Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 axedice said: Yatakda kısmına gelene kadar harika bi mesajdı ama yatakda hayal kırıklığına uğradım. : ) sorma zamanla düzelecek. ama bu topic böyle giderse +18+ olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ilişkilerde yaş meselesinin hala konuşulması ne kadar saçma geliyor. kim karışabilir benim kaç yaşında bir adamla birlikte olacağıma ya, bi de yadırganıyor insanlar tarafından.hayatımız hep saçmalıklarla dolu, bu tarz konulara sinir oluyorum. ben bazen 60 yaşında bir adamdan da hoşlanabiliyorum, bazen kendimden küçük erkeklerden de. Bi de yaşını mı dert edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 aldatabildin mi bari sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 (erkegin yasi/2) + 9 = minimum kari yasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Phyx said: (erkegin yasi/2) - 9 = maximum kari yasi http://4.bp.blogspot.com/_eAON0kVLT7A/S9hfFsmLzYI/AAAAAAAAACE/1aa_Y3ZiIn8/s1600/Pedobomb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Phyx said: (erkegin yasi/2) + 9 = minimum kari yasi sığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Fly said: aldatabildin mi bari sonunda kimi? aa baksana bişi dicem, ben böyle alıntı yaptım ya senin msj ını sana ayrıca özel msj uyarısı geldi mi? lütfen acil cevap yaz bunu çok merak ediyorum çok uzun zamandır, hatta üye olduğumdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kendini alintilamayi denedin mi hic bence denemelisin, cok lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 yaa hadi seni bekliyorum geliyor mu msj söyle işte????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ppf slk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ERKEK İLE KIZ ARASINDA YAŞ FARKI OLABİLİR FAKAT KADIN KISMI ERKEKTEN BÜYÜK OLURSA ALLAHIN GÜCÜNE GİDEBİLİR Bİ SORMAM LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Erkegin yasi / 2 + 7 < kizin yasi /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Saeros said: ERKEK İLE KIZ ARASINDA YAŞ FARKI OLABİLİR FAKAT KADIN KISMI ERKEKTEN BÜYÜK OLURSA ALLAHIN GÜCÜNE GİDEBİLİR Bİ SORMAM LAZIM ASIL GOLGELERIN GUCUNE GIDER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 GOLGELERIN GUCU ADINA AMIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 adam 27 kız 22 yaşında bir engel yokken, kızın daha yaşım küçük diyerek 3 yıl istemesi kezbanlıktan mı yoksa zeka eksiliğinden midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Erkek kız vermediği için mi evlenmek istiyor? Öyleyse kız kezban, kaçarak uzaklaşsın. Yok öyle değilse erkek kezban, kız kaçarak uzaklaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 yaş farkının önemi yok, fakat iki taraftan birinin hiç olmazsa 20'li yaşlarda olması biraz önemli bence, biraz da olsa bir bilgi birikimi, biraz görmüş geçirmişlik olması önemlidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Black_Hand said: dün rock fm'de de tartışılıyordu: üniversiteye giden bir erkek, liseli bir kızla takılır, çıkar (sevgili durumu).. LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı? o an stüdyoda olan bayan konuk ''ı ıh!'' dedi mesela. (ki orda bahsi geçen hayali oglan çocuk yaşına göre oldgun, cool ve çok yakışıklı idi) hoş böyle durumlar mataryelize olmadan kişinin samimiyetini sınayamayız bu konuda. durum bu yani. abi kadınlar böyle,en feministini al ı-ıh der buna,hayatları boyunca bir otorite altında yaşamak isteyip arasıra histeri krizine girip kendilerini boss zannediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Marksman yalnız kız senden girişim bekliyor olabilir. Malum bi yakınlaşma olmadan birbirinizi tam olarak tanımış olmayacaksınız. Bence o kız daha girişken bi adam hayatına girsin bu 3 yılda diye bekliyor. Pek gönlü yok gibi kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 3 yıl ne için istiyor :D bi ona açıklık getir abi önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar