DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Amazon.com da ölesine bakınırken gördüm. 5. kitap çıkmış heralde yakın zamanda türkçeside çıkar meraklısına duyurayım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Serinin 5. kitab ının çıkışı biraz zor oldu. Kadın parayı buldu 5. kitabı zor çıkardı. Yeteneğini mi kaybetti acaba? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 :D money ka-ching[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Kadının anlattıkları doğruysa para kazanmak için bütün yeteneğini ortaya koyarak çıkardığı bir kitapta amacına ulaşınca elbette aklına fikir gelmez ki bu sefer işin ucunda tutmuş bir seriyi layığıyla devam ettirmekte var. Zor işi çok zor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ben indirdim bile[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hadı yaa[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 A4 kağıtta 500 sayfa ve kesinlikle serinin en iyi kitabı değil[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Adı ne yeni kitabın bizde indirelim[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 harbı adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 mirc'den buldum.Adı The Order of the Phoenix[hline][ img ]http://[ /img ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 umarım hayal kırıklığı yaratmaz...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Drizzt'den daha fazla abartı.Çok daha fazla[hline][ img ]http://[ /img ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar