ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Selam arkadaşlar dün biraz shadow gear topladım lfr ye girdim fakat neye ne zaman basıp nasıl kullanacağımı tam çözemedim. ( dps düşük kaldı hep sıralamayı bozuyorum öyle rast gele gidiyor ) spell hit %15 haste %25 e getirilmesini söylemişler. hit capten sonra haste sonrada crit ve masteri gidilmesi gerektiğini okudum. Rotasyon single ve aoe olarak bana açıklayacak bir arakdaş varsa sevinirim. Biraz da mop ile dps meterda yeri ne olur bilgilendirirseniz teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ing varsa http://www.youtube.com/watch?v=kmLkF6a_chM&feature=plcp http://www.mmo-champion.com/threads/1156538-Priest-Shadow-DPS-Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 "pain and suffering" said: ing varsa http://www.youtube.com/watch?v=kmLkF6a_chM&feature=plcp http://www.mmo-champion.com/threads/1156538-Priest-Shadow-DPS-Guide Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yeni tpik açmıyım. MOP ile levellama amaçlı kullanılacak bir shadow priest speci yazar mısınız. Veya yazılmışını linkler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 spellbooku aç, core abilities'e bak onları kullanıcan işte. :) talent diyorsan canın ne istiyorsa onu seç. talentin biri root atiyor digeri fear. nasil istiyorsan onu sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Oynamayı bilen biri var mı tavsiyede bulunacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yeni talentler tamamen oyun stiline göre seçmen gereken şeyler. Birbirlerine karşı çok abartı üstünlükleri yok. Herkese göre seçilmesi gereken değişebilir (özellikle level kasarken). Genel cycle şu şekilde, bu aslında level 80'e göre ama level kasarkende önem sırası değişmiyor. Level atlayıp yeni skiller açıldıkça cycle oturacak. -Shadow Word: Pain. Sürekli aktif olacak -Vampiric Touch. Sürekli aktif olacak Surge of Darkness proclamsını sağlıyor -Mind Blast. Her CD'de kullanılacak, Shadow Orbs kazanmayı sağlıyor. -Mind Spike. Surge of Darkness proclayınca kullanılacak. -Devouring Plague. Shadow Orbs 3 tane olunca kullanılacak. -Shadow Word: Death. Hedefin canı az ise kullanılacak, Shadow Orbs kazanmayı sağlıyor. -Mind Flay. Bütün boşlukları bunla dolduruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi low hp moblarda spike + mb yetiyor, 3 orb oldukça da devo plague atarsın hp'n hiç azalmaz. Hp yüksekse vt swp mb 3 orb oldukça dp ve peti atacaksın. Başka bir olayı yok. "www wowhead com/talent#pL]|" (buglanıyor linkleyince) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bütün talent tree bu kadarcık mı kaldı? Oha bayadır girmemişim ben oyuna yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Dedik ama, sen aşağıladın bizi Absolut. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bu talent tree değil aslında, normal talentten gelen ne varsa (aktif, pasive ne varsa) spec seçince otomatik geliyor zaten. Sen level atladıkça spec'le ilgili diğer aktif-pasif özelliklerde yavaş yavaş açılıyor tıpkı yeni spellerin açılması gibi. Bunlar ekstradan seçilen 6 özellik. Yani eski talent sistemi duruyorda yanına bonus vermişler gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Eski Talent seçimi nerde? N tusu ile cıkardı simdi bu 6 satırlık uyduruk nane cıkıyor. Ve glyphs ve specialization yanı talents diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 onu kaldırdılar bunu koydular. diablo skill seçimi gibi oldu böylece gerçekten bi seçim sunuyor insana farklı oyun stilleri vs eskisi gibi ha en iyisi buymuş diyip herkez aynı şeyleri seçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ne alaka, ayni sohbet devam ediyor.Tek farkı makyaj. Sadece değişik olmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 gündüzleri benim için lvl kasacak birileri var mı, böyle oynamaya meraklı kardeşi felan olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Spriest BG pvpsiyle ilgili sorularım var :P 1. Stat sıralamasında şu öncelik yanlış mı? Hit>hasta>crit>mastery 2. Hit için pvpde cap kaç Spriest için yani bende şu an 8% civarı bunu 6ya falan mı çekmem lazım ki gereksiz olmasın. 3. Honor setinde hangi tip setten kaç parça almak lazım yani crit haste setini alıcam o kesinde acaba bazı itemları haste spiritli falan mı alsam? Satin set vs mooncloth set mesela hangi slota hangi setten almak lazım? Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yol yakınken vazgeç sp den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Heal istemiyorum disc'de sevmiyorum pvpde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi SP şu anda OP classlardan biri her türlü. gogo kasıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Shadow Orbları adam gibi gösteren ve saga sola tasıyabilecegim bi addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 raven diye bir addon var. Belki kullanışlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Statlarla ilgili bişi sorucam Shadow PVP için. Öncelikle haste cap kaç yani %kaç haste tansiye edersiniz bende 22.71% şu an daha kasmama gerek varmı veya oha gereksiz kasmışsın 26 yapman lazımki bir sonraki cape ulaş vs vs gibi. Hit min %6 degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ŞAka la şaka 17% imiş haste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bişi daha sorcam hasteyle alakalı. Diyelimki ilk haste cap 9% ve 2.si 24% olsun. Benim hastenin 10% veya 23% olması arasında bir fark varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Var tabi, haste direk hızını ve gcdyi etkiliyor. %9 %24 vs. bunlar ekstra tickler için. Eğer bu caplere yaklaştıysan reforge unu gemini bunları geçmek için yapacaksın ama hastein herşeyden önce kendi fonksyonu var zaten. Bide "hasteyle alakalı" değil. Hastele alakalı. Heyst diye okunuyor. Kaç yaşına gelmişsin daha hala bunları bilmiyorsun. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar