Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kahvalti aha bölye bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Telefonumu evde unuttum günlük , ne zormuş telefonsuzluk herkesi arayasım var bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben tubiği özledim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sona yaklasiyorum günlük ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 burnumdan istanbul'a melen çayından aktarılan su kadar su boşalırken taşaklı adamların olduğu toplantıya girmem ve çok güzel geçmesi. dahası tamamen öğrenci mantığı ile hazırladığım "neden bu malzemeleri seçtik" dosyalarının pek bi beğenilmesi, işin profesyonelleri olan -benim alanım dışındaki özelliklerini inceliyoruz malzemelerin- adamların hepsinin ikna olması "kesin bunu kullanıyoruz!" diyip diğer bütçeye daha uygun görünen alternatifleri için hazırladığım dosyaya bakmak bile istememeleri.... abi bu güzeldi işte. ama en güzel kısmı oturduğum masaya sekreter hatunun kahvenin yanında hemen iki kutu selpak peçete getirmesiydi. gol sevinci yaşadım selpak gelince. gömleği kafama geçirip masa üstüne çıkıp zafer dansı yapasım geldi. böyle bir mutluluk yok gerçekten. burnumu seveyim.. akıyor piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 tebrkler dasaa, başarılarının devamını dileriz..bizi orada iyi temsil et böylee=) geçmiş olsun bu arada, sonbahar alerjisi belki de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ahah dasaaa http://cdn4.blogs.babble.com/babys-first-year-blog/files/viral-babies/i-hate-sandcastles-_-success-kid-know-your-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 öfffffffffffffffffff sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Saeros said: türlü türlü rpglerde her zaman inventory sıkıntısı çekmiş biri olarak sonunda bu sorunu gerçek hayatımda da yaşamaya başladım. 2011'in başlarında aldığım 1.5 tb'lık hdd son birkaç aydır dolu. içinde silmeye kıyamadığım, ama büyük ihtimalle önümüzdeki yüz sene içinde ihtiyaç duymayacağım şeyler var. biraz param olsun bi tane daha alıcam. ben de öyleydim, 1 tb lik haricim yanınca hayatta herşeyin geçici oldugunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dasaaa said: burnumdan istanbul'a melen çayından aktarılan su kadar su boşalırken taşaklı adamların olduğu toplantıya girmem ve çok güzel geçmesi. dahası tamamen öğrenci mantığı ile hazırladığım "neden bu malzemeleri seçtik" dosyalarının pek bi beğenilmesi, işin profesyonelleri olan -benim alanım dışındaki özelliklerini inceliyoruz malzemelerin- adamların hepsinin ikna olması "kesin bunu kullanıyoruz!" diyip diğer bütçeye daha uygun görünen alternatifleri için hazırladığım dosyaya bakmak bile istememeleri.... abi bu güzeldi işte. ama en güzel kısmı oturduğum masaya sekreter hatunun kahvenin yanında hemen iki kutu selpak peçete getirmesiydi. gol sevinci yaşadım selpak gelince. gömleği kafama geçirip masa üstüne çıkıp zafer dansı yapasım geldi. böyle bir mutluluk yok gerçekten. burnumu seveyim.. akıyor piç ben yaptığımız işlerde oturup selpakla kıçımdaki kanı siliyorum. ne mutlu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Borastus said: Saeros said: türlü türlü rpglerde her zaman inventory sıkıntısı çekmiş biri olarak sonunda bu sorunu gerçek hayatımda da yaşamaya başladım. 2011'in başlarında aldığım 1.5 tb'lık hdd son birkaç aydır dolu. içinde silmeye kıyamadığım, ama büyük ihtimalle önümüzdeki yüz sene içinde ihtiyaç duymayacağım şeyler var. biraz param olsun bi tane daha alıcam. ben de öyleydim, 1 tb lik haricim yanınca hayatta herşeyin geçici oldugunu anladım. off ağzından yel alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hariciler bilgisayara kıyasla tehlikeli ama genelde usb portuyla ilgili sorunlar falan oluyor sonra git bilgisayarcıya uğraş dur içindekileri almakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 patatespresi said: ben yaptığımız işlerde oturup selpakla kıçımdaki kanı siliyorum. ne mutlu sana 3. sayfa çalışanı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 oh be günlük hafta bitti. ne gereksiz haftaydı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 6 saat sonra sevgiliyi görücem ^__- de Ne bitmez çilemiz varmış :( Olsun artık şu atamalar yahuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ağşama halı saha maçı var günnük en az 5 gol atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 patatespresi said: ben yaptığımız işlerde oturup selpakla kıçımdaki kanı siliyorum. ne mutlu sana o neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bir kızla yakınlaşıcam gibi ama kız baya bi http://www.girisimboya.com/images/tahta-tahta.jpg aklım he dese de gönlüm razı değil be gözlük. böyle arasına yatıp uyumadıktan sonra.. gözlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 İşler iyi giderse silikon neyim yaptırırsınız bekleme yapma devam et.. Bundan sonra 16-20 saatleri arası hiç bir yere çıkmayacağım günlük bu arada. Motorla belki ama oda belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 imamizer said: bir kızla yakınlaşıcam gibi ama kız baya bi http://www.girisimboya.com/images/tahta-tahta.jpg aklım he dese de gönlüm razı değil be gözlük. böyle arasına yatıp uyumadıktan sonra.. gözlük? Haykirdim sffdsdfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tahtaysa çok zor kardeş silikon işi yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 burada paracetamol içeren grip ilaçlarında bayağı bi kodein varmış yaw. adamlar avustralya'da mı, yeni zelanda'da mı ne bu ilaçları özel reçeteli mi kimlik bilgili mi ne satıyorlardı.. nası bi cümle oldu lan bu? bi yerlerde ilaçları sırf kodein içeriyor diye özel uygulama ile satıyorlar. ben burada gidip 1avuç aldım. böle daha güzel edit: büyük memeye küçültme + silikon oluyor da küçük memeye silikon pek gitmiyor. hele tam tahta ise daha da beter. bi ara size "TAHTA SEXİ" tabelasını çekip koymam lazım. bundan sonra memeseverler olarak tahta severler için official simgemiz TAHTA SEXİ olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 paracetamol parol falan değil mi len? ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yol yakınken vaz geçeyim bari. : / bu da gol değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 wastyrx said: paracetamol parol falan değil mi len? ben mi yanlış hatırlıyorum? parol ilaç paracetamol etken madde. bu arada laphroaig boğaz ağrısına çok iyi geliyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar