Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 açlıktan başım dönüyor. farkında olmadan karton bardağın yarısını yemişim. geçmiyor şu son 15 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 dasaaa said: A wild flu: A wild flu virus appears Dasaaa uses Russian medicine Its pretty useless әhәhә Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Russian felan diyince seksli meksli bisi bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 abi çok canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Haftasonuna arkadaşım evleniyor, ulen dün gibi hatırlıyorum fizik sınavında yatar uyurdu ben kendiminkini bitirir onunkini de yapardım falan, coğrafya sınavımı da o yapardı falan. Adamı çağırıcaz şimdi gel 2 tek atalım hanım kızıyor dicek.. O hanımlar hep kızıyor zaten O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 aynen. güncel başlıklara refresh atmaktan f5 silindi dasaa ya demiştim lan. evlenmiyo kimse bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 abi bugün trende gördüm. hani trene bineyim halkin arasina karisayim dedim. genc güzel bir bagyan geldi oturdu. diger kösede ona göre daha az bakimli paspal cirkin kari öyle bir uyakarda asagi süzdiki. o bakislar. dedim aha dünyanin bütün kiskancliklari, kötülükleri, hasetlikleri su anda kadinda beden buldu. Seytan gibi bakislar. Erkeklerde yok öyle bisi. ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 can sıkıntısından millete telefon açıp, bağırıp fiyat indirtiyorum. pazarlık-ception. neyse gidip eski rusçu amcalara amerikancılık propagandası yapayım. "nasıl kazandık ama. yaşasın kapitalizm! işte şimdi sizler de rekabetçi sistemin esirisiniz!" falan diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 başım ağrıyor günlük, böööö diye bağırasım var herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bir an önce eve gidip uyumam lazım, bitsin lan su mesai artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Adama para göndercem, miktar euro ama tl olarak göndericem. Bugünün kurundan çevirip yollarım dedim. 'Önemli değil bizim için, hangi kurdan çevirmek isterseniz ondan çevirin.' dedi günlük. Hangi kurdan çeviriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bugünün kuru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 xaty said: Adama para göndercem, miktar euro ama tl olarak göndericem. Bugünün kurundan çevirip yollarım dedim. 'Önemli değil bizim için, hangi kurdan çevirmek isterseniz ondan çevirin.' dedi günlük. Hangi kurdan çeviriyim? En ucuz kurdan çevir canım az uyanık ol sdf O değil de az kalsın para almıyorlardı bizden lol , bu kadar şanslı olmaz ki bir insan , ahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Nabıyonuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kafayı kırmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 günün bütün hıncını çıkardım ahaha :D kan ter içinde kaldım ama spora devaaaam!!1 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kurumumuz bunyesinde halı sahasi da var artik yiheaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Pek yorulmuşum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 e doğum günü kutlamak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben sc2 oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Body worldse gittik, beyinlere geldiğimizde acaba tadı nasıldır dedim sonra karnım acıktı ve gerisi eve gelip annemin yaprak sarmalarını yeme fantazisi oldu. İnşallah annem kadar yetenekli kaynanam olur bi orda yerim bi burda oh mis O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 türlü türlü rpglerde her zaman inventory sıkıntısı çekmiş biri olarak sonunda bu sorunu gerçek hayatımda da yaşamaya başladım. 2011'in başlarında aldığım 1.5 tb'lık hdd son birkaç aydır dolu. içinde silmeye kıyamadığım, ama büyük ihtimalle önümüzdeki yüz sene içinde ihtiyaç duymayacağım şeyler var. biraz param olsun bi tane daha alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hava buz gibi laaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar