PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kız arkdaşım babasının kendisine sağlamca bi dayak atıp saçından banyoya sürükleyip bi yarım saatte kemerle dövüp gırtlağından tutup balkondan sarkıttığını söyledi.Ağlaya ağlaya anlattı bana bu durumu yardım istedi. Şimdi yarın evine gidip alıcam ve darp raporu alıcaz vs vs.Ama bu işin sırası nedir önce hastane mi yoksa karakol mu ? Yaptırımlar nelerdir, cezası nedir bu işin? Aile içi sürekli tartışma yaşadıklarını biliyordum ama ilk kez bu kadar detaylı anlattığı için hep böyle şiddetli mi onu bilmiyorum. Başından benzer olay geçmiş yada tanık olmuş olan varsa ne yapılır nereye kadar gider bu iş bi anlatırsanız tecrübenizi sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dendiği kadar ciddi bir durum varsa, gırtlağından tutup balkondan sarkıtma gibi (nasıl bir güç lan bu neyse) adam öldürmeye teşebbüse bile girebilir gibi geldi bana olayların sırasını bilmiyorum ama sanırım önce polise gidilmesi doğru gibi geliyor ama tabi polislerin kızının yeri babasının yanındadır kafasında olanına denk düşerseniz pek yardımcı olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 olay biraz abartılı geldi bana ama en güzeli bir avukata gidip danışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 buarada burda sormak yerine hukuk forumlarında sorulmuş hallerinin cevabına bakman daha mantıklı http://www.hukuki.net/showthread.php?21071-Darp-Raporu-Nasil-Ve-Nerede-Alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 karakola gidip şikayetçi olcaksınız, ordan adli tıpa yönlendirirler sizi rapor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ne yalan söyliyim banada biraz abartı geldi ama sadece kemer kısmı bile doğruysa yeterli.Ha kırbaçlamışın he kemerle saydırmışın.. @ardeth İnternette genel olarak baba - kız değilde karı - koca arası durumlar gördüm.Yada arada akrabalık bağı olmayan durumlar.Evlat baba durumu tam bulamadım o yüzden burayada danışmak istedim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kıza bakabileceksen karakola şikayet et ama babayı. Önce karakol evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 once kararol. zaten karakola gidip boyle bir suc duyurusunda bulunursanız, onlar sizi yonlendırır hastaneye. öle kendi basınıza gidip darp raporu almak diye bişi yok pek. öle ciddi darplanmıs bir kız hastaneye gittiğinde biraz sağduyulu doktor zaten polise haber verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 olay yeni mi olmuş bilmiyorum ama.. seni arayıp anlatana kadar polisi arasaydı sıcağı sıcağına (odasında, wc'de nerde olursa) polis gelirdi babayı karakola kızarkadaşını da hastaneye götürürdü.. olay aile mahkemesine sevkedilirdi. adrese bağlı karakola ya da en kısasından adresin bağlı olduğu savcılığa gitmeniz gerekmekte. ardından adli tıp raporları falan (fiziksel, prsikolojik ve ayakta tedavi edilebilir veya edilemez vb raporlar) zaten zorunlu olarak bir kamu davası açılacağından sırasıyla sizi yönlendireceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Türkiye de polise işin düştüyse yandın valla geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 boynundan sallandırmak dediği sanırım el ile boyuna yapışarak göğüs üzerini balkon limitinden itibaren izdüşümü boşluğa gelecek şekilde eğmek. öyle çok zor birşey değil zannederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bi de adamı dövmek lazım tabi de orası zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 morçatı'ya danışın. http://www.morcati.org.tr/tr/sayfa/3/Siddete-ugradiginizda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 karakola filan gitme direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 benzer senaryo bir zamanlar benim de hayatımda bir odak noktasıydı.Planım babayı dövüp kızı kaçırmaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kızın vücutta yeterli damage var mı, dediğini kanıtlayacak şekilde. biraz abartı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 simdi adamin ifadesini alip yollarlar polise gitsen. Sonra yine rage e girip daha fenalarini yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Önce Hostage Negotiations / Recovery / Extraction çalışması yapılmalı Sonra hemen hastanaye. bu arada kız yarı yolda babasını ele vermeyip beni bu dövdü diyip seni işaret ederse yandı gülüm keten helva. ben olsam hemen dijital ve telefon konuşmalarını gösterecek vaziyette dururdum. kız +18 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Once hastaneye goturuyorsunuz doktora durumu anlatiyorsunuz morluklara sisliklere bakiyor durumu degerlendiriyor ona gore rapor hazirliyor ve karakola gidip sikayette bulunuyorsunuz bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kız tecrübeli çıktı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yasayan biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Karışma, kızdan ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dasaaa said: kızın vücutta yeterli damage var mı, dediğini kanıtlayacak şekilde. biraz abartı geldi. gırtlak sıkmak boyunda morarma..kemerle dövmek vucudda cizgi seklinde iz getirir..tokalı bi kemerse mor ve kırmızı genis alanlar olusur.. soy kızı bi bak..madem öyle evden kacırcaksın falan bu cok ciddi bi is..gelecekte ailenin gazabını göz alarak yapman gerekir ve bu konuda yalan soyleyen bi hatun cok tehlikelidir..bu darp izleri gercekse ve guvenin tam oldugunda o kızı orda 10dk bırakmamalısın..karakoldan sonra 1 haftalık iz göremez raporu alıcaksın hastaneden,psikiyatri destegi gerekli,aile hukuk islemlerinden sonra mumkunse tekrar aile ile görüsmemesini saglıycak belge,ve tabiki bi kac ay yıl sonra kız cıkıpta ben babamı özledim affettim onları hadi goruselim bile diyebilir bu yola cıkmadan konusulması gereken bi konu buda.. gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 beyzbol sopası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aile işi çok sakat, kızın kendi geliri filan yoksa bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar