dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bone said: dasaaa said: LAN SAM! OLM AĞIZ TADI İLE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ Bİ OYUN OYNAYACAĞIZ! KİŞİSEL TERCİH FALAN BAKMAM! 2D 'YE LAF EDENİ DÖVERİM OLM! 3d ile de eski günlerdeki gibi bi oyun oynayabilirsin. oldu olacak 4 renkte yapsınlar bari oyunu? cyan-pink-black-white. dayak listemdesin bone. you can't run! (because you're kinda chubby) and you can't hide! (because you're kinda big boned) bittin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 arkadas ne kadar cok zengin adam varmıs pati'de; ''yok benden 100 dolar , yok ben 100 ile 140 dolar arasında kaldım.'' arkadaş yolda dilenci görseniz dönüpte bakmazsınız.. sfadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Dilenci gelse ben torment ve arcanum kafasında oyun yapıcam dese ona da atarız bir şeyler eheh. Ama bu obsidian ya. En baştan yapılması gereken kickstarter(wasteland'den sonra) buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dasaaa said: Bone said: dasaaa said: LAN SAM! OLM AĞIZ TADI İLE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ Bİ OYUN OYNAYACAĞIZ! KİŞİSEL TERCİH FALAN BAKMAM! 2D 'YE LAF EDENİ DÖVERİM OLM! 3d ile de eski günlerdeki gibi bi oyun oynayabilirsin. oldu olacak 4 renkte yapsınlar bari oyunu? cyan-pink-black-white. dayak listemdesin bone. you can't run! (because you're kinda chubby) and you can't hide! (because you're kinda big boned) bittin sen anlamadım bone matbaadanmı cıkıcak oyun? tarihte öle dijital bi renk paleti olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abı bu arada sanmıyosunuz dımı cel cel 2d cızıceklerını tabiki render alıcaklar 3dden dizicekler işte. 96den berı yaptıkları gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Forumda hala 2D ile 3D in ne olduğunu bilmeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 obsidian'ı görünce bende bir hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 cthulhu versiyonlara basan var mı para, kargo falan rahat sorunsuz gelir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 meanwhile 800k avellone uyandığında fundlanmış görürse uçar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 buarada modellerle ilgili de bişeyler demediler aslında arkaplan için söylediler ben mi yanılıyorum? said: Instead of 3D graphics, Project Eternity uses 2D pre-rendered and hand-painted backdrops, just like old Infinity Engine titles, but improved by modern technology. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ben de mod desteği beklemiyorum. Talep ediyorum. İstedikleri paranın çoook daha fazlasını alacaklar. Backerlar olarak bastırmamız lazım yoksa bunların bariz bir planı yok. Kendileri bile inanmamışlar kickstart açılana kadar. Sam bile almış işte demiştim size early bird bitmeden kapar diye. Model, spell effect falan bunlar için hiçbir cümle görmedim ben. Infinityden daha ilkel bir engine olacakmış gibi bir imaj var şu an. Hemen de görmeyiz o 2D oldskool gazından bile tonla para kaldırıyorlar şu an ahah. Şimdi harıl harıl stretch goal düşünüyorlardır. Gece yarısı olmadan 100% pledged olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 engine olarak tahminim onyx'i kullanacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Pre-rendered hadiselerin ötesinde 3D birşeyler mutlaka olacaktır. Misal dynamic lighting, spell/particle effects falan 3D'den ne implement edeceklerini yazmaları lazım. Şu devirde herhangi bir engine işlerini görür de planlarını bilmeliyiz ki neye benzeyeceği kafamızda canlansın. Şahsen beni bu devirde BG2 kıvamında birşey kesmez 1M+ dolar pledge edildiğinde. Gördüğüm en belirsiz kickstart oyun projesi olabilir. Oyunun adı bile Project Eternity. İnsan kıllanıyor isim bulamayıp proje kodunu oyun adı mı yapmışlar diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 benim gördüğüm en belirgin kickstarter projesi. insanların ne istediği belli, bunu verebilecek adamlar belli, vaat ettikleri de insanların istedikleri. geri kalanlar çok küçük detaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oyunun adi eternity olur muhtemelen. project kismi kickstarter'la ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Daha ilk gün bu. Adamlar gelen parayı gördükçe mutlaka nasıl bir planları olduğunu parça parça ortaya koyarlar diye düşünüyorum. 2D lafı sadece backdrop için söylenmiş zaten. 800*600 çözünürlükte bg grafikleriyle çıkmayacak oyun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 genç baldurcular rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Buarada bence de biraz kurnazlık ama muallak bir tablo çizerek herkesin projeyi kendi kafasında az biraz istediği gibi tamamlamasına izin veriyorlar ve daha fazla pledge alıyorlar bence. Bir hafta içersinde detayları açıklamaya başladıkça shit storm da başlar. Sırf lighting detayı üzerinden bile kavga çıkarabilecek bir komünite pc oyun komünitesi heheh O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ama şunu sevmeyen godoştur bence http://www.technopat.net/wp-content/uploads/2012/06/Baldurs-Gate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Düşmanlar level scale olcakmış, büyülerin dmgları sabit kalacakmış. Çift elle fireball atıp çok seksi dmglar vurabilecekmişiz. Playstation ile Xbox'a da çıkacağı için dialoglar mavi kırmızı baloncuklar ile verilecekmiş. Ama diyollarki eski kafadakiler için vereceğimiz film kaplı gözlük sayesinde hepsi yeşil görüncekmiş. 14 senedir fallout, baldurs gate silip kurmaktan harddisk bad sectorlerden "Black Isle" yazdı. Sayın Obsidian yetkilileri hepimiz iş güç sahibi olduk, batırmıcaz lan sizi bu sefer, yeter ki oyun güzel olsun. edit : ha birde, şimdi bioware düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Gergin bir şekilde paramı koyuyorum, TORMENT WRITING öyle vaadlere konacak şey değil. Adamın kıçından kan alırlar. Gönül istiyor yapsınlar, yine destanlar yazılsın da, on demand celb etmek zor böyle şeyleri. Umuyorum ki şu sessiz kalınan dönemde çoktan çok güzel bir script olsun ki hayal kırıklıgı olmasın. 2D mevzusu çok boş olmuş, benim hala oynadıgım 3D RPG yok tüyleri diken diken eden. Oyun büyük bir markete açılıyor olsa haklı olur Sam de, oyunun bütün olayı bizim gibi niche frp'ciler yani. Aramızda 2D yadırgayan oldugunu sanmıyorum. http://i.imgur.com/Fhnml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ardeth said: Buarada bence de biraz kurnazlık ama muallak bir tablo çizerek herkesin projeyi kendi kafasında az biraz istediği gibi tamamlamasına izin veriyorlar ve daha fazla pledge alıyorlar bence. Bir hafta içersinde detayları açıklamaya başladıkça shit storm da başlar. Sırf lighting detayı üzerinden bile kavga çıkarabilecek bir komünite pc oyun komünitesi heheh O Bu. KS dediğin biraz da hayal satmak, ki avellone da röportajlarında bahsetmişti bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bence adamların prototip hazırdır zaten çoktan, patlama ihtimali 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 torment tier writing var zaten en azından büyük oranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Kaede said: Viktor said: sexdice o kadar agladiki obsidian obsidian KIYMETLIMISSS diye, en az 100 dolar atip SS koymaz ise direk afaroz ediyoruz lol 3 mass effecte para verin biri olarak esas senin itibarını kurtarman için 1000 dolarlık falan alıp hediyeleri millete dağıtman lazım MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar