Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yardımınz lazım, ömden halledersek süper olur. Ufak bi yazışma için danışma alıcamda ( ingilizce ). Burdan da sorayım, Fraud, ofansif bir kelime mi? beni dolandırdınız dicem adamlara fraud uygun mudur? Hukuki yollara başvurucam dicem, "sue" demek istemiyorum. Dava edicemden çok bütün hukuki yolları denicem dicem nasıl derim. Mağduriyetin giderilmesi ve mağdur nasıl derim? HALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 fraud hakaret değilde dolandırıcılıgın tam inglizcesi yane fraud diye bi suç var amerikada öle özetliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 take legal action diye bilirsin sue yerine ill take legal action unless you bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hukuki terimini bilmiyorum da fraud'dan daha ofensif bi kelime olarak scam seçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 scam üçkağıt, fraud daha organize dolandırıcılık gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Fraud fiil değil ama. Take legal action diyeceksin. Fraud için fiil har dolandırıcılık eylemi için farklı gibi. Con, deceive, gull, dupe, defraud, cheat, embezzle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 çok teşekkürler, teddy de öm den yardımcı oldu saolasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 komikli cevap veren olmamis lan niye? initiate legal proceedings, taking legal actions falan iyidir. Gerge guzel soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Yeni başlık açmıyorum, bir davamız vardı işe iade davası alacaklı. Kazanmıştık davayı ama temyize gitti karşı taraf. Şimdi karar çıkmış gözüküyor. Buradan sonra ki süreç nasıl işlicek? napmamız lazım? işe iadeyi red edip para almak istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar