xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dasaaa said: http://cobbk12-org.campuspack.net/Groups/Durham_Teacher_Blog_-_Panter/Blog/2011/04/All_Social_Studies_-_April_25/Gladiator_thumbs_down.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dasaaa said: copry'e ben de talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dasaaa said: ancak gelmeden çok kısa süre önce "şu gün geliyorum!" diyebilirim. ve de sürem limitli olduğu için de hızlı çalışmamız gerekebilir. 1 kanal tedavisi olacak mesela. kaç günde biter bilemiyorum :( Aceleye gelmez ama kanal tedavisi yine de bi bakarim duruma gore baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Copry istanbulda is buldun mu sen ya? 20likleri çektirmek için gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Tamam copry hatun açalım sana hemen bi tükkan istanbulda müşteriler hazır bak =P Ayın 3ünde 4 gün falan tatil yabıcam sanırım. Çok garip geldi lan, tatil falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 xaty said: dasaaa said: http://cobbk12-org.campuspack.net/Groups/Durham_Teacher_Blog_-_Panter/Blog/2011/04/All_Social_Studies_-_April_25/Gladiator_thumbs_down.gif noluyor lan. diş için işte. herkes tedavi istemiş. sizin içiniz fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bi gif de ben koyıyım dedim, çok zahmetliymiş. bi daha koymam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 gitmeyin ankaradan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 izmir'e hiç gelmeyin zaten. anca ankara istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 xaty said: bi gif de ben koyıyım dedim, çok zahmetliymiş. bi daha koymam sanırım ya adama "öl" diye gif mi konulur allasen! bi de çok zahmetliymiş diyor ya! şimdi polise gitsem, savcılığa versem "canıma kast etmek istiyor. ölmemi istiyor" desem 6sene cezası var şu yaptığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 su altında o daha derine git demek oluyor, yanlış anlamışsın su altında gif bulamadım. çok zahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 patatespresi said: izmir'e hiç gelmeyin zaten. anca ankara istanbul. izmir bize kalsın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 xaty said: su altında o daha derine git demek oluyor, yanlış anlamışsın su altında gif bulamadım. çok zahmetli ha suda bğucam demek oluyor demek ki.. bittin olm sen! rus hit squadlara vericem eşgalini. çeçenistanlarda dağıstanlarda sürüneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 senko said: patatespresi said: izmir'e hiç gelmeyin zaten. anca ankara istanbul. izmir bize kalsın ya :( sen nereye taşındın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 önce istanbul sonra angara şimdi angaradayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 e hani geliyodun istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Peki sen nereye taşındın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dasaaa said: xaty said: su altında o daha derine git demek oluyor, yanlış anlamışsın su altında gif bulamadım. çok zahmetli ha suda bğucam demek oluyor demek ki.. bittin olm sen! rus hit squadlara vericem eşgalini. çeçenistanlarda dağıstanlarda sürüneceksin Once beni oldurmen gerek dasaaa !!! Sonra dislerin bensiz kalir olmaz o da yazik . En iyisi mi uslu cocuk ol ,) İmam sen ankaada misin? Bi sonraki toplaskaya muhakkak bekliyoruz. Hako , muayenehane diyosun diyosun ortada bisi yok yeme bizi artik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bostancı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yahşi stomatologlar vaaaaarrrğğ onlara emanet ederim. ben kendimi savunuyorum ki hem. CAN PAZARI BU KOPRİ! BİŞİYE BENZEMEZ! NE DİŞ GÖRÜR NE DE ARKADAŞ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lyv said: bostancı ^^ Taşınmamışsın ki? sen bostancıda değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yanılıyorsun kütahyada öğrenciydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 atıyorum zaten. neyse kütahya da çok uzak değilmiş.. ya malatya olsaydı. hoş geldin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 gelicem gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bugün cumaya gittim, hocayı bekliyorum ama bi yazı var. baktım "cumaya gittim gelicem" imza: imam.. camii-ception seninki de öle olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar