lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bir sitede eski bir hesabım var. ne yaptıysam şifremi hatırlayamıyorum, ayrıca accounta bağlı olan eskiden kullandıgım e-mailiminde hangisi oldugunu hatırlayamadığım için site yöneticileri accounta girişimi saglamıyorlar acaba başka bir yolu var mı? basit bir program falan gibi birşey, şifreyi mesela bir seferlik kırabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sistemindeki bir dosya için kombinasyon deneyen programlar duymuştum ben ama bunları bir sitede yapan yoktur. ki zaten şifrenin en azından hangi aralıkta olduğunu hatırlaman lazım bunun için. sayılardan oluşuyor, sayılar ve harflerden oluşuyor.. gibi. en iyisi sen mail at de ki aga ben üyeydim sonra trafik kazasında hafıza kaybına uğradım yardımcı olun. isim ve mail olasılıklarını gönder bi bakarlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şifreyi bir seferlik kıracak basit bi şey nedir abi sdfjlshndjgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şifre bir seferlik kırılır mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 çok önemli bir konuysa rusya'da şifre bulan adamlar var. e-posta adresini söylüyorsun, bulup veriyorlar. parayı işten önce ödüyorsun tabi. senin hesabını da alıp sana verebilirler kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya ne bilym hiç alakam olmayan mevzular belki basit bişeydir dedim :) neyse çok önemli değil, eger bi yolu varsa yapayım edim, çünkü hesap 7-8 yıllık, hangi e-mail le aldıgımı hatırlamadıgım için yardımcı olmuyordu adminler. neyse saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 taktire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi takdir olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bi kereden bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar