Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 "Türkiye'de 10 kişiden 9'u cehaletten kırılıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bu kadar saçma bi şeye niye inanayım ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kaldı 8. :D sdfafsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mr_Hand said: kaldı 8. :D sdfafsdg ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben inanıyorum, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 evrimden buyuk allah var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bu arada insanlar evrime inanç meselesi olarak bakarken tohum şirketleri 200-300 yıldır direktman genetiği kullanarak paranın dibine vuruyo dfsdasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 tohum şirketleri israile destek de veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 al işte kaldı mı sana 7? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 şişmanım ben 2 say beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 buarada bunu tersine çevirmek zor değil. "böyle mükemmel bir mekanizmayı sonsuz kudreti olan bir yaratıcıdan başkası yapmış olamaz" diye değişik belgeseller yayınla 20 sene boyunca, 9, 2-3e düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yok abi. küçük yaştan doğru düzgün bilimin ne olduğunu anlamamış bi adam hade len ben maymundan gelmiyorum der yıkılır gider o önerme :P yani zaten sırf şu "maymundan gelme" lafı bile yetiyo sorunun anlaşılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 o degilde tanrinin abilityleri neden insanla birebir ayni yav. Biraz daha iyi sadece birde ek olarak cloaking i var. insandan evrilmis olmasin o da bak simdi aklima takildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 neresi iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 mesela görme, duyma gibi yetileri daha iyi. herseyi goruyor duyuyor falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 foklar aslında ayıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Balinalarla hipopotamlar ortak atadan geliyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi kimse üstüne alınmasın ama beli başlı şeyler bariz aptallık gibi geliyor bana. cahillik falan değil. 10'da 9'un evrime inanmadığına inanmıyorum ben. bence adamların ne olduğu konusunda bi fikirleri hiç olmadı ve şimdi sadece düzen öle olduğu için "evet evrim yok whatever!" tadında takılıyorlar. bakıp inceleyip de evrimin olmadığını iddia eden adamlar için çok iyi şeyler düşünmüyorum ama... normal değil çünkü. yahu o kadar açık ve net bir olaya inanmama olayı sadece "ben ilgilenmiyorum." ile açıklanabilir. bu kafayı daha net örnekleyecek olursak: "evrim yok amerikanın başbakanı usame bin obama avustralya avrupada yeni zelanda eski zelanda'da yapılan darbeden sonra kurulmuş louis armstrong ayda yürürken ezan sesi duymuş ya! nirvana diye bi grup çıkmış miley cyrus'a güzel cover yapmışlar!" gibi bişilerdir yani. ya da memeler ile uyuşturulmuş beyinlerdir. ancak öle ki, adnan hocaya olan saygıma ve memelere olan sevgime rağmen 1000meme altında kalarak can vereceğimi bilsem dahi -inşalaaaah!- evrimin olmadığına inanma imkanının olabileceğine dahi ihtimal vermiyorum. evrimin olmadığını savunma bilgisizlik, yanlış bilgilendirme vs değil ilgisizliktir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 güzel demişsin de o anketlerin çoğunda, bir fikrim yok, ilgilenmiyorum, bilmiyorum gibi seçenekler de oluyor. Hani o grafikli resmi bir sitede ülkelerin evrimi tanıma % leri vardı.. türkiye sonuncuydu amerika'dan sonra.. Bak işte o kesin doğrudur. Ha ama bu arkadaşın koyduğu video zaten taraflı bir video, spiker evrimi komik birşeymiş gibi nüksederek anlatıyor, ondan video'ya inanmayabilirim, toplamışlardır sağdan soldan okuduğunu zanneden bir iki angut koymuşlardır ki daha çok evrim düşmanı yaratsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 siz gençsiniz bilmezsiniz. televolede alamancılara türkiyenin başkentini falan sorarlardı. cumhurbaşkanını. vs. adamlar alakasız alakasız yerler, isimler söylerlerdi. çünkü adamın umrunda değil. "insan maymundan gelmiyor bi kere!!!" diyip kestirip atmış. devamında neymiş, ulan bu kadar kuş çeşidi, bi sürü izole adada her yerdeki X hayvanının minyatür versiyonu varmış, yarasaların dahi bilmem kaç çeşidi varmış... adamın umrunda değil ki. adamın umrunda olan tek şey "ben meymun değilim" "heyvanat bahçesindeki meymun adam olmuyor." kalanı inan adamın şeyinde değil. hiç düşünmemiş bu konuyu. hiç de düşünmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 mesele düşünmeyecek olması da değil, düşünmeyi bilmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 maalesef haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ihtiyacı yok ki abi. her gün gittiğin marketteki muhsin amcaya sor bakalım "BÜZ MEYMUN DEĞÜLÜZ BİLADER!" diyecek ve sinirlenecek maksimum. adamın umrunda değil gerçekten. ihtiyacı da yok. doğru kılmıyor içinde bulundukları durumu, haklı da çıkartmıyor. ama olan bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ne evrimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 çok tatlı kız abi.. İLİK GİBİ İLİİİK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar