t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Counter strike beta oyuncuları için yeni sürüm çıkarmış bulunuyorum. Bir çoğunuzun cs beta sürümlerden haberi yok biliyorum. Biz eski oyuncular olarak 1 yılı aşkın süredir türkiye sunucumuzu ayakta tuttuk hala aktif ve ağırlıklı olarak cs beta 5.2 sürümünü zevkle oynuyoruz. Konu reklam amaçlı değildir. Sadece varlığımızdan haberdar olmanızı sağlamak için böyle bi yola baş vuruyoruz. Facebook grubumuz git gite büyüyor hergün daha fazla oyuncuya ulaşıyoruz ve arayanlarda kolaylıkla sitemize grubumuza ulaşabiliyor. Site üzerinde de bi takım değişiklikler yaptık. Çıkardığım düzenlenmiş sürümlerle hataları en aza indirgedik. Ve değişik hatalarla karşılaşan üyelerimize site üzerinden de destek veriyoruz. Fakat çoğunluk olarak facebook grubunu kullanıyoruz. Aramıza Katılmak isteyen arkadaşlar facebook grubunada girerlerse iyi olur çünkü aktif olarak 7/24 sunucuda oyuncu yok. Malum oyuncu sayımız kısıtlı üyelerin hepsi aynı anda giremiyor. Geneli Gece Yarısı oyunda oluyor ve grup üzerinden haberleşerek oyuna giriyoruz.Ayrıca web sitemiz üzerindende sunucuda oyuncu varmı yokmu görebiliyorsunuz.(Web site için açık link vermiyorum reklam sayılmaması için, googlede "Counter Strike Beta Türkiye" Diye arama yaparsanız sitemize ulaşabilirsiniz, Facebook grubumuzun linki sitede mevcut.) Şu An; Cs Beta 6.1 Cs Beta 5.2 Half-Life 1.0.1.6 Quake 3 Arena Sunucularımız Online. Sizleri ve Eski Günlerimizi Yaad Ettik Diyen Eskş Oyuncularıda Aramızda Görmek İsteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yıllardır hl türevi oyunları tartışıyor olmamıza rağmen hiç mesaj girmediğin ama sadece reklam yapmak için geldiğin için çok teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Neden hiçbir reklam başlığında açan kişi reklam yaptığını kabul etmiyor anlayamıyorum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 reklam yapmasını kabullenmesini geçtim, sanki çok matahmış gibi gelip topic açıyor, daha önce ne mesajı var ne de sonradan bir mesajı oluyor. büyük ihtimalle counter-strike türkiye diye yazıp önüne çıkan her foruma postlamıştır mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 15$ ver, GO al, sen de kurtul, biz de kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ilk cevap veren arkadaşın eleştirisine cevap vereyim. benım nickim t4r1k. yaklaşık 1 yıl oncede sunucuyu yeni açtığım zamanlar geldim buraya buna benzer konu açtım yöneticileriniz direk banladı konuyu sildi uzaklaştırıldım. bu neden yıllardır devam eden tartışmalarınızda ben yoktum. ikincisi reklam yaptığımı kabul ediyorum ama kurallara uygun olarak domainimin reklamını açık açık yapmak istemiyorum.bir yenilik yapıyorsunuz bunun reklamını yapmadan nasıl daha fazla insana ulaştırabilirsiniz? illaki tanıtmalısınız. arkadaşın biri özel mesaj atmış özledım bu versiyonu dıye bu konuyu buraya açmasaydım bu arkadaşın aklına gelirmiydi bu oyun? 3 cu arkadaşada cevap vereyim zaten ilk mesajı yazanla aynı kişiymiş evet aynen dediğin gibi aynı mesajı bi çok yerde açıyorum. konu ve başlık aynı ve bu konu başka forumlardada var. ama herkesin yaptığını yapmıyorum konuyu dün açtım bugun kontrol ediyorum. akşamda kontrol edeceğim yarında kontrol edeceğim. yaz kaç yapmıyorum. konuyu googlede arayın ve gidin diğer forumlara bakın cevap verenlere cevabım her zaman vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aa mesaj gelmiş çok sevindim. ya trollemem işe yaradı, ya da diğer rastladığımız reklambotları gibi bir kere gelip kaçıp gitmiyor, en azından bu da güzel bişi. cs go yeni çıkmışken beta 5.2 - beta 6.1 oynayacak kişi bulcağını sanmıyorum ama yine de kolay gelsin. öte taraftan quake 3 oynamak istiyorsanız quake live tavsiye ederim. her ne kadar birebir aynı hissi vermese de, bir takım yeni özellikler ve güncel teknolojilere daha iyi uyumluluk vs var. bu arada şunu sormak istiyorum, steam half-life'ı yüklüyken bir yandan da csbeta 5.2 kurup sorunsuz çalıştırabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 calıştırırsın ben de steam cs türevleri yuklu iken non-steam cs 1.6 da vardı sevdiğim bir kac sunucu non-steam takıldıgı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sıkıntı Çıkarmaz oynarsın. Bu Half-Life 3 Oyuncu Vardı Çıktı. Çok Sık Oynamayız O Yüzden Caps Az. Bunlarda Bulamadığım Oyuncularla Oynadığım Bi Kaç Görüntü; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bu ne azim SS koymada. Bence bir mahsuru yok buraya gelip sunucunun reklamını yapmanın. Sonuçta Beta 5.2 yada 6.1 oynamak isteyen çıkabilir arada. Geçen sene ben istemiştim mesela. Buldum patch'leri, dosyaları, girdim bir sunucuya, MAX 6 kişiydik. O da 15 dakka sürdü. Kaldı ki artık cidden yaşını belli eden, oynanmaz versiyonlar bunlar. Zevk yerine işkence daha çok. CS:GO alın, oynayın. Eski CS tadı damarlarında akıyor GO'nun. (random spread hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sıkıntı yok bende go oynamak istiyorum fakat laptopbum go kaldırmayacak kadar eski bir çok oyunu oynuyorum fakat 128 mb ekran kartı var o yüzden go almıyorum çünkü oynayamayacağım. ayrıca gerçekten yaşını belli eden oyun bu konuda haklısınız. fakat biz eski oyuncular için öyle değil. geçen sene sen fransa yada almanya serverlerine girmiştirsin o zamanlar 6 kişiyle oynaman mükemmel bişey çünkü o topluluklar ölü aktif kullanıcısı yok. ayda yılda bi event düzenlerler o tarihe herkes kendını ayarlar gırer oynarlar. ama biz oyle değiliz. her an sunucu dolu olmasada hergün sunucuya girip çıkan var özellikle akşamları gayet zevkli bi şekilde oynuyoruz. oyun eski ama ortam gayet yeni. neden diyeceksin herkes facebook grubu aracılığıyla arkadaş. herkes birbirini tanıyor. sunucu parasını 5 10 tl herkes para gönderiyor aylık olarak bu şekilde ödüyoruz oyun dışındada bir dostluk ortamımız var yani. çıkalım birde half life oynayalım dıyoruz beta 5.2 den cıkıp half life sunucusuna giriyoruz orda oyun ayrı bir sarıyor. dün amerika serverinde beta 6.1 çağrısı vardı 4 kişilerdi. bende sesledim 4 kişi girdik 150 pingle amerika serverinde 2 saat oyun oynadık çıktığımda saat 3 dü mecburen cıktım uykum gelmişti çunku.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hardcore oyuncunun uykusu gelmez. bak osmana, 25 saat oyun oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 umarım gösterdiğin aşırı tepki için pişmansındır Bone çünkü beklemediğim bi tepkiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 pişmanım aşırı olmuş 23 saat demeliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/08/03/00002649.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 susma hakkımı kullanarak laf dalaşına girmemeyi tercih ediyorum konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 https://dl.dropbox.com/u/18366514/_IGP7954.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 t4r1k58 said: 128 mb ekran kartı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Darklight1903 said: t4r1k58 said: 128 mb ekran kartı var :( acı ama gerçek :( hocam o cdnin desenlerimi oyle yoksa soyulmuş mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 cs 7.0 sux. öncesinde hostageleri üstüste dizer üstlerinde giderek yürürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 favorim 1.1di benim bunny yapa yapa giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 1.3 oynadım ben çok, sonra 1.5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k58 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 beta 5.2 de ki bunny hiç bir versiyonda yok youtubeden vidyolarıma bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bone said: cs 7.0 sux. öncesinde hostageleri üstüste dizer üstlerinde giderek yürürdük 6.2'de assaultta hostageların olduğu yerden yukarı bi grenade çakıp camı kırıyosun sonra hostageların tepesinde uça uça çıkıyodun yukarı. bi ara sanane 6.2 assault oldu mu harita gökyüzünde oynanıyodu oyun dragonball gibi sdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bunny ne zevkli olaydı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar