Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 BBC Mersin'de dagda bayirda cadir kurup halen gocebe olarak yasayan bir aile bulmus, yöruk hayati diye belgesel yapmis. Hala yayinda olabilir az once izlemeyi biraktim. Filmdeki karakterler direk turkiye insanini temsil ediyor gibi gosteriliyor. Konuk olan BBC calisani kiz(charlie) onlara ayak uydurmaya calisiyor aile bireyi davraniyor falan izleyen bilir zaten genelde hindistanda yasayan acayip tiplerin belgeselini yapiyorlar. Aksam yemegindeler soyle bir diyalog gecti. Ailenin kizi siz yemeklerde bira iciyormusunuz diye sordu. Charlie arada sirada iceriz siz alkol tüketiyor musunuz diye sordu. Kız yok türkiyede kadinlarin içmesi ayip yasak falan dedi. Tabi bu insanlar öyle bir turkce kullaniyorlar ki ben dediklerinin cogunu alt yazi sayesinde anladim o derece hebele hubele seklinde beter bir dilleri var. Daha bunun gibi bir sürü rezil muhabbetler döndü görmeniz lazim ya kendi kurallarini turkiyede böyle bu isler seklinde anlattilar sinir oldum. BBc ulkede baska yer yok gibi gitmis aramis bulmus oyle insanlari helal olsun ne diyeyim. özet: turkiyede kadinlara icki icirmiyoz arkadas böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bilader belgesel 2008 yapımı,burda da konusu aççılmıştı 2 yıl öncce.raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ne biliyim tarihi farketmedim hem ne fark eder bugun 2 kere yayinladilar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sen budist tapınakları belgeselini izleyip bütün nepali öyle mi zannediyosun. ayrıca evet türkiyede kadınların içmesi ayıp. bulunduğunuz şehirde bir belediye otobüsüne gidip son duraktan bir önceki durakta inin ve sorun bakalım ne dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ağızlarıyla içmesini bilmiyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 icip icip erkekleri rahatsiz ediyo kadinlarimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mobbing bile yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Olm niye hep baskalarina sirin gozukmek gibi bir kayginiz varki? En basiti turkiye hakkinda hic bir sey bilmeyen bir ecnebiyi sultanahmete gotursen wouuu fantastic der ,dibinde umumi wc ye goturup hela taslarini gostersen ,arctic soka girer ehuhehuhe,oldugu gibi kabullenin bence tezatlar ulkesi bir tek turkiye degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Nekro said: BBC Mersin'de dagda bayirda cadir kurup halen gocebe olarak yasayan bir aile bulmus, yöruk hayati diye belgesel yapmis. Hala yayinda olabilir az once izlemeyi biraktim. Filmdeki karakterler direk turkiye insanini temsil ediyor gibi gosteriliyor. Konuk olan BBC calisani kiz(charlie) onlara ayak uydurmaya calisiyor aile bireyi davraniyor falan izleyen bilir zaten genelde hindistanda yasayan acayip tiplerin belgeselini yapiyorlar. Aksam yemegindeler soyle bir diyalog gecti. Ailenin kizi siz yemeklerde bira iciyormusunuz diye sordu. Charlie arada sirada iceriz siz alkol tüketiyor musunuz diye sordu. Kız yok türkiyede kadinlarin içmesi ayip yasak falan dedi. Tabi bu insanlar öyle bir turkce kullaniyorlar ki ben dediklerinin cogunu alt yazi sayesinde anladim o derece hebele hubele seklinde beter bir dilleri var. Daha bunun gibi bir sürü rezil muhabbetler döndü görmeniz lazim ya kendi kurallarini turkiyede böyle bu isler seklinde anlattilar sinir oldum. BBc ulkede baska yer yok gibi gitmis aramis bulmus oyle insanlari helal olsun ne diyeyim. özet: turkiyede kadinlara icki icirmiyoz arkadas böyle biline yörüklerın belgeselını cekmelerı cok ıyı olmus acıkcası çok sevdıgım bır kultur. Kadın kendı yargılarını ülkenın yargıları gıbı açıklamıs ne var bunda onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yörük belgeselinde İzmirli modern laik hayatını çekeceklerdi aslında. Yanlış olmuş. Bence protesto edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 @nekro, bergama gibi bi yerde TR kitapçığı vardı kapakta alnı dövmeli hintli bi kız vardı, çoğu sefer rast geldim. filmlerde de böyle basık dumanaltı yerleri falan merkezi yer gibi gösteren oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Acayip kasinti milletiz ha. Sanki memlekette herkes isvicreli bilimadami da yorukleri cekenlere "MOMLOKOTU KOTO GOSTOROYORLAR" diye tepki koyuyoruz. Hayir bide adamlar kadinin icmesinin kotu oldugunu dusunebilir, ona gore yasayabilir, sana ne ki bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi avrupalılar bizi artık gayet anladı gibi geliyor. karşılaştığım insanlar siz şöylesiniz, böylesiniz deyince olum niye öyle diyosun bak ailem bu, arkadaşlarım bunlar, taş gibi kızlar var, alkol de alıyoruz, sizden iyi yaşıyoruz diye gösteriyorum, adamlardan biri 'evet sen belki öylesin ama sadece batıdakiler öyle, türkiyenin genelinde benim anlattığım gibi' diyor, susup kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sen de git adamın dağındakini çek misilleme yap, bu kadar basit niye kızıyon ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Adam başlık açıp söylenecem diye yörükleri aşağılamış, yahu senin dedelerin neydi ki, bu toplulukta halen dağlarda hayvancılıkla yaşıyor ne var bunda Türklerin geçmişi zaten buna dayanıyor, sen dua et yine Arabistan gibi gösteren filmlerden değilmiş o belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 o belgeselde yörükler nasıl yansıtılmış bilemeyeceğim ama benim tanıdığım bildiğim yörükler şehirde yaşayan insanların çoğundan daha iyi türkçe konuşuyor. eskiden, tanıyıp bildiğimiz son yörüklerden peynir alırdık kiloyla mevsimlik. şehirdeki insan bozmalarından da bin kat daha insanlar. hele hele televizyonda spikerlik/muhabirlik yapıp "gidiyo, geliyo, bole, yapıltı" diyenlerden çok daha iyi türkçe konuşuyorlar. çok sinirliyim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yörük kadın türkiye yi ne kadar biliyor ki. en son duydugunu bildiğini söylüyor işte. şehre inmez etmez son derece içe kapanık bir yaşam onlarınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Onlar Türkiye belgeseli yapmamış ki. Ülke tanıtım vidyosu da değil. Belli bir bölgedeki bir kültürden bahsetmişler. Oradaki kız öyle bir cümle kurmuş olabilir tabi. Ama bu yüzden ve bu belgeselden dolayı bütün bir ülkeyi öyle zannedecekler olurlarsa bu BBC'nin suçu değil, insanların cahilliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 normal halk çokmu farklı neyine bozuldunki evde yaşıyorlar dağ yerine sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sonrada bu ulkede burjuvazi yok,bilmem ne ...burjuvazinin krali turkiye de,insanlari asagilamak orta cag da da vardi ama bir prenses bir fakir seyyaha asik olabiliyordu..lan simdi bana iphone alsan 4s alamazsin sevgilim modunda dunya kenarimin burjuvasi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aşağı insanı aşağılayacaksın yapacak bir şey yok. burası paticik. burada elitizm geçer. devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kim kimi aşağılamış abi aşağılamak istense yörükler knight online oynuyor denilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hamsilipilav said: aşağı insanı aşağılayacaksın yapacak bir şey yok. burası paticik. burada elitizm geçer. devam et Ouwww bebegim bu yoruk kizi ingilizce konusamamismi simdi kanal calisaniyla? Nereye gidiyor bu ulke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 2012 ingilizce lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar