Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gece hayatini azalt biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ne gece hayatı be Mutfaktan odama odamdan mutfağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gece hayati derken, geceleri filmdir dizidir paticiktir. bunlarda oluyor onlarida azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Dün işte uyuduğum için uyku tutmadı gece. Bugün de asistanım hastaneye gitti uyuyamıyorum kapıyı falan duymam diye . Azaltmak lazım tabi ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 asistanın kac yasinda nasil güzel mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 saniyesinde kısa devre yaptı adam ashasudhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hahahahhahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sey ben soruma cevap alamadim. asistanin mutlu olsun istemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mr_Hand said: saniyesinde kısa devre yaptı adam ashasudhf ama ayabalay uçay gidey aushdaushdauhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Seele aynen şöyle oldu http://galeri7.uludagsozluk.com/217/iyi-ama-o-saman-ayabalay-ucay-gidey_288331.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 standard berbat günlerden birisi daha. smile you fuck http://www.youtube.com/watch?v=Xf8KuKKE678 en sevdiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Akşama dışarı çıkalım dedim dün ama bugün hiç istemiyor canım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi zaten sen kendine ayakbağısın sdfsdf. ağlamaya hakkın yok lan senin. senko kas yapsın dövmeye yollayacağım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 =( salınımını azalttı en azından o da bir gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Değiştireyim o zaman, dışarı çıkasım değil de milletle çıkasım yok diyelim o zaman. @spark Onu kendi içimde halletmeye çalışıyorum bir de abi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Seele said: sey ben soruma cevap alamadim. asistanin mutlu olsun istemiyor musun? Hmm tercihlerini bilmiyorum aslinda belki de mutlu edebilirsin . Cok da yakisikli bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ayol atlama sen de herseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bir insan neden erkek asistan alir. inan hic bir mantigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Seele ye karşı gelecektim hayır şöyle bir mantığı var diye ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şöyle bir mantığı olbilir: bir iş yerinde iki kadının çalışması bazen zor olabiliyor.farklı cinsler daha uyumlu çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kadın patron çekilmiyor genelde ya, hele copry hiç çekilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Günlük dünyanın etini yedim, bi de üstüm başım mangal koktu. Ayranı da güzelce içtim.. şimdi uyumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 zeper said: şöyle bir mantığı olbilir: bir iş yerinde iki kadının çalışması bazen zor olabiliyor.farklı cinsler daha uyumlu çalışıyor. Ya da seele yazmasin kiza diye erkek oldugunu idda ediyor da olabilirim ,) Ayrica cok cekilmez bir patronum orasi dogru bak ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Az once bir hastam geldi 'uyusturucu kullaniyorum ben hocam disim uyusmayabilir hatta genelde uyusmuyor' dedi uyusturdum kanal tedavisi basladim gram aci hissetmedi. Lafin gidecegi yer bilinir. Bu da boyle bir anim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar