kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/72036/f-bahce-ve-eskisehirsporun-gelirlerine-temlik eses neyse de fener hani süperdi mali konularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 temlik pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Üzüntü verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 pek önemli bir durum değil diye düşünüyorum . biraz bizim medyanın abartısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben de anlamadım böyle bişeyi niye haber yaptıklarını.. Prosedürde bir şeyler hatalı yapılmış, UEFA'da düzeltilmesini istemiş. Başlığı da gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Finansal Fair Play Ödül Gelirleri ne,ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bunun ayrı başlıklık nesi var yahu, aportta bekleniyor valla aha Fener'e bişi oldu oh diye Mali bildirimde bir sorun çıkmış 20 küsür takımda ve süre tanınmış işte, gereken belgeler ulaştırılır çözülür sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 temlik önemsiz olabilir ama bu da size koyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 özet; uefa: gelin gösterin, anlatın mali raporlarınızı ne gitti ne geldi, bizde okey verelim beğenirsek, geçici olarak da tedbir koyuyoruz alacağınız paralara 30 eylül son gün hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 FB o parayı çoktan ödemiş, rahat olun denildi birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ulan 3 kere uefa demlik koydu okudum. Cok cay ictim galba... Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sorma ikidir UEFA terlik koydu diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben yazıldığı gibi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar