fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 iğrençsiniz ibreler. şimdi topiği okumaya başlıyorum
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kızda sorun varmış kız alsın abi sen niye alyosun.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Red said: futbol bölümünde fenere küfür etse 30 saniye ömrü vardı ahahah GOLDBÄREN ARŞİVCİLİK DEV HİZMET. İŞTE O MAÇIN PERDE ARKASI VE SOYUNMA ODASINDA YAŞANANLAR Red said: ben bi kere banlandım fenerbahçe youngboysa mı elenmişti neydi golu atan adamın adı a.rami idi a.rami ye fener demiştim zegnaya denk geldik ahha Zegna said: zaten koydugunu belirtmistim postta, onun dısında "a.rami ye fener" diyen birisinin banlanma nedenini anlayamiyorsan ciddi zeka geriligi var demektir.
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ajıwpojaıwojpaeoıpfjawoıejasfdşlasdgsdfhsfghsdasdf asdişpabi çok iyi lan kelimenin tam anlamıyla sesli güldüm
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ben anlamadım ama cidden, şu cimbom bu fener falan diyince kime neye hakaret etmiş oluyosun ki ? kulübe mi başkana mı taraftara mı oyunculara mı hepsine mi ? asasd
GenceKsK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Akito said: ajıwpojaıwojpaeoıpfjawoıejasfdşlasdgsdfhsfghsdasdf asdişpabi çok iyi lan kelimenin tam anlamıyla sesli güldüm sakin ol
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben mesela şu sözü şöyle algıladım. it's not like i want you to die or something ~baka
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 akito sen de padawanlık yapıyorsun herhalde, kısmetse mezuniyet ne zaman
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kimse farketmemiş galiba ama konu garbageda gençler. sayılmıyor o postlar.
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 abi iyiydi ama bu yani kabul edin. ilk aklıma gelen de buydu.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ren said: kimse farketmemiş galiba ama konu garbageda gençler. sayılmıyor o postlar.
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 oglum google a yazınca paticik cıkıyo cohoş
EmilyPrettyfoot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 BaaL said: samaella said: Tükür eline dalgayı sıvazla işte BaaL said: avcumuzdaki bu tükmüğü penisin etrafına iyice yedirerek uyguladıktan sonra eğitimli ve eğitimsiz insan farkı Evet alttaki eğitimsizmiş epey.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 cemss said: oglum google a yazınca paticik cıkıyo cohoş hgfdshfdsagf
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 nedir şimdi son durum? xunn'a saydırmak serbest mi?
Karea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben bu başlıkta kaydırmak serbest sanıyordum ooo
Öne çıkan mesajlar