Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 update hazirliyorlarmus. VPN geliyor sununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 şubatta tanıtılacakmış daha var epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 VPN gerekli ama, sirf Hulu icin filan degil, okul icin de cok kullaniyorum ben. Okuldayken bile 3G uzerinden okul servislerini kullanmak icin acmak gerekiyor. Simdiye kadar olmamasi gunah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 vay arkadaş ne huluymuş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 GERGE said: VPN gerekli ama, sirf Hulu icin filan degil, okul icin de cok kullaniyorum ben. Okuldayken bile 3G uzerinden okul servislerini kullanmak icin acmak gerekiyor. Simdiye kadar olmamasi gunah yani. notification center tarzi bişi bile yok =) yetiştirememişler. heralde peç ile eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 behran said: behran said: hala 8 için sdk çıkmadı..avrupada ay sonunda telefonlar geliyor. lol http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35471 az önce çıktı :D abi adamlar normal windows 8'da yapin phone'dada calisacak demediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tam öyle degil çok az fark olacak hemen port edebileceniz falan dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yine ayak yaptilar. ama tanitimda bir kere kodla hep yere yükle dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yok ole bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynen, öyle bişey demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Seele said: yine ayak yaptilar. ama tanitimda bir kere kodla hep yere yükle dediler. bak bende boyle hatirliyorum hatta hadi canim olmaz oyle sey demistim. Malum javanin geyigi o ama onunda cok zor oldugunu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Hiç akıllı telefon kullanmadım çıktığından beri ama bunu alsam mı diyorum win olmasına rağmen bile güzel geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 normal windows store programları hem windows 8 te hem windows rt te çalışacak demişlerdi bence onlarla karıştırıyorsunuz ben ilk günden beri takip ediyorum wp8 programları hakkında çok az konuşuldu sade winRT programları ile az fark olacak denildi. zaten sdk yi bile çıkaralı fazla olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Borastus said: normal windows store programları hem windows 8 te hem windows rt te çalışacak demişlerdi bence onlarla karıştırıyorsunuz ben ilk günden beri takip ediyorum wp8 programları hakkında çok az konuşuldu sade winRT programları ile az fark olacak denildi. zaten sdk yi bile çıkaralı fazla olmadı. belkide tam hatirlamiyorum. RT zaten intel islemcili (i5 vb.) tabletler degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 rt arm tabanlı tabletler windows pro i5li tabletler bu isimlendirme hiç başarılı değil çoğu kişinin kafası karışıyor, neyin ne olduğunu unutuyor ya win rt nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 e peki surface ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 surface rt arm olan surface pro intelli olan surface with windows rt diye geçiyormuş, abuk subuk isimlendirmeler ya http://www.microsoft.com/Surface/en-US/surface-with-windows-rt/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 surface in iki modeli var flash in dedigi gibi. şu an piyasada olan surface rt direkt ipad muadili. yani sadece storedaki programları çalıştırabiliyor hafif ipad ile aynı. yılbaşına dogru pro çıkacak o i5 işlemcili bütün programlar kurulabilecek laptop muadili agırlıgı 1 kg falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu an piyasadaki win8 telefonların gideri var mı? 2 tane htc 2 tane nokia var yamulmuyorsam alınır mı? pros/cons bana bilgi verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 htc guzel gibi, nokiayi begenmedim, kutuk gibi tel yapmislar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Samsung çıktı Ativ Windows 8 li modeli onu da beklemek lazım bence. http://www.samsung.com/global/ativ/ativ_s.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 atlamışım ben bunu, umut verici :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bende nokia 920 var. + kablosuz şarj mevzusu iyi. ilk başta ne olayı varki gene üzerine koyuyorsun diyordum. şimdi bakıyorumda mesela şarjda iken telefon çalıyor hemen kaldırıp istedigin yerde konuşuyorsun sonra gene yerine koyuyorsun falan hoş baya. kablosuz şarj olmaması usb bellegi sürekli güvenli kaldır demek kadar fark yaratıyor işte. + ana ekran iyi baya. uygulamaların ekrana kilitleyip çagırmayı biliyoruzda mp3-resim-web sayfasını falan da koyabiliyoruz. mesela paticik güncel başlıklar linklini sabitledim hemen girebiliyorum böyle. gerçi digerlerini bilmiyorum belki onlarda da vardır. + eldivenle kullanılabiliyor. şimdiki soguk havalarda iş yapıyor baya. sade lumiada var bu. + akıllı klavyesi gerçekten akıllı. iphone ile epey hatalı yazıyordum şimdi hemen anlıyor yanlışı üsteki barda bir sürü seçenek sunuyor falan. + ekran ile dokunmatiginde herhangi bir sorun yok. oyunlar dışında lagda yok. + telefonu böyle dik olarak masaya falan koyabiliyorsun aha. altı düz. + eskiden hiç oyun yoktu şimdi bir sürü çıktı. + haritası epey iyi artı türkiye haritasını komple telefona indirip offline çalışabiliyor. (bu da lumia) - ama yine de az oyun var. - ben izlemiyorum ama mkv oynatıcı yokmuş. vlc player çıkacakmış ama. - app manyagı isen tatmin etmez. temel uygulamalar var ama. - türkiyeye özgü hemen hiçbir şey yok. cnntürk-garanti-yemeksepeti falan var. he ibb trafikte var. - benim için sorun olmuyor ama insanların yarısı epey agırmış falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 borastus'a genel olarak katılıyorum. + lumia 920 çok sağlam bi alet. ben bayağı düşürdüm, aksiyon yaşadım. bana mısın demedi. çizik bile yok. - uygulama azlığı dışında kalitesi, ios ayarında değil. yeni gelen uygulamalarda kalite arttı doğrusu.(geleceğe umutla bakıyorum =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar