Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psycho-pass

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://i.imgur.com/7drHiqrh.jpg

Gerçi bu sadece oksijen seviyesini ölçerek daha stresli kişileri tespit ediyormuş, (muhtemelen beyin dalgalarını tarayarak) kişiliğini tespit etmeye daha çok var, ama biyerden başlamak lazım tabi :p

Ama nasıl çalışacak ki bu? Saçma geldi biraz. Kandaki oksijen seviyesini değiştiren çok fazla etken var, uzun süreli sigara kullanıcılarında oksijen seviyesi düşüyor mesela, sigara içen teröristleri tespit edebilecekler mi? -ki nefesini tutup normalden az nefes alarak bile düşürebileceğin bir parametre.
Tabi bu işe kafa yormuş bilimadamlarından daha iyi bilecek değilim, ama yine de saçma geldi.
Mesaj tarihi:
zevk.

inanılmaz bir zevk.

acılar içinde ölsün lütfen.

fakat kurtarırlar ya. eğlenmem kurtulursa bu kahpe. yalnız gelsin artık lütfen kougami. lütfen ama.

Mesaj tarihi:

Of ya sonu ne kadar güzel ahahahah. Beter olsun.
Bir de bu karı hep böyle saykopasım kirlenmesin diye ötüp duruyordu, onun açısından gerçekleri duymak tecavüzden beter bi durum olsa gerek :p
Kıza kafayı yedirtip sonradan öldürmezlerse daha sonradan doğru yolu bulup sağlam bi enforcer olabilir belki ^^

Mesaj tarihi:
HYPE
http://www.youtube.com/watch?v=Baj4-fhA4Jk

2.sezonun sequel'ı olduğu için spoiler olabilir. 2.sezon zaten filler tadında geçiyor bence izleyin gitsin :P
Mesaj tarihi:
muvi gekijouban olacak diyor, devam olmayacaksa da spoiler var herhalde doğal olarak. heyecanlı gidiyor, tek sezonda bitirmeselerdi keşke.

7-9

meh kızın akane kıskançlığı berbat etti, halbuki ona gitseydi. gerçi gene birşey yapamayacaklardı herhalde. çekip vursaydı sonra adamı en azından, madem sibel kararını vermiş. şefin koruyabilmesi mümkün değil nihayetinde.

yalnız şef aslında eski bir suçlu adamın kılık değiştirmiş hali değil miydi geçen sezon? nasıl oldu da böyle alakasız kadın çıktı altından? dahası sauron'un.. pardon, sibel'in ağzı gibi çalışmıyor muydu? onlar kolektif ne karar verirse ona uyuyordu filan.

efsane çifte gene bir sneak peek oldu, başlarına birşey gelmesin aman. :(

o nineye kalkan eller kırılacak.

Mesaj tarihi:

beyinleri degistokus edebiliyorlardi (ya da bilincleri, o kismi hatirlayamadim), sef rolunde tek bir kisi oluyor ayni anda
arada transa gecince tum sibelin megafonlugunu ustleniyor

doktor sibelin parcalarindan biri, 3. bolumde mi ne bu isi bana vermek istediginizden emin misiniz diye kendi kendine konusuyordu zaten

Mesaj tarihi:

10

nineyi öldürünce -5000 karma alıp dread lord olmuş. :(

kesin ölmeyip kurtuldu ya bölüm arasında.

yalnız akane ne iyi bir char oldu çıktı bu sezonda, ben anidb rating'ini 3'ten 8'e çektim artık. buda oldu kız resmen şu son bölümde, nine bile yıkamadı.

konuyu iyi bağladılar yalnız, filler miller dediniz de ilk sezonun ikinci yarısından daha iyi oldu bu sezon.

bizim ekip çalışmayan silahlarla nasıl duracak onları yalnız, sağ kurtulabilecek mi yayoi, en büyük soru bu benim için. :S

• Yeni Oluştur...