reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bu oyun gelio 65 dolar ship dahil standart shiple 16 gün max olan. direk amazondan sole burda 190 lira çekiolarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ok eger gonderim varsa amazondan soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 DareJedi said: Ok eger gonderim varsa amazondan soylerim.Bak burası da satıyor http://mariio128.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection-ps3-us.html TR kargo daha ucuz olması lazım amazona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Seru said: o degil de bu japonlarin kutuk font secimleri, yaraticikliktan cok uzak menu tasarimlari bi tek beni mi rahatsiz ediyor. el konsolu harici tum oyunlarinda fontlar kutuk gibi anasini satim. hep birbirine benzer. MGS'ye uyuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 LathspeLL said: http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/konami/metalgearsolidhdcollection/legacycollection/mgslegacybox_610a.jpg said: The Japanese website for Metal Gear Solid The Legacy Collection, which gathers almost every Metal Gear game into one package on the PlayStation 3, has launched revealing a number of details. The collection was announced late last month. The package will be available for 7,980 yen, roughly $80 U.S. dollars, and it will be available on July 11. The collection gathers Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid and Metal Gear Solid: VR Missions (via download codes), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty HD, Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD, Metal Gear Solid: Peace Walker HD, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, two digital graphic novels, and a 100-page art book with work from series artist Yoji Shinkawa. The collection is supposed to be coming to North America next month, but Konami has not revealed a specific release date or price yet. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/05/metal-gear-solid-the-legacy-collection-dated-priced-and-box-arted-for-japan.aspx 180TL'ye 6 taksitle alsam mı şunu ya? daha 3 ve sonrasını da oynamadım yani. her evde bulunması gereken bi ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 65 dolara geliyor amerigadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nasıl, kim getiriyo, gümrüğe takılmıyor mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yok abi amazon kendi gönderiyor, direk en ucuz kargo ile max 15 günde geliyor gümrüktende geçer bu oyun zaten, bende vericem bundan bir tane hiç bir mgs oyunu oynamamış biri olarak löp diye 4e bakınca biraz sıkıntı oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 us'ten aldığımız oyun çalışıyor değil mi o konuda bir sıkıntı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben aldım valla 180tl 6 taksit. ugrasamıcam amerika falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ZaugnaKhaldun said: us'ten aldığımız oyun çalışıyor değil mi o konuda bir sıkıntı yok? calisir,sadece dlc'lerde filan sikinti cekersin.ilerde oyun alirken aklinda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 SNAKE IS BACK bunu her okudugumda bi taraflarım oynuyor eminim bu oyun hiçbirşeyin hissettirmeyeceği duygular yaşatacak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Wispy said: 1-2 ve 4'ü oynamıştım ama kopuk kopuk oldu. Şöyle baştan sona tüm hikayeyi okuyabileceğim bir site var mı ? abi edin ve oyna 3'ü serinin en önemli oyunu bence big bossla son dövüş , bembeyaz tarlanın içinde , off beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 çok epik oyun ya gazımı alamıyorum sbah sabah trailer izledim sora oturdum bütün soundtrack'i dinledim youtube'dan şunu dinleyince hele , öff bi yandan arkadan sapık herif jiple geliyorNOT YET SNAKE , ITS NOT OVER YET ! goosebumps hayatımın soundtrack'i olur valla yemin ederim bakkala gidişim bile aksyon olan bir insan olarak keşke pendikte kahvecilerle otopark dövüşü yaparken bu çalsaydı arkada o zaman dayak yemez 3v1 alırdım bence ah beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Simdi legacy collection gecti elime ama ilk oyun ve vr missions icin kod vermisler netten indiriliyo sanirim sadece. Ama kod yanlis diyo sistem. Kutuda kürenin yanında 1 rakamı var, yani amerika bolgesi mi demek oluyo? Bu yuzden redeem edemiyor olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 amerika hesabı aç ordan indir sonra yine kendi psn hesabınla yardır işte. PSN kodları bölgeye göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 amerika hesabı acabiliyo muyuz? ya abi bu sefer de yeni kullanıcı yaratmam gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 evet ordan kodu gir sonra tekrar eu psn'ye geri dönüp oynayabilirsin ıskıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ok hallettim. eyvalah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 TGS MGS V stream, demo gosteriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 slow mo shooting cok sacma olmus lol, anladigim kadariyla kullanip kullanmamak tamamen bize kalmis, kullanirsak sayet rankimiz falan dusecek.enemy tagging var bide. yaptiklari motor cok yetenekli yalniz, Lighting falan harika bide gosterdikleri ps3 versiyonuydu. hala cikis tarihi vermediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Dun gece ruyamda snake i gordum, beraber schobrunn u infiltrate ediyorduk ve mutantlar filan vardi icerde Gunduz niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid:_The_Legacy_Collection şunu aldım gelmesini bekliyorum ben de, 2 hafta eve kapanmak gerek bunun sonrasında ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar