Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 güzel haber, son film kadar iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MXlw5Bb0CRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 vay canına, süper görünüyor! hype thrusters activated! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 muthis duruyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 yeni charlarla, yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 eski ekipten shion hariç kimseyi göremedim bu sefer ya, ilginç. nasıl bağlayacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 film de mi acaba bişiler oldu. sub'ı da daha çıkmamış case 1'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 borlach, film: Spoiler yok filmde kadroyu hikayeden çıkartacak bir olay yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 çok iyi gitmiyor mu ya? filmleri de yeni izledim son bölümle bağlandı güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 haydaa bu niye bitti abi şimdi? ne güzel her bölüm de 45dk'dı doya doya izliyodum. ne zaman gelecek yeni sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 yeni sezon degilde filmi geliyor sezon sonu icin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 evet öyleymiş baktım bende. baharda geliyormuş film, sezonu onunla bağlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Yeni film özet olacak beyler, umutlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 "Specially edited compilation of the story and battles from TV Anime" demişler. kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 10. Yıldonumu filmi Psycho Pass Providence Ekim 2022 için duyuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 backlog'daydı, son sezonu yeni bitirdim, önceki sinners ile beraber güzel olmuştu ama bu yeni gelecek film ikisinin arasında geçiyormuş, bazı şeyler havada kalmıştı. neyse güzel bitti, yeni charlar da iyiydi. mao s3: Spoiler yayoi'yi öldürdüler diye korktum ama neyse urobutcher yazmamış. shion da onun gibi iyileşti sanırım, çok kısa geçti ama muratlarına erdiler gibi. yalnız 24'teki ctu gibi her sezon birisi basıyor binayı, kardeşim ne zaman öğreneceksiniz düzgün bir güvenlik kurmayı lol. yol geçen hanı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar