can Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu arada Xar, gel Taz'a alayım aklını. Bana M3 işlemez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 gerçekçilik nerdee cs nerde. "cs gerçekçidir" diyebilen birisi varsa 50 tane neden sayayım, boşa gitmesin uğraşım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kimsenin cs ye gerçekçi dediği yok ki gerçekçi olan raven shield ki aynı zamanda zevksiz olan da raven shield.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hmm beta 6-7 gibi bırakmıştım ama bölümün de açılması ve eş dost gazıyla önceden de pek oynamadığım ve iyi de oynamadığım şu oyuna geri döndüm.. döndüm ki ne göreyim.. oynamaya bi kalktım, herkes counter ustası kesilmiş.. rezilliği örtbas etmek için çeşitli nicklerle girdiysem bile hep madara olur mu bi insan be? ama yok en kısa zamanda toparlanıp geri dönmek ümidiyle..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 america's army hem yeterince gerçekçi hem de eğlenceliydi, 16 kişiden 14'ünde sniper tüfeği falan da yoktu ters takla atarken ateş edilmiyordu matrix usulü.. cs'deki bunny jump esnasında havada awp ile ateş edildiğini gördüğüm andaki kadar hiçbir oyundan iğrendiğimi hatırlamıyorum, leym sözcüğü bu kadar özdeşleşebilir bir hareketle. onu devreden kaldırdılar diye millet nasıl galeyana gelmişti hey yarabbi..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 evet.. ya$im 13 ustume counter strike oynuyon yoktur (tesekkurler). ben oynadimmi butun her kez agizini acip seyrederler. ben oynadimmi mp3 ilen 5 mermi ilen head shotalirim. ben oynadimmi 1 saniye icinde butun esyalarimi alabilirim. ben oynadimmi her adami head shot aliirm. hatta ben oynadimmi bicak atinca bile head shot alirim. eheh saka saka ama gercektek 3 4 yildir oynuyorum.kucugum ama gercekten yani bir cafede mesela bir genclik grubunu bir elde tek basima flm aliyorum :) ee ne olucak drop abimize borcluyuz yani degilmi?? gercekten ben counteri dayakla ogrendim. mesela bombayi dogru yere atamadinmi kafana bir yersin.. eger 1.5 ise mp3 ilen ziplayarak ates edersen hatta adami oldursen bile kafana 4 5 yersin :) eheh vallaha bilmiyorum hic balli yada sansli oynamiyorum ama gercekten her girdigim oyunda birinci oluyorum. clan macarinda kendimi bilmiyorum su ana kadar denemedim.. clan isine gelince halene clanim yok :) ama paticik camiyasinin bende iyi oldugunu dusunuyorum :) vede her zaman yardimlarini bekliyorum daha ogrenecegim cok sey var :) ...[hline]|herzaman mutlu| [link]http://webmasterim.com/ls/links.php?kullanici=madmax[/link] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Birde AWP midir nedir yani dürbünlü ile vurmayı beceremeiyorum yaaa. Tamam bekliyorum adam köşeden çıktığı an basıyorum pıt kaçıyor daha sonra gene ateşliyorum gene kaçıyorıyorum. Ama adam Aydan bana tabanca ile pıt pıt pıttttt saydırıyor. Ölünce diğerlerinin ekranından izliyorum ve adam AWP ile hedefin üzerinde bile durmadan tak tak indiriyor anlayamıyorum kapasitem yetmiyor. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 cs=awp oldu artık. awp kullanamıyorsan, hatta kullanmıyorsan, seni adamdan saymıyorlar.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Birşey daha sorucam. "Go Go Go" "Need back up" tipi bagırma macroları nasıl çalışıyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 awp'ye kafam girsin, cs'nin sevmediğim yönlerinin en başlıcası. railgun özentisi aptal silah.. awp kullanamayanı adamdan mı saymıyorlar? bir yıl önce bu vakitler oynarken snn'de aylık 1700 kill'imden 1 tanesi filan awp'ydi, milleti bilemiyorum da ben gayet güzel saydırıyordum.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 "awp'ye kafam girsin, cs'nin sevmediğim yönlerinin en başlıcası. railgun özentisi aptal silah.. " katılıyorum[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Herkes benden iyi kullanıyor diye diyorum sanmayın :) çok abartılı bir silah.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 sana da katılıyorum[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Macrolar C-X-Z harflerine basarak çalıştırıyor. mEnüden rakamla seçiyon sonra[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 burası da uygun aslında. devildragon tahmin ettiğim kişiyse, taparım ona. çok kaliteli birisi.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 devildragon bizim okuldan bi vatandaş iyi oynar ancak tam çakal oynar en arkadan gelir frag avcısı.[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 benim gibi ;) ben de arkadan giderim ;P[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 arkadan dediniz de office'te pompacılık ile iştigal ettiğim günleri hatırladım.. :) t iken camdan atlayıp merdivenlerden çıkan ct'ler arasına otomatik pompalıyla intihar dalışı yapıyordum (kurtulduğum zamanlar da oldu) berserk modunda, kendimölsem de verdiğim zarar birkaç katı oluyordu. önce takım! :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 lol sam önce takım olayını artık nette kimse pek takmıyo sen kamikaze yaparsın takım için sonra takıma arkadaşın sana gelir küfür filan eder :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 E tabı counter da mınıgun olmayında olmesı cok dogal ole pompalıyla falan kesmez onu :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 aslında şöyle bir mod olsa süper olurdu: terminator versus swat team, bir taraf tek kişi ama 1000 hp ve 1000 armorlu, head yemiyor ve elinde minigun, diğer taraf bildiğimiz ct 10 kişilik :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 devildragon akafa elemandır arkadaşımdır hegün kadıköy havuzda karşılaşırız muhabbet ederiz. Geyiktir vs.. Cs yi de iyi oynar kendisi..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar