyla eğiliyorum büyük usta.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 geçmişteki söyLemLerimi çok iyi hatırLadığına göre servet deniz ve ersun iLe ilgiLi oLanLarı da hatırLatırmısın arkadaşLara ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: fizban, 05 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: mave, sence banyodan sonra kayınvaldenin eli öpülür mü ? sevgiLi fizban , her ne kadar televizyon keşfediLiş amacından çok uzakLara saptırıLmışta oLsa o değerLi aLeti yine de kendimize köLe oLarak kuLLanabiLiriz. yok haLi hazırda ben o aLete köLe oLdum diyorsanız size tavsiyem bir çanak anten ve bu anteni 42 dereceye ayarLayabiLecek bir teknisyen iLe konuşmanız.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Mave, 05 Kasım 2004 16:35 tarihinde demiş ki: şimdi size savunmanız için söz hakkı veriyorum.futbolcuların yorumuna bişi demiyorum da bu lafa hasta oldum ehuyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mave cidden kimya muhendisi misin?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 evet Patos , 3 dersim kaLdı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kuru gürültü nerde merak ettim?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 üstüne bastın gürültü yaptın[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kesin konusmak sacmadır.Olasi tahmin yurutursun tutar ama ben bunu sunu bilirim aayagına yatarsan da muneccim poku yemisin derler .Dassak oglanı olursun.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eğer birşey biLmeden tahmin yürütmeye çaLışırsan hakketten bişey yemiş oLman Lazım. Yok biLdiğin veriLer üzerina tahmin yürütürsen eğer sadece akLını iyi kuLLanman gerekir. Ben ikincisini yapıyorum ya sen ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ben bunu bunu dedim demem.Bilsem bile.Bilirsen yoruma acık olur baskasının kafasında ki fikirden de hem sanane yani.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben burada fikrimi söyLediğim zaman bazıLarı geLip " sen futboLdan anLamıyorsun , boş boş konuşuyorsun " diyebiLiyorsa şimdi de geLip ne kadar doLu veya boş konuştuğumu görecekLer.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu ne acele mave? senin laflarının üstünden 3 maç geçince sen haklı mı oldun? 1 sene sonra gelirsin bakın böyle oldu servet satıldı deniz emekli oldu dersen anlarım. 3 maç geçince senin söylediklerinin doğru olduğu anlamına gelmedi. sandığın gibi über bir şahısta değilsin belirtiym.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar