Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayganlastirici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samaella said:

Tükür eline dalgayı sıvazla işte

BaaL said:

avcumuzdaki bu tükmüğü penisin etrafına iyice yedirerek uyguladıktan sonra

eğitimli ve eğitimsiz insan farkı
Mesaj tarihi:

arkadaşın ilacı bende

distribütorlüğünü ( yazamadım lan galba ) kuzenimin bi arkadaşı yapıyor
toplu alımlar da indirim de yaparız

buyrun sizlere yenilebilir kayganlaştırıcı , tükmük olayına son

Mesaj tarihi:
BaaL said:

vazelin uygulanır, uygulanan bu vazelin katmanının üzerine de tükmük uygulanır, bir nevi yağ üzerinde kayan su etkisi yaratıldığından kayganlık artar.

photoshopta layer duzenliyoruz mubarek
Mesaj tarihi:
Karea said:

arkadaşın ilacı bende

distribütorlüğünü ( yazamadım lan galba ) kuzenimin bi arkadaşı yapıyor
toplu alımlar da indirim de yaparız

buyrun sizlere yenilebilir kayganlaştırıcı , tükmük olayına son

pakedi kaça
Mesaj tarihi:
ben ihtiyactan dolayi actim valla topic i son derece isime yaradi. arada dalga gecen arkadaslar da ilerde muhtac olursa basvurucak bi kaynak olmus oldu. oyle tukurelim falan nereye kadar. "klipitoris" e tüküren arkadaslar varmis aramizda o da bi yontem tabi ama biraz daha modern seylere yonelin daha iyi.
Mesaj tarihi:
romslayer said:

ben ihtiyactan dolayi actim valla topic i son derece isime yaradi. arada dalga gecen arkadaslar da ilerde muhtac olursa basvurucak bi kaynak olmus oldu. oyle tukurelim falan nereye kadar. "klipitoris" e tüküren arkadaslar varmis aramizda o da bi yontem tabi ama biraz daha modern seylere yonelin daha iyi.

tadına bakanlar gayet memnun

gerisini salla gitsin
Mesaj tarihi:
Karea said:

romslayer said:

tadına bakanlar gayet memnun

gerisini salla gitsin

kuruluk problemini bilmem ama kizdan zevk suyu ciksa sorun kalkaz bence yani en kotu tukurmek gayet amntikli / tested working abi/
Mesaj tarihi:
romslayer said:

oraya geldikten sonra sorun yok zaten oraya gelene kadar zimpara etkisi oluyor. zimpara dogru bi benzetme olmadi, bir arkadasa bakip cikicam bile diyemiyorsun.

abi baslamadan agiza alma olayi niye var saniyosun? o zaten 5-10 dakka rahat goturu sonrasinda kiz zevk falan derken bi bakmissin evli+3 cocuk
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...