ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 https://i.imgur.com/7drHiqrh.jpg Gerçi bu sadece oksijen seviyesini ölçerek daha stresli kişileri tespit ediyormuş, (muhtemelen beyin dalgalarını tarayarak) kişiliğini tespit etmeye daha çok var, ama biyerden başlamak lazım tabi :p Ama nasıl çalışacak ki bu? Saçma geldi biraz. Kandaki oksijen seviyesini değiştiren çok fazla etken var, uzun süreli sigara kullanıcılarında oksijen seviyesi düşüyor mesela, sigara içen teröristleri tespit edebilecekler mi? -ki nefesini tutup normalden az nefes alarak bile düşürebileceğin bir parametre. Tabi bu işe kafa yormuş bilimadamlarından daha iyi bilecek değilim, ama yine de saçma geldi.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 abi onlarca yıl sonraki sibel bile düzgün ölçemiyor, her hafta izliyoruz ahah. 2014 teknolojisinden beklentim yok bu konuda. :p
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kamerayla oksijen mi ölçcekmiş
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yeterince inanirlarsa olcebilirler saka maka vasat webcamden nabiz olcuyordu adamlar csi tier enhancement kasarak, bu da mumkundur
Dei Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 zevk. inanılmaz bir zevk. acılar içinde ölsün lütfen. fakat kurtarırlar ya. eğlenmem kurtulursa bu kahpe. yalnız gelsin artık lütfen kougami. lütfen ama.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 WHAT THE SHIT? neler oldu lan sekizinci bölümde? aklım çıktı fhxjsksj
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 On numara hentai çıkardı son sahneden
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 HAHAHAHAAAHAAAAHA dominator rape mode activated hhuhuhuhuhuhuhu gebersin mal
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 2. sezonu biriktirdiğim iyi olmuş.Arka arkaya izledim hepsini. 8. bölüm aşırı iyiydi :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 nice logic m8 i r8 8/8 plz no h8 kamui ve togane ülkedeki en tehlikeli 2 adam O ZAMAN AKANEYİ İŞTEN ÇIKARTALIM
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 içimin yağları eridi, keşke tecavüz artı kafasını koparma olsaydı pff
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Of ya sonu ne kadar güzel ahahahah. Beter olsun. Bir de bu karı hep böyle saykopasım kirlenmesin diye ötüp duruyordu, onun açısından gerçekleri duymak tecavüzden beter bi durum olsa gerek :p Kıza kafayı yedirtip sonradan öldürmezlerse daha sonradan doğru yolu bulup sağlam bi enforcer olabilir belki ^^
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 HYPE http://www.youtube.com/watch?v=Baj4-fhA4Jk 2.sezonun sequel'ı olduğu için spoiler olabilir. 2.sezon zaten filler tadında geçiyor bence izleyin gitsin :P
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 wut?o.O yabancı teröristlerin sibyl ile problemi neymiş ki anlamadım valla bişi o.o
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kogami gelmeyecek bu sezon sanirim ya
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 2 bölüm kaldı zaten, bağlayıp bitirecekler film ile de bir alakası yok zaten bu sezonun. ED'den sonra sahne var bu arada
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 muvi gekijouban olacak diyor, devam olmayacaksa da spoiler var herhalde doğal olarak. heyecanlı gidiyor, tek sezonda bitirmeselerdi keşke. 7-9 meh kızın akane kıskançlığı berbat etti, halbuki ona gitseydi. gerçi gene birşey yapamayacaklardı herhalde. çekip vursaydı sonra adamı en azından, madem sibel kararını vermiş. şefin koruyabilmesi mümkün değil nihayetinde. yalnız şef aslında eski bir suçlu adamın kılık değiştirmiş hali değil miydi geçen sezon? nasıl oldu da böyle alakasız kadın çıktı altından? dahası sauron'un.. pardon, sibel'in ağzı gibi çalışmıyor muydu? onlar kolektif ne karar verirse ona uyuyordu filan. efsane çifte gene bir sneak peek oldu, başlarına birşey gelmesin aman. :( o nineye kalkan eller kırılacak.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 beyinleri degistokus edebiliyorlardi (ya da bilincleri, o kismi hatirlayamadim), sef rolunde tek bir kisi oluyor ayni anda arada transa gecince tum sibelin megafonlugunu ustleniyor doktor sibelin parcalarindan biri, 3. bolumde mi ne bu isi bana vermek istediginizden emin misiniz diye kendi kendine konusuyordu zaten
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 evet şimdi anladım, o kısmı unutmuşum ama yine de garip geldi onun altından o çıkması.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 10 770 nedir allaha sirk mi kostun dayi
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 10 nineyi öldürünce -5000 karma alıp dread lord olmuş. :( kesin ölmeyip kurtuldu ya bölüm arasında. yalnız akane ne iyi bir char oldu çıktı bu sezonda, ben anidb rating'ini 3'ten 8'e çektim artık. buda oldu kız resmen şu son bölümde, nine bile yıkamadı. konuyu iyi bağladılar yalnız, filler miller dediniz de ilk sezonun ikinci yarısından daha iyi oldu bu sezon. bizim ekip çalışmayan silahlarla nasıl duracak onları yalnız, sağ kurtulabilecek mi yayoi, en büyük soru bu benim için. :S
Öne çıkan mesajlar