Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Senin gittiğin yerde ben bir dakika durmam.Ben de gidiyorum.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ovv neler kacirmisiz... ama kimse resim sormamis ... GERcek Paticik BU DEGIL !!!
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 by by Akhlaur said: Senin gittiğin yerde ben bir dakika durmam.Ben de gidiyorum.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bebe doldu buralar. Kapatın bu konuyu artık. KİT mojna
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ay senem öm'ine saygı duydum..(tu) ama gereği olmadığı kadar bakış açını da "lost" buldum.. sorry..
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gereksiz troll-fake. son bikaç posttan bariz anlaşılır hale gelmiş. do not feed.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=c2VMxMO4QLU devamını çekmişler olm niye koymamışsınız
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bordo berelilerin 1997 çekiç harekatını izliyordum nere geldim.
marksman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 4 dk boyunca ardı ardına öpüşme sahnesini izledim, oradan belli daha bir bok görmediğiniz 2 gram beyniniz var onu da kendi bedeninizde kaybetmişsiniz.. keşke babanız anneniz yerine beni sikeydi de siz olmayaydınız a.k clupHc 4 hours ago 12 AHAHAHHAAA
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 En sonunda noktayı koymuşlar, "jack iç versin" :)
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Orjinal metin KADINLAR NE ZAMAN VERIR ? * Güldür, versin. * Jack Daniels iç, versin * Saçini uzat, küpe tak, versin. * Evini postmodern döse, versin. * Armani jean giy, versin. * Az konus, mesafeli dur, derin bak,versin. * Açik saçik konus, versin. * Ukala ol, versin. * Harley kullan, versin. * Televizyonda panele çik, versin. * Efemine davran, versin. * Çok israr et, versin. * Tanisir tanismaz parfümünü tani, versin. * Creative director ol, versin. * Çirkinsen, duyarli ol, versin. * Uçak kullan, versin. * Sevgilinden ayril, versin. * Teselli et, versin. * Karinin oldugunu söyle, versin. * iste, versin. * iyi danset, versin. * Her hafta bir parti ver, versin. * Cindy Crawford'u begenme, versin. * Coupe Mercedes al, versin (BMW Z3'e de verenler çok.) * Yasadisi isler yap, versin. * Yapistir tokadi, versin. * Iyi kahkaha at, versin. * Boguk ve derinden konus, versin. * Acayip bir spor yap,versin.(mesela magaracilik,bungeejumping,daga çik) * Saksafon çal, versin. * Sörf yada kayak yap, versin. * Fransizca ve Ibranice (Yunanca'da olabilir) konus, garanti versin. * Davidoff puro iç, versin. * CD'lerin içine iki kla*** karistir, versin. * Kadin dergileri oku, versin. * Köpek besle, kedi tekmele, versin. * Biseksüel ol, versin. * Yemek yap, versin. * Ben kadinda kisilik ararim de, dakkada versin. * Fas'a ***ür, versin. (Hiç olmazsa bahset, yine verir) * Annenle tanistir, versin. * Sasirt, versin. * Sasir, versin. * Repo yap, versin. * Maasini dolarla al, versin. * 35 santim dedikosunu yay, versin. * Onunla sevisirken neler yapacagini söyle, versin. * Eski sevgilinle Mauritius'a gittigini söyle, versin. * Vermem de, versin. * Iktidarsiz oldugunu söyle, versin. * Bir "ver siiri" oku, versin. * Ingilizce siir oku, yarisina gelmeden versin. (mesela Oscar Wilde'dan) * Allem et, versin * Kallem et, gene versin. Hadi hayirli isler ================================================== ==================================== KADINLAR NE ZAMAN VERMEEEZ! *SAF BI ADAM OLDUGUNU ANLARLARSA NAMUSLUYUM AYAGINA VERMEZ, SURUNDURUR *ARKADAS AYAGINA VERMEZ *KANKINE VERMISTIR, VERMEZ *PARAN YOKTUR VERMEZ *ISIN YOKTUR VERMEZ *ISIN COKTUR, ILGILENMEZSIN VERMEZ *IYI DAVRANIRSIN VERMEZ *FAZLA USTUNE DUSERSIN VERMEZ *ICIRMEZSEN VERMEZ *FAZLA ICIRIRSIN VEREMEZ ( KUSAR MUSAR SAA-SOLA) *ESKI ERKEK ARKADASINI HATIRLAR, ESIR ALIR VERMEZ *ISTEMEZSE VERMEZ *HASTADIR VERMEZ *USTADIR VERMEZ *ILK GUN VERMEZ ( SEVIYORUM , CIKIYORUM OLAYINA GIRILMISSE) *EV KALABALIKSA VERMEZ ( ÖYLE ARKA ODADA FALAN KASAR) *BODRUMDAYIZ (MUGLADA OLAN) VERIR SANIRSIN VERMEZ *AYAKUSTU VERMEZ *YAGMUR YAGAR VERMEZ *SULAR AKMAZ HIC VERMEZ *DEPREM OLUR KORKAR VERMEZ *"ANNEMLER GELCEK " DER VERMEZ *"ANNENLER GELCEK " DER VERMEZ *UFF DER VERMEZ PUFF DER VERMEZ *"GOBEGIN VAR " DER VERMEZ, ERITSENDE VERMEZ *O BUNA VERDI BEN BU SALAGA VERMEM DER VERMEZ (AYNI KEFEYE KONMA OLAYI) *AILECEK TANISYORSUNUZDUR VERMEZ (FILANCA ******YMUS OLAYI) *ICINE ABUK BI CAMASIR GIYMISTIR REZIL OLCAZ DER VERMEZ *BURCUNU BEGENMEZ VERMEZ (ASLANLAR SADIK OLMAZLAR OLAYI) *KEDINI SEVER VERMEZ,KOPEGINI GEZDIRIR VERMEZ..(SIVISMA YOLLARI) *KASARDIR VERMEZ *KÖY KIZIDIR VERMEZ (2+2 = 4 ETMEZ HALI BU IKI DURUM ICIN GECERLIDIR) *OZEL OLMASSA VERMEZ *ARAMAZSIN, ARAMAZSIN ICAP EDINCE ARARSIN: ANLARSA VERMEZ *"ARKADASIMA YAZIYOSUN" DER VERMEZ *"NIYE ARAMADIN" DER VERMEZZZZZ (EN KLA*** ALISILA GELMIS HAL) *GULDURMEZSEN VERMEZ *GULDURURSUN "YAVSAK"DER VERMEZ
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aysenem vidodakilerden biri mi değil mi? Videodakilerden biri değilse niye bu başlıkta meşhur oldu?
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 itiraf ediyorum Vermeeez listesindeki ilk madde den dolayı çok kaşar bana namusluyum ayağına yattı/yatmak da (mecazi anlam da yatmak)
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aysenem said: bu sitede nie herkes böle garip Kedi seviyoruz :)
hunty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Haci butun videolar silinmis ya. Cok merak ettim link atin pls.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ulan garbageda sanıyorum bunu post atmıyorum eğlencedeymiş adsfas
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 birde artık malum sektörde oynayacak hammadde stoklanmış vasiyette.paticik olarak pron sektörüne mi girsek tinto bras lar,pier woodman lar çıkabilir aramızdan...
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi ne gaz oldu insanlar 3 tane kızın saçma salak video'suna, nedir yani ?
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aluriel said: ulan garbageda sanıyorum bunu post atmıyorum eğlencedeymiş adsfas dostum bütün madalyaları almışsın, patigon 3 son, sakin
Öne çıkan mesajlar