NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 asdhahah çok estetik bir fotoydu ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ben kazaya kaza demem yolla yakın ilişkiye girmeden..bir motorcunun serzenişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 NolaxThensbane said: neyse iyi bari geçmiş olsun tekrardan kaza nası oldu meraklandım bak şimdi tamamen benim mallığım ya ankara da bilkent cyberpark'a giden bi yol var 4 şerit. ilk defa gidiyordum o yolda, en sol şeritten hızlı gidiyordum, meğersem yolun 2 şeridi sola dönüyor diğer 2 şerit düz gidiyormuş. ben de en solda kaldım biraz da kavşağın ortasında kaldım, yanımdaki kadın da ben de sola döncem zannedip yavaşlamadan kırdı direksiyonu onun arka lastik benim ön sağ tampona geldi, tamponun orası açıldı bi kaç parça kırıldı. eşşeklik benim tabi de, yanımda da biraz daha soğukkanlı biri olsa çarpmazdı. ben durur vaziyetteydim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk kazamı yaptığımda yarışan iki araba beni sıkıştırıyordu. kaçayım dediğimde yolun kenarında duran bi minibüse sürttüm çamurluğu. frene asılıp hemen durdum ve sonra panikle arabayı stop ettirdim. ve dünyanın en yavaş hızlı kaçışını gerçekleştirdim sanırım. arabayı kaldırıp deli gibi pati çektiğimi ve hiiiiç dikkat çekmediğimi de belirtmem lazım. ve kaçtım.. evet. kaçtım. minibüste bişi yoktu yalnız. durunca baktım yani güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aman kazan öyle olsun senkocum nolcak dasaaa sana bişe demiyorum zaten tüplü ve öfkeli modeli seni ama en güzel kaza benim kazam hem daha tazecik 13gün oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Sana da coook gecmis olsun nolax :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 he ben öleydim di mi? gebereydim de gideydim.bana geçmiş olsun yok. gerçi geçti bişi kalmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Senin yazi cok uzundu okuyamadim .. Sana da gecmis olsun dassssaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 senin ne kadar oldu bakem http://24.media.tumblr.com/tumblr_lydmfm4ahj1qjj1zvo1_500.png saolasın copry senko karşı tarafın araba ne alem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 karşı tarafta hasar yok ya toyota cip vardı kadında onun tekerleğe geldi benim ön tampon zaten hani hasar çıksa bile çok minimal bişeyler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 senko said: ... irem telefonu arabada unutmuşum kuzu arama boşuna :) tam arıyodum çalarken gördüm bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Geleyim mi lan lazım mı bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yok abi çok sağolasın belgeleri fln doldurduk zaten cumartesi servisde götüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ingiliz vatandaşı olma prosedürü yerine şöle kırmızı ceket giyip, yırtık ingiliz bayrağı ile the trooper söylesek olmuyor mu? http://www.youtube.com/watch?v=V9aQv24eWnA bruce ya adamların yaşlanmaya niyeti yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kusura bakma Volkan 12'de geldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ekran kartı bozuk çıktı günlük bazen çok üzülüyorum ama sonra daha kötü bir şey olduğu için geçiyor o üzüldüğüm, diğerine üzüleyim derken daha da kötü şeyler oluyor sonra koy totuna rahvan gitsin şeklinde boşveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İse geç kaldım diye fırladım yataktan giyindim filan bı baktım saat 4. Hay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 iş yerinde iyice terör estirmeye başladım patronlara bile laf sokuyorum asdhaha gider ayak dayanamayıp kovacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hay sokayım bayram tatiline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 günün içine iki dakikada nasıl edilir gördüm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 18.10.12'yi canlı olarak atlatabildiğim için sevinçliyim, ne aptal bir gündü, günlük! duş şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bu ne ak! şarjlarım bitmiş, evde telefon kesilmiş. iletişim sıfır. bi uyumuşum. rüyamda arne jacobsen ile konuşuyordum. yanık kokusu ile uyandım. nereden geldiği belli değil. bu ne ak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 büyük geçmiş olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 10 gün tatil yapıcam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben carsambadan pazara kadar yapıcam,o da kafi,bana fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar