aysenem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben gdiorm ii gclr bari hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Senin gittiğin yerde ben bir dakika durmam.Ben de gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ovv neler kacirmisiz... ama kimse resim sormamis ... GERcek Paticik BU DEGIL !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 by by Akhlaur said: Senin gittiğin yerde ben bir dakika durmam.Ben de gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bebe doldu buralar. Kapatın bu konuyu artık. KİT mojna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ay senem öm'ine saygı duydum..(tu) ama gereği olmadığı kadar bakış açını da "lost" buldum.. sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gereksiz troll-fake. son bikaç posttan bariz anlaşılır hale gelmiş. do not feed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=c2VMxMO4QLU devamını çekmişler olm niye koymamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi yorumlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 İlk yorumların hepsine (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bordo berelilerin 1997 çekiç harekatını izliyordum nere geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 4 dk boyunca ardı ardına öpüşme sahnesini izledim, oradan belli daha bir bok görmediğiniz 2 gram beyniniz var onu da kendi bedeninizde kaybetmişsiniz.. keşke babanız anneniz yerine beni sikeydi de siz olmayaydınız a.k clupHc 4 hours ago 12 AHAHAHHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 En sonunda noktayı koymuşlar, "jack iç versin" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Orjinal metin KADINLAR NE ZAMAN VERIR ? * Güldür, versin. * Jack Daniels iç, versin * Saçini uzat, küpe tak, versin. * Evini postmodern döse, versin. * Armani jean giy, versin. * Az konus, mesafeli dur, derin bak,versin. * Açik saçik konus, versin. * Ukala ol, versin. * Harley kullan, versin. * Televizyonda panele çik, versin. * Efemine davran, versin. * Çok israr et, versin. * Tanisir tanismaz parfümünü tani, versin. * Creative director ol, versin. * Çirkinsen, duyarli ol, versin. * Uçak kullan, versin. * Sevgilinden ayril, versin. * Teselli et, versin. * Karinin oldugunu söyle, versin. * iste, versin. * iyi danset, versin. * Her hafta bir parti ver, versin. * Cindy Crawford'u begenme, versin. * Coupe Mercedes al, versin (BMW Z3'e de verenler çok.) * Yasadisi isler yap, versin. * Yapistir tokadi, versin. * Iyi kahkaha at, versin. * Boguk ve derinden konus, versin. * Acayip bir spor yap,versin.(mesela magaracilik,bungeejumping,daga çik) * Saksafon çal, versin. * Sörf yada kayak yap, versin. * Fransizca ve Ibranice (Yunanca'da olabilir) konus, garanti versin. * Davidoff puro iç, versin. * CD'lerin içine iki kla*** karistir, versin. * Kadin dergileri oku, versin. * Köpek besle, kedi tekmele, versin. * Biseksüel ol, versin. * Yemek yap, versin. * Ben kadinda kisilik ararim de, dakkada versin. * Fas'a ***ür, versin. (Hiç olmazsa bahset, yine verir) * Annenle tanistir, versin. * Sasirt, versin. * Sasir, versin. * Repo yap, versin. * Maasini dolarla al, versin. * 35 santim dedikosunu yay, versin. * Onunla sevisirken neler yapacagini söyle, versin. * Eski sevgilinle Mauritius'a gittigini söyle, versin. * Vermem de, versin. * Iktidarsiz oldugunu söyle, versin. * Bir "ver siiri" oku, versin. * Ingilizce siir oku, yarisina gelmeden versin. (mesela Oscar Wilde'dan) * Allem et, versin * Kallem et, gene versin. Hadi hayirli isler ================================================== ==================================== KADINLAR NE ZAMAN VERMEEEZ! *SAF BI ADAM OLDUGUNU ANLARLARSA NAMUSLUYUM AYAGINA VERMEZ, SURUNDURUR *ARKADAS AYAGINA VERMEZ *KANKINE VERMISTIR, VERMEZ *PARAN YOKTUR VERMEZ *ISIN YOKTUR VERMEZ *ISIN COKTUR, ILGILENMEZSIN VERMEZ *IYI DAVRANIRSIN VERMEZ *FAZLA USTUNE DUSERSIN VERMEZ *ICIRMEZSEN VERMEZ *FAZLA ICIRIRSIN VEREMEZ ( KUSAR MUSAR SAA-SOLA) *ESKI ERKEK ARKADASINI HATIRLAR, ESIR ALIR VERMEZ *ISTEMEZSE VERMEZ *HASTADIR VERMEZ *USTADIR VERMEZ *ILK GUN VERMEZ ( SEVIYORUM , CIKIYORUM OLAYINA GIRILMISSE) *EV KALABALIKSA VERMEZ ( ÖYLE ARKA ODADA FALAN KASAR) *BODRUMDAYIZ (MUGLADA OLAN) VERIR SANIRSIN VERMEZ *AYAKUSTU VERMEZ *YAGMUR YAGAR VERMEZ *SULAR AKMAZ HIC VERMEZ *DEPREM OLUR KORKAR VERMEZ *"ANNEMLER GELCEK " DER VERMEZ *"ANNENLER GELCEK " DER VERMEZ *UFF DER VERMEZ PUFF DER VERMEZ *"GOBEGIN VAR " DER VERMEZ, ERITSENDE VERMEZ *O BUNA VERDI BEN BU SALAGA VERMEM DER VERMEZ (AYNI KEFEYE KONMA OLAYI) *AILECEK TANISYORSUNUZDUR VERMEZ (FILANCA ******YMUS OLAYI) *ICINE ABUK BI CAMASIR GIYMISTIR REZIL OLCAZ DER VERMEZ *BURCUNU BEGENMEZ VERMEZ (ASLANLAR SADIK OLMAZLAR OLAYI) *KEDINI SEVER VERMEZ,KOPEGINI GEZDIRIR VERMEZ..(SIVISMA YOLLARI) *KASARDIR VERMEZ *KÖY KIZIDIR VERMEZ (2+2 = 4 ETMEZ HALI BU IKI DURUM ICIN GECERLIDIR) *OZEL OLMASSA VERMEZ *ARAMAZSIN, ARAMAZSIN ICAP EDINCE ARARSIN: ANLARSA VERMEZ *"ARKADASIMA YAZIYOSUN" DER VERMEZ *"NIYE ARAMADIN" DER VERMEZZZZZ (EN KLA*** ALISILA GELMIS HAL) *GULDURMEZSEN VERMEZ *GULDURURSUN "YAVSAK"DER VERMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aysenem vidodakilerden biri mi değil mi? Videodakilerden biri değilse niye bu başlıkta meşhur oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu baslik meshur olmaya uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 itiraf ediyorum Vermeeez listesindeki ilk madde den dolayı çok kaşar bana namusluyum ayağına yattı/yatmak da (mecazi anlam da yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aysenem said: bu sitede nie herkes böle garip Kedi seviyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Haci butun videolar silinmis ya. Cok merak ettim link atin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ulan garbageda sanıyorum bunu post atmıyorum eğlencedeymiş adsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 birde artık malum sektörde oynayacak hammadde stoklanmış vasiyette.paticik olarak pron sektörüne mi girsek tinto bras lar,pier woodman lar çıkabilir aramızdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi ne gaz oldu insanlar 3 tane kızın saçma salak video'suna, nedir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aluriel said: ulan garbageda sanıyorum bunu post atmıyorum eğlencedeymiş adsfas dostum bütün madalyaları almışsın, patigon 3 son, sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 20000 gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar