EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 madem uplanmış bende yazayım bari http://lensmarket.com/ dan alıyorum 2 yıldır sorun yok 1-2 gün içinde kargoyla ulaştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 uplanmışken bi soru sorayım mı bende lenslerin boyutu falan oluyor mu doktor vermişti direk onu takıyodum sonra kendim alayım dedim gözlerime oturmadı aldığım lens şimdi tekrar alacağım bu yüzden doktora da gidemiyorum vakit sıkıntısı çektiğimden ne yapsam bilemedim. bu lens alırken bişiler seçtiriyor mesela dia diyor tamam zaten tek seçenek var ama BC ne mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 doktora gitçem heralde ben yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Base Curve (BC): Türkçe anlamdı ‘temel eğri’dir. Halk dilinde ‘lens çapı’ diye bilinse de sanılanın aksine ‘lens bombesi’ demektir. BC değeri kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir. İlk kez lens kullanacakların bu değeri bilerek kontakt lens almaları önerilir. Yeni nesil silikon hidrojel lenslerde bu değer ortalama 8.60mm olarak kabul edilmiştir. 7.00-9.00mm arası bir değer olabilir. Dia (Diametre): Lens çapı doktorun verdiğinden baska bişi alma gözüne falan oturmaz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 işte ne verdi hiç hatırlamıyorum ki direk taktım öyle. tekrar gitmem gerek heralde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya tekrar lens alacağım ama ne alacağıma karar veremedim. zeiss marka için baya iyi deniyor. var mı kullanan? night and day kullanıyordum ama çok fazla memnun değildim açıkcası parasına göre. bu arada gün boyu bilgisayar başındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bausch lomb daily kullanıyorum çok memnunum. Pahallı gibi gözüküyor ama lens solüsyonu kullanman gerekmiyor, ve daha sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi pahalı tek l ile yazılıyor lütfen, takıntı oldu bu bende. Ben bi ara clear 58 kullanıyordum, nem oranı bayağı iyiydi rahatsız etmiyordu pc başında falan, bulmak zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Trias said: bausch lomb daily kullanıyorum çok memnunum. Pahallı gibi gözüküyor ama lens solüsyonu kullanman gerekmiyor, ve daha sağlıklı bilgisayar başında mısın peki gün boyu? en önemli faktör bu benim için, bilgisayar karşısında performansı iyi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 en az 10 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hmm ok, BC değerleri falan uygunsa benimkine, deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar