Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 evet baslikta hersey acik gibi Amerikada bir bankada 300bin dolar civari paramiz var Turkiyeye bu parayi nasil en ucuz sekilde transfer edebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bavul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bana ver, ben getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 adamı oyalayın ip adresini neredeyse buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://ezrahub.com/board/img/1341887617998.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 mart gibi gelcektim ama istersen yarın eline veririm parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yahu Tmm :) trollde yapinda bilen varsa soylesin :) yanimizda goturemeyiz okadar parayi alirlar hemen... izin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hee yavrum hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abd de parayı bana veriyorsun türkiyede 200k olarak alıyorsun. risk yok, uğraş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hisse senedi falan alıp satma şeklinde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Beyler meksidada 259.567$ ım var nasıl getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bi tane kıyamet habercisi pati vardı ya o ne oldu üslup çok benziyor dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bi olay vardı devlet parasını getirene kolaylık sağlıyordu neydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yav said: bi tane kıyamet habercisi pati vardı ya o ne oldu üslup çok benziyor dsfg CIA çalışanı CrymeRiver bu Editor zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Para getirene kolaylık sağlama tasarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Benimde getirmem lazım. Benim yerime getirecek olursa hayrına üç beş bişi atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 300 bin dolar para kazanıyorsun da nasıl transfer edilir bilmeyip burada minibüs parası hesabı yapan patilere mi soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 300bin gold diyordur o bence wowda US serverından falan aktarıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 1) amerikada türk lirasına dönüştür 2) tüm banknotları üçe böldür. 3) ilk seriyi bir koliye, ikinci seriyi ikinci bir koliye, üçüncü seriyi üçüncü bir koliye koy. 4) ilk seriyi gönder. gümrükten geçti mi? geçtiyse ikinci ve üçüncü seriyi de farklı kişilere gönder. geri dönüşüm amaçlı kağıt olarak göster gümrüğe. sorun çıkmasın. türkiye'deki o alıcı üç kişiyi sadece sen bil, trye dön sonra rahatça, üçünü buluştur, paraları birleştir. bankaya yatır, kurtul. 5) ilk seri geçmezse, farklı bir çözüm düşünebilirsin. elinde kağıtların %66'sı olacak, merkez bankası %50'den fazlası sendeyse banknotun, tekrardan paraya dönüştürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 vallaen has yatırım topraktır! amerikadan toprak al toprağı getir burada sat profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 koliyle köyden peynir, pattis yollar gibi 100k dolar mı yollanır asdfag. zaten sıkıntı yokmuş ülkeye nakit getirirken. çantaya at getir. http://www.tebkobitv.com/uzmanlar/sukru-kizilot/109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Abi getirme manyak mısın, orda harca. Ben inanıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hangi uçağa binceksen gelirken söylede indiğinde aldırayım seni çantayla beraber hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar