Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

neyse iyi bari geçmiş olsun tekrardan

kaza nası oldu meraklandım bak şimdi

tamamen benim mallığım ya
ankara da bilkent cyberpark'a giden bi yol var 4 şerit. ilk defa gidiyordum o yolda, en sol şeritten hızlı gidiyordum, meğersem yolun 2 şeridi sola dönüyor diğer 2 şerit düz gidiyormuş. ben de en solda kaldım biraz da kavşağın ortasında kaldım, yanımdaki kadın da ben de sola döncem zannedip yavaşlamadan kırdı direksiyonu

onun arka lastik benim ön sağ tampona geldi, tamponun orası açıldı bi kaç parça kırıldı. eşşeklik benim tabi de, yanımda da biraz daha soğukkanlı biri olsa çarpmazdı. ben durur vaziyetteydim zaten.
Mesaj tarihi:
ilk kazamı yaptığımda yarışan iki araba beni sıkıştırıyordu. kaçayım dediğimde yolun kenarında duran bi minibüse sürttüm çamurluğu.

frene asılıp hemen durdum ve sonra panikle arabayı stop ettirdim. ve dünyanın en yavaş hızlı kaçışını gerçekleştirdim sanırım. arabayı kaldırıp deli gibi pati çektiğimi ve hiiiiç dikkat çekmediğimi de belirtmem lazım.

ve kaçtım..
evet. kaçtım.

minibüste bişi yoktu yalnız. durunca baktım yani güzelce
Mesaj tarihi:
karşı tarafta hasar yok ya
toyota cip vardı kadında onun tekerleğe geldi benim ön tampon zaten
hani hasar çıksa bile çok minimal bişeyler çıkar
Mesaj tarihi:
ingiliz vatandaşı olma prosedürü yerine şöle kırmızı ceket giyip, yırtık ingiliz bayrağı ile the trooper söylesek olmuyor mu?
http://www.youtube.com/watch?v=V9aQv24eWnA

bruce ya

adamların yaşlanmaya niyeti yok abi.
Mesaj tarihi:
Ekran kartı bozuk çıktı günlük bazen çok üzülüyorum ama sonra daha kötü bir şey olduğu için geçiyor o üzüldüğüm, diğerine üzüleyim derken daha da kötü şeyler oluyor sonra koy totuna rahvan gitsin şeklinde boşveriyorum.
Mesaj tarihi:
bu ne ak!

şarjlarım bitmiş, evde telefon kesilmiş. iletişim sıfır. bi uyumuşum. rüyamda arne jacobsen ile konuşuyordum. yanık kokusu ile uyandım. nereden geldiği belli değil.

bu ne ak!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...