BaaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 samaella said: Tükür eline dalgayı sıvazla işte BaaL said: avcumuzdaki bu tükmüğü penisin etrafına iyice yedirerek uyguladıktan sonra eğitimli ve eğitimsiz insan farkı
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 arkadaşın ilacı bende distribütorlüğünü ( yazamadım lan galba ) kuzenimin bi arkadaşı yapıyor toplu alımlar da indirim de yaparız buyrun sizlere yenilebilir kayganlaştırıcı , tükmük olayına son
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 BaaL said: vazelin uygulanır, uygulanan bu vazelin katmanının üzerine de tükmük uygulanır, bir nevi yağ üzerinde kayan su etkisi yaratıldığından kayganlık artar. photoshopta layer duzenliyoruz mubarek
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 vazelini sürüyorum daha sonra ufak fırça darbeleriyle homojen bir şekilde dağıtıyorum kolonya döküyorum
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sevgilinin üstüne tükürüyo musun peki ?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Karea said: arkadaşın ilacı bende distribütorlüğünü ( yazamadım lan galba ) kuzenimin bi arkadaşı yapıyor toplu alımlar da indirim de yaparız buyrun sizlere yenilebilir kayganlaştırıcı , tükmük olayına son pakedi kaça
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sanırım burası barajları kurutmayın gençler
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben daha kullanmadım pakedinde duruyor izmirde ihtiyacı olana verebilirim hehhehehhe lan ne acaip topic olmuş :D
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oha çok eğlenceli bir postmuş
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben ihtiyactan dolayi actim valla topic i son derece isime yaradi. arada dalga gecen arkadaslar da ilerde muhtac olursa basvurucak bi kaynak olmus oldu. oyle tukurelim falan nereye kadar. "klipitoris" e tüküren arkadaslar varmis aramizda o da bi yontem tabi ama biraz daha modern seylere yonelin daha iyi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 iğrenç ya, klipitorise tükürmek neymiş bu devirde?!?!
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 romslayer said: ben ihtiyactan dolayi actim valla topic i son derece isime yaradi. arada dalga gecen arkadaslar da ilerde muhtac olursa basvurucak bi kaynak olmus oldu. oyle tukurelim falan nereye kadar. "klipitoris" e tüküren arkadaslar varmis aramizda o da bi yontem tabi ama biraz daha modern seylere yonelin daha iyi. tadına bakanlar gayet memnun gerisini salla gitsin
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Karea said: romslayer said: ben ihtiyactan dolayi actim valla topic i son derece isime yaradi. arada dalga gecen arkadaslar da ilerde muhtac olursa basvurucak bi kaynak olmus oldu. oyle tukurelim falan nereye kadar. "klipitoris" e tüküren arkadaslar varmis aramizda o da bi yontem tabi ama biraz daha modern seylere yonelin daha iyi. tadına bakanlar gayet memnun gerisini salla gitsin kuruluk problemini bilmem ama kizdan zevk suyu ciksa sorun kalkaz bence yani en kotu tukurmek gayet amntikli / tested working abi/
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oraya geldikten sonra sorun yok zaten oraya gelene kadar zimpara etkisi oluyor. zimpara dogru bi benzetme olmadi, bir arkadasa bakip cikicam bile diyemiyorsun.
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ARKADAŞLAR BANA SORMAYIN LİNKE TIKLAYIN
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 romslayer said: oraya geldikten sonra sorun yok zaten oraya gelene kadar zimpara etkisi oluyor. zimpara dogru bi benzetme olmadi, bir arkadasa bakip cikicam bile diyemiyorsun. abi baslamadan agiza alma olayi niye var saniyosun? o zaten 5-10 dakka rahat goturu sonrasinda kiz zevk falan derken bi bakmissin evli+3 cocuk
Öne çıkan mesajlar