PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 "EVERYTHING I'VE EVER KNOWN IS GONE." http://www.youtube.com/watch?v=GnYTs0JyTac&feature=g-all-lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10/10 GOTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 olay ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben ne dediğini tam anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 captain obvious to the rescue: hl2'nin ilk kısımlarında bir teneke toplayıp çöpe atma tutorial'ı var, combine askeri bozuk konuşmasıyla "pick up the can" felan diyor çöp kutusuna attırıyor. normalde adamın yanındaki çöp kutusuna atıyoruz. bu videoda adam o çöp kutusuna değil karşıdakine atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 combine farklı birşey diyor sanki? sorduğumuz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 pick up the can put it (forth) on the trash can alright, you can go he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 "Hiçbiriniz o çöpe atmadınız" olayı işte. Bende görünce "fuck" dedim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Comment said: SEE BIOWARE?!?! CHOICES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ve buna başlık açılıp yorum yapılıyor. güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 asdfghjk Deathblade said: Comment said: SEE BIOWARE?!?! CHOICES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben normalde ayrıntı hastasıyım, dikkatimden kaçmış. hunharca gülümsedim izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 oraya atinca adam farkli bisey mi diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 hicbisi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hayir ya. Olay oyunu oynayan herkesin tenekeyi ayni cop kutusuna atmis olmasi. Arkaya donup diger kutuya atmayi akil edemedigimizden sasirdik sadece. Ama komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 hah nereye geldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Bazıları da adamın kafasına atıyordu kutuyu. kikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hayat ne garip, bulutlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 MrLevie said: hah nereye geldim sdf Bu baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Bazı insanların gerçekten hiç işi gücü yok :D Nasıl bir video bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 diğer kutuya atınca gabe çıkıp "seni gidi seni hihihi" deseydi daha çok hoşuma gidicekti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 MrLevie said: hah nereye geldim sdf şu kötü gmod videolarıda bitmedi senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu ne lan emir kusturika filmleri gibi müzikli filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 calimero said: ve buna başlık açılıp yorum yapılıyor. güzel... X ve Y'yle şuradaydık diye topiclerin açıldıgı bir forumda quality content paylaşıyoruz, insanların hoşuna da gidiyor. İlgini çekmiyorsa hiç gleip shit posting kasma, mizahı tadamadan hayatına devam et. Yada geyiği anlamaya çalış falan. Ne bileyim, şu an yaptıgın dısında herşeyi yap yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben o videoyu direk ayın videosu ilan ettim ya, hayatımda değişiklikler oluştu sonrasında. Bakış açım değişti, dünya başka gözüküyor artık. Çöpü sokağın karşısına geçip orda ki çöpe atıyorum, sonra kaldırımıma dönüp yürümeye devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar