Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bladesingerdan farklı olarak blade diye 2nd edition kiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bladesinger dedikleri zaten 2nd ed in elven ftr mage i. kit filqn degil. bard hic degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sparkcaster said: fenris said: bg2-bard-blade... baya dnd yi ornek lamislar gibi. su soul olyini anlamadim ama tam olarak. blade diye bişey yok bladesinger var niye blade demişler bg2 de onu da hiç çözemedim blade diye bard kiti vardı bg2de dual wielde bonus falan vardı, offensive/deffensive spin falan diye özellikleri falan vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 şöyleymiş hatta The Blade is an expert fighter and adventurer whose bardic acting abilities make him appear more intimidating and fearsome. His fighting style is flashy and entertaining, but is also quite deadly. Available Race(s): Human, Half-Elf Primary Attribute(s): Dexterity (12 Minimum), Intelligence (13 Minimum), Charisma (15 Minimum) Stronghold: The Blade can acquire the theater beneath the Five Flagons Inn in the Bridge District. See our Bard Quests section for more information. Strengths - Can use Offensive Spin and Defensive Spin abilities once per day for every 4 levels (Offensive Spin - lasts 24 seconds, +2 to hit, +2 to damage, +1 attack per round, all attacks do maximum damage; Defensive Spin - lasts 24 seconds, roots Blade in place for -1 AC /level [not to exceed -10], may place ++ in "Two Weapon Fight Style") - Bard's Battle Song - Pick Pockets - Spell Casting (Mage Spells) - High Lore (for identifying) Weaknesses - 1/2 Normal Bard Lore - 1/2 Pick Pocket skill - Bard song doesn't get better with levels - Must be partially Neutral in alignment - Cannot wear armor while spell casting - Cannot use shields - Cannot use armor heavier than Chain Mail - Can only get one proficiency (+) per weapon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 cogu kisinin hic fark etmedigi hayvan class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bladesinger işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bladesinger değil o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 fenris said: cogu kisinin hic fark etmedigi hayvan class. solo blade hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bg 2 nin olayı solo kensai/magedir dual wiled katanayla fireball atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 d&d 2e'nin multiclass olayına bir türlü alışamamıştım. bg'de mesela mage'i belli bir seviyeye çıkartıyorsun, sonra thief'e geçiyorsun. thief'le mage'in levelına gelinceye kadar mage'in özelliklerini kullanamıyorsun. sonrasında da thief levelını arttırabiliyorsun sadece. böyle tuhaf özellikleri vardı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Multiclass değil dual class ucubesi o. Baya saçma bi sistemdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 BonePART said: bg 2 nin olayı solo kensai/magedir dual wiled katanayla fireball atmak i ih... basta oyle gorunuyo. blade en guclusu. icwind de de ftr clr mage solollardim. bakalim bunda nasil olcak. powerplayerlar bard koymamis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kensai/mage baya iyi haters gonna 9 level kensai gidiyosun sonra paso mage. ilerde levelın kadar figtera dönüştüren bi büyü var, stoneskin, shield vs bütün protectionları çakıp sonra onu yapınca direk zaten aşil oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ezberimde olmasa yine başlicam utanmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Kensai/mage akıyor cidden ama sorcerer ve bard en favori iki class'ımdır dnd'de. oyun oynatırken en sevdiğimin npc'lerimi, villain'lerimi filan da öyle yaparım hep. okumadım tüm konuyu ama bu oyunda bard benzeri bir class olacak mı? iOS versiyonun bekliyorum bu arada BG'nin, tekrar başlayacağım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sorcererla time stopta firkraaga polymorph other atıyoduk hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 save - finger of death - load - finger of death - load - finger of death - load . .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 iğrençlik yapmayın arkadaşım öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kensai/mage soa da güzel gibi gözükebilir ama tob da çok underpowered kalıyor blade her zaman her yerde en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 eli kilic tutan adam acip dumduz daliyorum ben, siz nelerden bahsediyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 düz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/276974_108795542544207_1134407655_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ardeth said: kensai/mage baya iyi haters gonna 9 level kensai gidiyosun sonra paso mage. ilerde levelın kadar figtera dönüştüren bi büyü var, stoneskin, shield vs bütün protectionları çakıp sonra onu yapınca direk zaten aşil oluyosunbunlarla gelmeyin bana. "solo olarak bastan sona watchers keep dahil bitirdim"le gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 e bitirdim ordaki yaratığı da tek başıma aldım kensai/magele silah da dual wielding celestial of fury ve 5'li flail of ages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 demogorgonda da bi ben zorlandım bu güne kadar heralde, -15 acli sarevoklara korganlara 2-3 atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar