Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 3.Hafta/Galatasaray - Bursaspor/ 02.09.2012 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
Burak rakibin yaptıgı hatada gol atmamalıydı futbolculugundan utanıyorum

Burak burak ne yapsın atmasın mı? Kim atmaz o pozisyonda.Volkana gelince laf yok burağa gelince öldürelim!!!

Forvet hattımız canavar gibi. Ligin en çok gol atan takımıyız ama kanayan yara defans ; 3 maçta 6 golü gs için kabul edemem.

Defansa adam gibi takviye vs vs şart keşke onun gibi defans ta adam olsa.

Hele amrabata hayran kaldım çok yerinde transfer
Sosyal ağlarda paylaş

Melonun kendini toparlama hızı cok iyi daha ne olsun ya, bugun melo kotuydu diyenleri hayretle okuyorum. 30-40 mt paslari atmasiyla, karsi ataklari kesmesiyle, Selcuk'un tutuk oldugu bir macta pas trafiginde bence onemli bir konumdaydi. Hamit konusu ise, 2 senedir dogru duzgun futbol oynamayan adamdan, kasim ayina kadar cok fazla bir performans beklemek yanlis olur. Yonetimde de Hamiti kucuk goren bir kisim var ama bence en iyi turk futbolculardan biri oldugunu gosterecektir.

Fatih hoca, kuralardan sonra stoper transferini devre arasi Chivu olarak belirlemis ama bence bu risk elimizde patlayacak. Sinyalleri gectim, defans sos vermis bile, her duran top bir tehlike oluyor, uyumsuzluk var, yorgun bursaspor bile bu kadar hata yaptiriyorsa, manu maci soguk dus olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir laf yok, biri trollemek için ortaya atmış, hemen cimbom old boys gaza gelmişsiniz.
fenn said:

said:
Burak rakibin yaptıgı hatada gol atmamalıydı futbolculugundan utanıyorum

Burak burak ne yapsın atmasın mı? Kim atmaz o pozisyonda.Volkana gelince laf yok burağa gelince öldürelim!!!

Forvet hattımız canavar gibi. Ligin en çok gol atan takımıyız ama kanayan yara defans ; 3 maçta 6 golü gs için kabul edemem.

Defansa adam gibi takviye vs vs şart keşke onun gibi defans ta adam olsa.

Hele amrabata hayran kaldım çok yerinde transfer
Sosyal ağlarda paylaş

duran top meselesini sadece defansa atmamak lzm

aslında suan galatasarayda bireysel defans hatalarının olmasının sebebi takım savunması

bu maçta gördük.enterean bi şekilde kimse top cıkarma görevini üstlenmiyor.bu yuzden semih-dany-muslera falan arası çok pas trafiği oluyor.e rakipte boş durmayınca hata kaçınılmaz.yedğimiz atakların cogu 4 e 4 falan oluyor top cıkmadıgı için

hani suan defansa yapılacak transfer bi nebze çözüm.

top cıkarcagımız zaman bizim yarısahamızda bizden cok bursalı vardı nerdeyse.hamit melo selcuk emre hep rakip yarı sahada top bekler olmuşlar.

duran toplarda da sonuçta 7-8 gsli oluyor.sadece stoperlerin suçu değil bi adma paylaşımı sorunu bi panik söz konusu
Sosyal ağlarda paylaş

Fener o kadar berbat değil de feneri bitiren aykut. Yoksa eli yüzü düzgün başka bi teknik direktör olsa, yerli de olabilir farketmez, fener bu kadroyla daha iyi işler yapar. Fener öyle berbat değil yani, sadece elindekini kullanamıyor. Birde takım olma yeteneği kazandıramadı aykut senelerdir fenere.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abi umutsuz bi vaka değil fener. Bi iki müdahale ile çok iyi iş yapar. Şampiyonlar liginden elenmesi bile çok yazık oldu yani şu takım için.

Sevgili başkanınız ve td niz bi rahat bıraksa zımba gibi olur, çok güzel de lig izleriz bu sene. Bjk bile bu kötü durumda nasıl top oynadı, fener için çok da zor değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasimpasa macinda ciplak gozle, hemde oynadigi kanattaki 102 numarali tribunde seyrettim

Besiktas macinda ekrandan syrettim

Gecen sene butun sezon ic saha maclarinda seyrettim

Eboue raporum;

Epi topu 3 tane maci vardir adam gibi top oynadigi, geri kalaninda gezindi durdu sahada

Besiktas daha gecen hafta 3. Kopru yolunu acti onun kanadinda

Bugun kac tane bindirme yapmasi gereken topa geriye kosmaktan erindigi icin cikmadi

Yenen golde 2-3 adim atmaya usendigi icin direge sarildi ve ofsayti bozdu

sonuc; eboue kotu topce degil ama karaktersiz bir topcu, hic sevmem, kimse alinmasin ama tam fenerbahce formasi giyecek bir adam
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene tribünde takım toparlanmadan rahat maç izleyemeyeceğiz herhalde. 3-1 oldu oh çektik 5 dk geçmedi gol yedik. İlk defa 3 maçta 6 gol yiyerek lige başlamışızdır, komik olan puan kaybımız 2.

Dany maçın yıldızıydı bana göre, Hamit ilk yarı çok iyi oynadı 2. yarı sahada yoktu. Amrabat ve Burak oyuna girdikten sonra takımı ateşlediler. Melo hazır görüntü çizdi. Hakan Balta her zaman ki gibi etliye sütlüye karışmadan maçı bitirdi, düz adam sami. Emre Çolak'ın bir yerleri fazla kalkmış, topla bu kadar oynanmaz arkadaş, bir de topuk pası verme denemeleri falan yok mu, adamı çileden çıkartıyor. İmparator'un kulağını çekmesi lazım.

Bursalılar tribünlerinin yarısını dolduramamıştı, şaşırdık baya.
Herhalde Twente faciasından sonra takıma kırgınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit ilk yarı bize geldiği günden beri en iyi topunu oynadı, 2. yarı saçmalamaya başladı dedim zaten.

Zamanla daha iyi olacak bence, bu adam senelerdir 20-30 dk ortalama ile oynadı bir anda 90 dk süper performans beklemek hayal. 4-5 haftaya çok iyi performans vermeye başlayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim en en iyi olduğu dönemlerde bile en önemli eksiği duran top savunması olan bir teknik adamdı. Gerek GS gerek milli takım her F.Terim döneminde duran toptan yenilen gollerle sıkıntı yaşadı. Maalesef bu son gelişinde pek çok alanda (hem teknik hem de karakter olarak) kendisini çok geliştirmesine rağmen Terim bu sorununu çözememiş gözüküyor. 3 maçta 6 gol yedik evet, ama yediğimiz golleri incelerseniz duran top sorunu çözülürse büyük oranda bu sorunu atlatacağımızı görürsünüz. Bu konuda acil bir önlem, en azından duran top savunmasından anlayan bir yardımcı antrenör takviyesi şart. Özellikle Ujfa gibi yaşlı kurt adamların yokluğunda kimin nerede durup ne yapacağını söyleyen biri olmayınca bu sıkıntı hissediliyor.

İkinci olarak, duran top dışında defansta Semih gençliğinden Dany tecrübesizliğinden Balta ise baltalığından ara ara hata yapıyorlar, ama sezon ilerledikçe bunlar azalır harmoni arttıkça toparlarlar diye düşünüyorum. Tek sıkıntı o harmoni yakalanana kadar ciddi bir kayba yol açma ihtimalleri. Ujfa'nın uzun süre olmayacağı düşünülürse bir stoper alınabilir. Bu saatten sonra alelacele bir yabancı almaktansa yerli bir stoper (mesela Serdar Aziz veya Emre Güngör) ile derinlik arttırılması uygun olacaktır. Şampiyonlar ligi için zaten geç kaldık, olan oldu artık.

Dün için konuşursak en tereddütlü olduğum transfer Ambrabatın iyi performansı bayağı bir su serpti. O kadar eder mi yaa diye düşünüyordum zaten, üstüne ilk maçlarda da kötü gidince aha dedim, kazığı yedik. Ama dün gibi devam ederse bu takımda kalıcı olacağı belli.

Melo yavaş yavaş toparlıyor. Hamit ise biraz kıpırdanmasına rağmen çok kötü. Daha iyisini uzun süre beklememek lazım, Ekim ortası falan gibi anca gerçek Hamit'i izleyebiliriz. Ancak o arada güvenini kaybetmemeli.

Son olarak bu kadar iyi olduğunu iddia eden takımda en iyi oyuncun kaç maçtır üstüste sağ bek mevkindeki adamsa (Eboue'yi küçümsemek için söylemiyorum) bir durup düşünmen lazım, neler oluyor diye. Eboue'nin çok fazla ileri çıkmaması eleştirilmiş, ancak bu gayet normal. Ujfa'nın yokluğunda tecrübesiz defansı çekip çevirebilecek tek adam olduğundan geride kalması daha kritik. Zaten tahminen Terim'in uyarısıyla taktik gereği geride kalıyordur. Yoksa ileri geri kanatta habire bindirme yaptığı çok maç da izledik. Gayet tam gaz süper performans sergiliyor kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok gol yiyoruz, gol atmasını biliyoruz ama Şampiyonlar liginde bu kadar çok çabuk ve fazla gol bulabileceğimiz belli değil.

Takım kendine daha da gelecektir.

Şöyle bir şey yapılamaz mı, Eboue stoper oynamayı becerebilir mi?

Sağ backe Hamit geçsin. Semihle Eboue gayet stoper oynar gibi geliyor. Dany de ya Semihle oynar, ya da bekler.

Sağ açık Amrabat oynar. Sol açık da Emre Çolak'a kalıcaz artık. Orada muhtemel varyasyonlar ne yaparız bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 3 hafta fiksturumuz kolay degildi bence cok da. kaybettigimiz 2 puan da besiktas deplasmanı yani. kasımpasa cok iyi takım olmus, zaten bu hafta da rahat kazandı. bursa 120 dk oynamasına ragmen cok iyi direnc gosterdi ki gs ligin uzun suredir en yuksek tempoda top oynayan takımı.

tek avantaj bu bursa ve kasımpasa maclarının icerde olmasıydı su fiksturde. zor da olsa icerde 2'de 2 yaptık. fena gitmiyoruz. defans sorununu halledersek daha iyi olacak takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eboue o boyla nasıl stoper oynayacak?

Eboue'de bütün takımı çalıma dizip pozisyon yaratabilecek yetenek var ama en son bunları geçen sene afrika kupasına gitmeden önce yapıyordu, sonra bıraktı. Belki defans güven vermeye başlarsa gene devam eder

Hamit sayesinde de bol bol teşekkürlerimizi topluyoruz fenerlilerden

edit:öh 1.78miş, kısacık gözüküyodu hep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...