Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kozalak said:

Günlük
bi cafe açsam, adı da yalnızlar rıhtımı olsa, sadece tek gelenleri alsam mekana tutar mı lan sence?

Böyle mal şeyler geliyor aklıma benim de hep.

oha iyimiş, ne yazar, filozof çıkar o cafeden var ya asjdfg
Mesaj tarihi:
Master öğrencisi oldum ben bugün günlük...=) Biran önce pasom gelsin istiyorum 2 lira basmaktan nevrm döndü...
bir de 2006'lı okul numaram gitti 2012'lisi geldi...Kendimi çok gençleşmiş hissettim...
Mesaj tarihi:
diğer arkadaşlarının onun evine belli bir saatte gelmeleri konusunda organizasyon oluşturdum. sıradan bir akşammış gibi bira ve pese daldık, morali biraz bozuk gibiydi. sonra arkadaşlar gelince neşelendik baya iyiyz şu an
Mesaj tarihi:
zeper said:

Master öğrencisi oldum ben bugün günlük...=) Biran önce pasom gelsin istiyorum 2 lira basmaktan nevrm döndü...
bir de 2006'lı okul numaram gitti 2012'lisi geldi...Kendimi çok gençleşmiş hissettim...

gratz!!

darısı benim başıma.
Mesaj tarihi:
ağızda yeni alınmış kösele ayakkabı tadı tarifi:

1 adet coenzyme q10 tablet
1 adet MSM tablet
1 adet omega3-6 tablet
1 fincan koyu kahve

önce tabletleri alıp 1saat erimelerini bekliyoruz.
Sonra kahveyi içip ufak bi geğirik atıyoruz. (ay ne iğrenç! demeyin burası şart çünkü)
ağzımız yeni alınmış kösele ayakkabı tadı ile kaplanacak.

koşarak çikolata ve earl grey tea içip ağzımızdaki berbat tadı silmeye çalışıyoruz.
silinmiyor.
Mesaj tarihi:
zeper said:

tebriks
Mesaj tarihi:
İstanbulda is aramaya basliyorum gunluk . Bilen goren eden tanidigi dis hekimi arayan olursa ses versin.devletin atama falan yapacagi yok sanirim :/

Ceo mu olsam ki ben de?
Mesaj tarihi:
copry said:

İstanbulda is aramaya basliyorum gunluk . Bilen goren eden tanidigi dis hekimi arayan olursa ses versin.devletin atama falan yapacagi yok sanirim :/

Ceo mu olsam ki ben de?

gel istabula dislerimi yaparsin. bi bira ismarlarim.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

wastyrx said:

Yalnız gelen kızlara saldırıyı nasıl önleyeceksin peki?

Sen bir mekanda gördüğün her yalnız kıza saldiriyomusun? Bodyguard tutariz olmazsa :)

Şahsen ilgimi çekmiş ve yalnız ise bazen yanına gidebiliyorum. Saldırmayı direk allah allah allah nidalarıyla kıza atlamak olarak görmemek lazım ^_^

copry said:

Ceo mu olsam ki ben de?

Aslanım gaplanım diyorsan 1-2 aya tekrar konuşalım sdf
Mesaj tarihi:
Seele ilk kez sanirim ' bana bira ismarlayin' degil de ' bira ismarlarim' diyorsun. Gururum oksandi, duygulandim lan resmen :)

Ama sen istanbulda degilsin gel gor ki
Mesaj tarihi:
copry'e ben de talibim.

ancak gelmeden çok kısa süre önce "şu gün geliyorum!" diyebilirim. ve de sürem limitli olduğu için de hızlı çalışmamız gerekebilir.
1 kanal tedavisi olacak mesela. kaç günde biter bilemiyorum :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...