arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 simit arasına kaşar koyup tost yapmak. kaşarı tabii ki incecik kesip koyuyorsun malum pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Fistan said: ekmek arası ezine peyniri + çarliston biber, üç beş damla sızma zeytinyağı damlatacaksın bir de üstüne domates dilimlicen buna bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Evde bulunan bir adet küçük güveç ( fakir stayla için önce güveçte yoğurt al, yoğurt bitince atma) Domates = menemende kullandığın gibi. Beyaz peynir = en alta küp küp tulum/kaşar/örme ne varsa 2. bir peynir. = ortalara ve en üste çekirdeği çıkmış zeytin yeşil biber varsa kare kare doğranmış salak/sucuk. hepsini karıştır güveçin içine koy, fırına at, üstüne de çörek otu ve kırmızı pul biber dök 20 dk sonra çıkar. misspor. Daha doyucu olsun diye yumurta koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 benim hatırladığım en fakir ama manyak gibi zevk alarak yediğim şey yağda pul biber kavurup ekmek banmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 şu yağ ile iyi oluyor o evet bunun içi 5kg löp margarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Grenki. Rusca bole okunuyo. Esmer ekmegi patates kizartir gibi yagda kizarttiktan sonra ayri bir kaba alip, tuz ve sarimsak rendesi ile koktely yaparcasina calkaliyorsunuz. Yeterince karistiktan sonra ayri bir tabaga dizip ustune parmezan peyniri rendeliyorsunuz. Keyfe bagli peynirli, karides dip sosu yapilabilir yanina. En iyi Bira mezelerinden biridir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hunty said: Grenki. Rusca bole okunuyo. Esmer ekmegi patates kizartir gibi yagda kizarttiktan sonra ayri bir kaba alip, tuz ve sarimsak rendesi ile koktely yaparcasina calkaliyorsunuz. Yeterince karistiktan sonra ayri bir tabaga dizip ustune parmezan peyniri rendeliyorsunuz. Keyfe bagli peynirli, karides dip sosu yapilabilir yanina. En iyi Bira mezelerinden biridir kendileri. ona ekmek balığı diyoruz biz. aynısının yandan yemişi işte. ekmek balığında yımırtaya da bulandırılıyor. ekmek balığı: http://www.kirankazanir.org/Belgelerim/SiteMedya/6HQVRBKPLUE95144.jpg grenki: http://recepty1.ru/uploads/recipe/zakuski/grenki-s-yajcom_6782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Adanada bu sıralar karışık lahmacun kebap moda. Önce incecik lahmacun alıyorsun içine tavuk döner veya tavuk şiş dizip sariyorsun. Yanında çiğ köfte, acılı ezme ve salata ile süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ekmek arası beyaz peynir ve yeşil soğan. yanında da ayran. asdişasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 tellos said: Evde bulunan bir adet küçük güveç ( fakir stayla için önce güveçte yoğurt al, yoğurt bitince atma) Of arkadaş, Offf ya... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 scorch said: hunty said: Grenki. Rusca bole okunuyo. Esmer ekmegi patates kizartir gibi yagda kizarttiktan sonra ayri bir kaba alip, tuz ve sarimsak rendesi ile koktely yaparcasina calkaliyorsunuz. Yeterince karistiktan sonra ayri bir tabaga dizip ustune parmezan peyniri rendeliyorsunuz. Keyfe bagli peynirli, karides dip sosu yapilabilir yanina. En iyi Bira mezelerinden biridir kendileri. ona ekmek balığı diyoruz biz. aynısının yandan yemişi işte. ekmek balığında yımırtaya da bulandırılıyor. ekmek balığı: http://www.kirankazanir.org/Belgelerim/SiteMedya/6HQVRBKPLUE95144.jpg grenki: http://recepty1.ru/uploads/recipe/zakuski/grenki-s-yajcom_6782.jpg Yok hcm Grenki google image aramasi farkli sonuclar veriyor. Rusca yazip daha dogru aramak lazim belki. Boyle ayni patates kizartmasi gibi dogruyorsun ekmegi.Cok daha kucuk sekilde de dograyabilirsin: http://pivo48.ru/img/sorta_piva/grenki_flint_80gr.jpg Yag tuz sarimsak ile hazirlaniyor. Uste peynir rendesi yanina guzel dip sos konabilir. Cips gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 miyaw33 said: Adanada bu sıralar karışık lahmacun kebap moda. Önce incecik lahmacun alıyorsun içine tavuk döner veya tavuk şiş dizip sariyorsun. Yanında çiğ köfte, acılı ezme ve salata ile süper oluyor. nasıl süper olabilir şu saydıklarını karıştırınca ya, tavuk döner diyorsun bi kere. damak zevkine gel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 tavuk suyu çorba yaptım ben dün, işten dönünce içicem akşam oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hunty said: Yok hcm Grenki google image aramasi farkli sonuclar veriyor. Rusca yazip daha dogru aramak lazim belki. Boyle ayni patates kizartmasi gibi dogruyorsun ekmegi.Cok daha kucuk sekilde de dograyabilirsin: http://pivo48.ru/img/sorta_piva/grenki_flint_80gr.jpg Yag tuz sarimsak ile hazirlaniyor. Uste peynir rendesi yanina guzel dip sos konabilir. Cips gibin. he bu senin dediğin entel dantel restoranlarında yemek gelene kadar zıkkımlanın zira 200.00 TL verip aldığınız yemek 1 tabağı bile doldurmayacak, doymayacaksınız bu biraz önden bastırsın diye sundukları şeylere benziyor. sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aluriel said: miyaw33 said: Adanada bu sıralar karışık lahmacun kebap moda. Önce incecik lahmacun alıyorsun içine tavuk döner veya tavuk şiş dizip sariyorsun. Yanında çiğ köfte, acılı ezme ve salata ile süper oluyor. nasıl süper olabilir şu saydıklarını karıştırınca ya, tavuk döner diyorsun bi kere. damak zevkine gel ... bende aynen senın gıbıydım,lahmacun arası soslu tavuk sis yememle bu dusunceden vazcaydım.dene bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kıyma ve tavuk mükkmmel ikiliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Grenki cips gibi gayet ucuz bisey. Biranin yaninda cok guzel gidiyor. Bakkallarda falan paket icinde satiliyor. Restoranda daha taze yapiliyor. Pahali restoranlarda verdikleri, hafif kizartilmis ici veya ustu sarimsakli ekmek. Yanina zeytin yagi koyarlar genelde. Grenki kuru boyle kitir kitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 nasil bi thread bu ya. Mutafaga gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 scorch said: hunty said: Yok hcm Grenki google image aramasi farkli sonuclar veriyor. Rusca yazip daha dogru aramak lazim belki. Boyle ayni patates kizartmasi gibi dogruyorsun ekmegi.Cok daha kucuk sekilde de dograyabilirsin: http://pivo48.ru/img/sorta_piva/grenki_flint_80gr.jpg Yag tuz sarimsak ile hazirlaniyor. Uste peynir rendesi yanina guzel dip sos konabilir. Cips gibin. he bu senin dediğin entel dantel restoranlarında yemek gelene kadar zıkkımlanın zira 200.00 TL verip aldığınız yemek 1 tabağı bile doldurmayacak, doymayacaksınız bu biraz önden bastırsın diye sundukları şeylere benziyor. sfdsd aynen oyle. ayrica kupkuru ve bok gibi oluyo. evde kendin yaparsan, yanina sos falan ugrasirsan belki guzel olur. ama onunla ugrasilir mi? no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 scorch said: hunty said: Grenki. Rusca bole okunuyo. Esmer ekmegi patates kizartir gibi yagda kizarttiktan sonra ayri bir kaba alip, tuz ve sarimsak rendesi ile koktely yaparcasina calkaliyorsunuz. Yeterince karistiktan sonra ayri bir tabaga dizip ustune parmezan peyniri rendeliyorsunuz. Keyfe bagli peynirli, karides dip sosu yapilabilir yanina. En iyi Bira mezelerinden biridir kendileri. ona ekmek balığı diyoruz biz. aynısının yandan yemişi işte. ekmek balığında yımırtaya da bulandırılıyor. ekmek balığı: http://www.kirankazanir.org/Belgelerim/SiteMedya/6HQVRBKPLUE95144.jpg grenki: http://recepty1.ru/uploads/recipe/zakuski/grenki-s-yajcom_6782.jpg ekmek balığı ne bildiğin yumurtalı ekmek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ekmeğe neden balık diyorsunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://www.fishbox.com.tr/resimler/orta/fishbox-30.jpg bunu kastettiler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yagda yuzdugu icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konserve ton balığı ve mısır fakir sayılır mı bilmiyorum da ton balığını alıyosun, bol mayonez, kara biber ve biraz mısırla karıştırıyosun, atıyosun yarım ekmek arasına, yanına da ufak bi doritos bi de kocaman bi kupada çay alıyosun bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Kuru soğanı halka halka kesip hafif yağda kızartın pul biber vs ekleyebilirsiniz tadına doyum olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar