Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet olası kredi kartları ( biraz uzun)

guksot

Öne çıkan mesajlar

Hatta banka kartları da buna dahil. Gerçekten gerekli ve işe yarar olmasa hepsini kırıp atıcam. Bıkdım usandım ya harbiden bıktım. Beni bu hale getiren şey 10 dk önce şöyle gerçekleşti:
Girdim Nilüfer Turizmin sitesine, online bilet satın alıcam kredi kartıyla. Seçtim gününü saatini yerini girdim kredi kartı bilgilerini bastım tamam butonuna tak net gitti ttnet nasıl denk getiriyor böyle şeyleri anlamadım zaten ama işin ttnet kısmına girmicem girersem çok uzar konu. Sonra 2-3 dakika modemin başında internet lambasının yanması için dua ederken beklenmedik bir şekilde yanıverdi koştum hemen laptop başına açtım siteyi almak istediğim yerin artık dolu olup olmadığına bakmak için. Boş olarak görünüyordu. Emin olmak için akbankı arayıp paranın gönderilip gönderilmediğini soruyum dedim. Demez olaydım. Aradım girdim bilgiler kart no fln kart şifresi istedi onu da girdim hayda şifre yanlış kartınız kullanıma kapatılmıştır uyarısı geldi sonra müşteri hizmetlerine bağlandı bayana derdimi anlattım o da bilgilere ulaşmak için şifre girmem gerektiğini söyledi beni şifre girilecek yere yönlendirdi girdim ve tkr aynı bayana döndüm şifre yanlışmış beyefendi dedi. Hadi ya ben 1 yıldır kullandığım hatta bugun 3 kez kullandıgım kredi kartımın şifresini bilmiyor muyum ? dedim kadına. Ha bu arada kart ek kart. Babamın ek kartı kadın işlem yapabilmek için asıl kart sehibi gerekiyor dedi. Adam içerde uyuyor arkadaş ben nasıl veriyim telefona babamı. Uyuyor dedim peki iyi geceler dedi kapattı telefonu. Hayır şimdi boşuna iş çıktı yrn babana anlat durumu arasın falan açtırsın kredi kartını bilet al falan neyse de bilet 1 gün sonraydı ben bunu halledene kadar tek kişilik tarafta yer kalmıcak lanet otobüste.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle self bank gibi birşey olsa, insanların arzıyla kurulup o para ile kredi verse. çalışanlarını finanse edebilmek için sadece cüzi bir miktar işlem ücreti alsa.

bir nevi yakın arkadaşlar arası fon gibi ama banka.

sloganı da buldum: klüp tutacağınıza banka tutun!
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

böyle self bank gibi birşey olsa, insanların arzıyla kurulup o para ile kredi verse. çalışanlarını finanse edebilmek için sadece cüzi bir miktar işlem ücreti alsa.

bir nevi yakın arkadaşlar arası fon gibi ama banka.

sloganı da buldum: klüp tutacağınıza banka tutun!

bkz.altın günü
Sosyal ağlarda paylaş

biraz az kapitalist olun yahu :( ben demiyorum ki ödemeyen adamdan parayı çatır çatır almayalım.

atıyorum 1milyon tl lik yüzdeyi halka satıcaksın, sonra bunun %20sini profesyönel bir ekip tutarak paranın yönetimine ayıracaksın. geri kalan sermaye ile banka kredi vererek kar edicek.

bankaya kuruluşunda para yatıranlardan daha az faiz alacak., eğer ilk banka kuruluşuna katılmayan kişi katılmak isterse ona yatırdığı para ile orantılı kuruculardan daha az faiz ile kredi vericez. (çünkü kurucunun banka hissesi ona kar getiriyor, bankanın amacı bir kesime değil katkı sağlayan her kesime aynı oranda kar sunmak)

imece gibi ama sosyal banka

çok mu ütopik oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Bankacılık sistemi bence değişmeli. MEsela banakdan bir eleman gün boyu benimle takılsın, miasl yemek mi yedim ? hesap gelince ordan atılsın abi lütfen bendensin diye, yok vallahi olmaz diye ordan ben atılıcam en sonunda ısrar edecek hesabı ödeyecek.

Bu tarz bir bankacılık sistemi gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...