Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valve ve Donanım


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Şöyle şeyler demişler:

"Valve is traditionally a software company. Open platforms like the PC and Mac are important to us, as they enable us and our partners to have a robust and direct relationship with customers. We’re frustrated by the lack of innovation in the computer hardware space though, so we’re jumping in. Even basic input, the keyboard and mouse, haven’t really changed in any meaningful way over the years. There’s a real void in the marketplace, and opportunities to create compelling user experiences are being overlooked."

Steam Box yok kardeşler demişlerdi zaten ama ne gelecek şimdi onun yerine merak ediyorum.

Verge'deki ilk yorumu yapanı alıntılamak istiyorum kendi yorumum da budur diye:

"This is going to be EPIC".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valve de süper akıllı pazarlamacıların ellerine düşmüş anladığım kadarıyla, 3 vakte kalmaz boktan bir firma olur çıkarlar.

eksik gördüğün bişeler varsa kurarsın bir firma dışarıdan yapabildiğini yaparsın. 2 kuruşluk kıymetini böyle maceralı işler peşinde harcamak ancak karı kısa sürede maxlayayım da geri rahvan gelsin diye düşünen pazarlamacı modelidir.

çok güzel kodlar yazdınız, biz de oynadık ama öyle fazla dağılmayacaksın. en nihayetinde koskoca ms'in falan terk ettiği bir alana giren orta halli bir firmasın. kaldı ki kullananlar iyi bilir ms'in donanım kalitesi logitech'in falan bugünkü üst seviye ürünlerindeki kaliteye eşitti.

kısaca gabe, yanlış yoldasın aslanım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

dana gibi oyun şirketi olsam, kutulu oyun satarken içinde grafik hızlandırmaya yardımcı pci kart tarzı bi şeyler üretmeye bakardım sdf. böyle bir şey mümkün olamaz mı ?


486 zamanlarında oyun kutusudan cd sürücü falan çıkıyordu. adamlar açık açık donanım satmak için oyun yaptık demiyorlardı da, bu oyunu oynamak için cd sürücüye ihtiyacın varsa kutunun içinde diyorlardı.

olabilir yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...