Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/konami/metalgearsolidhdcollection/legacycollection/mgslegacybox_610a.jpg

said:
The Japanese website for Metal Gear Solid The Legacy Collection, which gathers almost every Metal Gear game into one package on the PlayStation 3, has launched revealing a number of details. The collection was announced late last month.

The package will be available for 7,980 yen, roughly $80 U.S. dollars, and it will be available on July 11.

The collection gathers Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid and Metal Gear Solid: VR Missions (via download codes), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty HD, Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD, Metal Gear Solid: Peace Walker HD, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, two digital graphic novels, and a 100-page art book with work from series artist Yoji Shinkawa.

The collection is supposed to be coming to North America next month, but Konami has not revealed a specific release date or price yet.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/05/metal-gear-solid-the-legacy-collection-dated-priced-and-box-arted-for-japan.aspx

180TL'ye 6 taksitle alsam mı şunu ya? daha 3 ve sonrasını da oynamadım yani. her evde bulunması gereken bi ürün.
Sosyal ağlarda paylaş

çok epik oyun ya gazımı alamıyorum sbah sabah trailer izledim sora oturdum bütün soundtrack'i dinledim youtube'dan

şunu dinleyince hele , öff bi yandan arkadan sapık herif jiple geliyor
NOT YET SNAKE , ITS NOT OVER YET !

goosebumps

hayatımın soundtrack'i olur valla yemin ederim bakkala gidişim bile aksyon olan bir insan olarak keşke pendikte kahvecilerle otopark dövüşü yaparken bu çalsaydı arkada o zaman dayak yemez 3v1 alırdım bence ah beee

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
slow mo shooting cok sacma olmus lol, anladigim kadariyla kullanip kullanmamak tamamen bize kalmis, kullanirsak sayet rankimiz falan dusecek.enemy tagging var bide.

yaptiklari motor cok yetenekli yalniz, Lighting falan harika bide gosterdikleri ps3 versiyonuydu.

hala cikis tarihi vermediler :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...