Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 4 liralık vantilatorun 200 liralık olandan daha iyi çalışması günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yatışlardayım günlükçüğüm ohhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kozalak said: Günlük bi cafe açsam, adı da yalnızlar rıhtımı olsa, sadece tek gelenleri alsam mekana tutar mı lan sence? Böyle mal şeyler geliyor aklıma benim de hep. oha iyimiş, ne yazar, filozof çıkar o cafeden var ya asjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Çok param olsaydı denedim şu konsepti bi kaç ay sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Yalnız gelen kızlara saldırıyı nasıl önleyeceksin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Master öğrencisi oldum ben bugün günlük...=) Biran önce pasom gelsin istiyorum 2 lira basmaktan nevrm döndü... bir de 2006'lı okul numaram gitti 2012'lisi geldi...Kendimi çok gençleşmiş hissettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 diğer arkadaşlarının onun evine belli bir saatte gelmeleri konusunda organizasyon oluşturdum. sıradan bir akşammış gibi bira ve pese daldık, morali biraz bozuk gibiydi. sonra arkadaşlar gelince neşelendik baya iyiyz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 wastyrx said: Yalnız gelen kızlara saldırıyı nasıl önleyeceksin peki? Sen bir mekanda gördüğün her yalnız kıza saldiriyomusun? Bodyguard tutariz olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 zeper said: Master öğrencisi oldum ben bugün günlük...=) Biran önce pasom gelsin istiyorum 2 lira basmaktan nevrm döndü... bir de 2006'lı okul numaram gitti 2012'lisi geldi...Kendimi çok gençleşmiş hissettim... gratz!! darısı benim başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ağızda yeni alınmış kösele ayakkabı tadı tarifi: 1 adet coenzyme q10 tablet 1 adet MSM tablet 1 adet omega3-6 tablet 1 fincan koyu kahve önce tabletleri alıp 1saat erimelerini bekliyoruz. Sonra kahveyi içip ufak bi geğirik atıyoruz. (ay ne iğrenç! demeyin burası şart çünkü) ağzımız yeni alınmış kösele ayakkabı tadı ile kaplanacak. koşarak çikolata ve earl grey tea içip ağzımızdaki berbat tadı silmeye çalışıyoruz. silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 zeper said: Master öğrencisi oldum ben bugün günlük...=) Biran önce pasom gelsin istiyorum 2 lira basmaktan nevrm döndü... bir de 2006'lı okul numaram gitti 2012'lisi geldi...Kendimi çok gençleşmiş hissettim... tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yeni Türkiye CEO'muz diş doktoruymuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kendi kazandığım paralarla önce bi gw2 sonra da ibanez gitar aldım günlük. ay sonuna kadar haşlanmış patates yieceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ibanez var ibanez var. kaç para kazandığını çıkaramadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 çok fazla değil ama kazandığı paranın kendine yetmesi ile gurur da duyuyor. 2k lira civarı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 senko ve dasaaa; teşekkürler. evet darısı başına senko=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 İstanbulda is aramaya basliyorum gunluk . Bilen goren eden tanidigi dis hekimi arayan olursa ses versin.devletin atama falan yapacagi yok sanirim :/ Ceo mu olsam ki ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 süper..buraya gel ilk müşterin ben olacağım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 günlük bugün çok uykum var akşam geç yattık sabah erken kalktık hiç hoş olmadı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 zeper said: süper..buraya gel ilk müşterin ben olacağım=) Seve seve ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 copry said: İstanbulda is aramaya basliyorum gunluk . Bilen goren eden tanidigi dis hekimi arayan olursa ses versin.devletin atama falan yapacagi yok sanirim :/ Ceo mu olsam ki ben de? gel istabula dislerimi yaparsin. bi bira ismarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kozalak said: wastyrx said: Yalnız gelen kızlara saldırıyı nasıl önleyeceksin peki? Sen bir mekanda gördüğün her yalnız kıza saldiriyomusun? Bodyguard tutariz olmazsa :) Şahsen ilgimi çekmiş ve yalnız ise bazen yanına gidebiliyorum. Saldırmayı direk allah allah allah nidalarıyla kıza atlamak olarak görmemek lazım ^_^ copry said: İstanbulda is aramaya basliyorum gunluk . Bilen goren eden tanidigi dis hekimi arayan olursa ses versin.devletin atama falan yapacagi yok sanirim :/ Ceo mu olsam ki ben de? Aslanım gaplanım diyorsan 1-2 aya tekrar konuşalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Seele ilk kez sanirim ' bana bira ismarlayin' degil de ' bira ismarlarim' diyorsun. Gururum oksandi, duygulandim lan resmen :) Ama sen istanbulda degilsin gel gor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 copry'e ben de talibim. ancak gelmeden çok kısa süre önce "şu gün geliyorum!" diyebilirim. ve de sürem limitli olduğu için de hızlı çalışmamız gerekebilir. 1 kanal tedavisi olacak mesela. kaç günde biter bilemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 geliyorum ben istanbula. gezmeye o ara randevu alir gelirim. 3 saat bir ucakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar