Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Şöyle şeyler demişler: "Valve is traditionally a software company. Open platforms like the PC and Mac are important to us, as they enable us and our partners to have a robust and direct relationship with customers. We’re frustrated by the lack of innovation in the computer hardware space though, so we’re jumping in. Even basic input, the keyboard and mouse, haven’t really changed in any meaningful way over the years. There’s a real void in the marketplace, and opportunities to create compelling user experiences are being overlooked." Steam Box yok kardeşler demişlerdi zaten ama ne gelecek şimdi onun yerine merak ediyorum. Verge'deki ilk yorumu yapanı alıntılamak istiyorum kendi yorumum da budur diye: "This is going to be EPIC". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 cloud-gaming olayına giriyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bedavaya uçbirim dağıtıp günlük kullanım için 2.99 isterler OH VALV ÇOK İYİSİN İYİ Kİ VARSIN PC OYUNCULUĞUNU SİZ KORUYORSUNUZ TANRI DA SİZİ KORUSUN BİRAZ DAHA ŞARAP VE PEYNİR İSTERMİSİN GABEN AŞKIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mouse değiştircez diye bulacakları şey trackball olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 GERGE said: ... Open platforms like the PC and Mac are important to us, http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valve yapar olay olur, süper olur benim güvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sword art onlayn gercek mi oluyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bonepart'la aynı yerde facepalm yemiştim okurken. kinect vari etkileşimli bir hardware üstünde kastıklarını düşünüyorum ben, tabi farklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Fly said: sword art onlayn gercek mi oluyor yoksa nöronlarımı betasına kurban ederdim öyle olaydı. NÖRON AKITIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İki senelik nöronlar betaya akarken yapış yapış ses mi çıkarırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valve de süper akıllı pazarlamacıların ellerine düşmüş anladığım kadarıyla, 3 vakte kalmaz boktan bir firma olur çıkarlar. eksik gördüğün bişeler varsa kurarsın bir firma dışarıdan yapabildiğini yaparsın. 2 kuruşluk kıymetini böyle maceralı işler peşinde harcamak ancak karı kısa sürede maxlayayım da geri rahvan gelsin diye düşünen pazarlamacı modelidir. çok güzel kodlar yazdınız, biz de oynadık ama öyle fazla dağılmayacaksın. en nihayetinde koskoca ms'in falan terk ettiği bir alana giren orta halli bir firmasın. kaldı ki kullananlar iyi bilir ms'in donanım kalitesi logitech'in falan bugünkü üst seviye ürünlerindeki kaliteye eşitti. kısaca gabe, yanlış yoldasın aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dana gibi oyun şirketi olsam, kutulu oyun satarken içinde grafik hızlandırmaya yardımcı pci kart tarzı bi şeyler üretmeye bakardım sdf. böyle bir şey mümkün olamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 adamlar bi tane plastik oyuncak koyup milleti kuyruk yapıyorlar 2-3 kat fiyata niye donanım koysunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Osirix said: İki senelik nöronlar betaya akarken yapış yapış ses mi çıkarırdı? ahahahahasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Artariel said: dana gibi oyun şirketi olsam, kutulu oyun satarken içinde grafik hızlandırmaya yardımcı pci kart tarzı bi şeyler üretmeye bakardım sdf. böyle bir şey mümkün olamaz mı ? 486 zamanlarında oyun kutusudan cd sürücü falan çıkıyordu. adamlar açık açık donanım satmak için oyun yaptık demiyorlardı da, bu oyunu oynamak için cd sürücüye ihtiyacın varsa kutunun içinde diyorlardı. olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 oyun bilgisayarı için 2000$ harcamasını bitirecek 500$ a alienware gücünde bi laptop çıkaracaklarsa tutar, yok mouse klavye falan yapacaklarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Valla ben şimdiden aldım kafamda o derece seviyorum bu adamları. O yüzden yapıyorlar zaten. Bu adamlar yapıyorsa bir bildikleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Norak said: oyun bilgisayarı için 2000$ harcamasını bitirecek 500$ a alienware gücünde bi laptop çıkaracaklarsa tutar, yok mouse klavye falan yapacaklarsa gg. Öyle birşeyin imkanı yok da , ben değişik birşeyler bekliyorum Valve den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar