roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 size geçenlerde olan bir anımı anlatayım madem. babam dövdü de. kardeşimle top oynamaya gitmişiz tamam mı? ibne nasıl yalvarıyor babam kızacak abi gidelim diye. ulan piçe bak! beni o zorlamış taa gelmişim kadıköyden paticiğe. hem suçlu hem güçlü çıkacak tamam mı? babam da bize yeni ayakkabı almış. o dönemde de yeni ayakkabıyı nereden alacaksın. ben geçirdim kaleye kardeşimi. neyse vuruyorum filan. bu ibne hepsini tutuyor. burunla vurmazsan atamazsın dei. ben de vurdum burunla. o an slow motion geçti her şey gözümün önünden. doksana giden topa mı baksam ucu patlayan yepisyeni ayakkabıma mı baksam? piç kardeşim hemen koştu yanıma ahahaha sıçtın anasına ayakkabının dedi. ulan gülme diye buna vurdum. suçlusu da bu. sonra nerden çıktı bilmiyorum babam otların arasından fırladı. geldi. kibar konuşuyor tabi başta "oğlum ben bu ayakkabıyı yeni almadım mı" başımı öne eğdim. "siz zarar mısınız evladım" çaaat iki seksen uzadım. ben tabi eğdim kafayı ama benim piç kardeşim orda gülmemek için osuruyor aradan kokusu geliyor burnuma. babam sonra ona döndü. peki evladım sen niye burun çektiriyorsun, plase olmaz mıydı çaaaaaaaaaaat fezaya uçtu kardeşim halen dünyanın yörüngesinde ahahahahahahahahahahahahahahahahahaof ne güldük çocukluk anıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dasaaa said: bizimkiler şiddete milliyetçi anca. parayı göster unutsun milletini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 çlok büyük laf ettim. bence konuyu kapatalım burad.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 du bi roketin yazdigini okuyayim, oyle kapatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 okudum roket crt tupu icmeyi azaltmali bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 efsanevi paragraflara girmeye çalışıo ama yemeezzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 2012 en saçma mesajına aday olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 copy paste ya, ben yazmadım maalesef. peder zickler'in bi entrysi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 senin hayalgucunden boyle bisi cikmazdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 fixmen said: Türk'ü Türk'ten fazla kazıklayan! (kibarcası) yoktur. Yurtdışında falan uzak durmanız gereken milletlerde Türkler 1. sırada. Bu cok dogru. Ozellikle Asya da tamamen olu taklidi yapilip hic muattap olunmamasi siddetle tavsiye edilir. Ne mutlu turkten kacabilene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Biri bana gelse dese ki, abi benim kendimden baska dostum yok, herkes kazik atiyo, bi tek aileme guvenirim, baska kimseye guvenmem. ilk soyleyecegim sey, belki de sende sorun vardir. Yani hayatindaki herkesi uzaklastiriyosan kendinden, belki de sorun sende. Ha diger 100 kiside de olabilir sorun kucuk bi ihtimalde olsa, ama diger ihtimalide es gecme. bi doktora gorun, bazen insan kendisindeki hatayi goremiyor, externalise edemiyor yani yasadiklarini, kendisini. ucuncu gozle bakamiyor. survival mekanizmasi cunku hatayi kabul etmeme, kritize edememe kendisini. doktora gorun derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 externalise dediiii hem türkçe hem ingilizce kullandı çok cool ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bunun,tarihi,dini v.s v.s sebepleri var,yani senin haklı olduğun nokta şu,bir şahıs gidip ben ateistim diye ilan edip,müslüman ailesi onu hoşgörüyle karşılasa bile çevresi dışlayabilir onu,fakat türk dediğimiz ben,sen,o geçmiş yazılı tarih de kayıtlı olana kadar gidersen,etrafında savaşmadığı,bu islam için olsun,turan için olsun,tek bir ülke,kabile,millet bırakmamış...bir tek iranla 300-400 senedir dostuz,o da fiili olarak,bu hafta ığdır da yakalanan ığdırlı ajanlarla bitti diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Herkes savasiyo, sonradan adam olmasini bilen yeniden iliskiler kuruyor. Avrupa savasmaktan olmustu artik, ama adam birlik kurdular, ki adi birlik degil, ekonomik, kulturel ve politik bir birlik. Devlet iliskileri insan iliskilerine benzemez o acidan. Bana 100 yil once bi kazik atmistin, hatirlarsin iran. Simdi sana nasi guveneyim diye bisi yoktur. Al Suriye ile dusmandik, dosttuk, simdi yine dusmaniz. Onlar bahane uretme, ki bizim en guzel yaptigimiz seylerden biri. Bahane uretiriz, bahane uretmesi kolay. Amerika Japonya yi bombaladi, adamlar iki dost ulke su an. Sana bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Devletler dost olmaz cikarlari dogrultusunda birlikte yururler taaki cikarlar bitenede dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 insanlarin iliskiside oyledir. dostluk iliskiside cikar ustunedir. Bisi alamiyosan karsindan iliskin bitmeye baslar. Sana bisi vermedigi halde o iliski devam etmezsin, ister sevgili ister dost hayati olsun :) cikarlarin mi uyusmuyo yani. o zaman takim calismasina, ortak cikarlara yatkin degilsin. takim calismasina uygun olmayan insanlarinda bi doktora gorunmesi gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nedanko said: Amerika Japonya yi bombaladi, adamlar iki dost ulke su an. Sana bagli. caponya abd'nin uydusu diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sevgili ve değerli arkadaşlar, türk hükümetinin türk hükümetinden başka dostu yoktur ile türkün türkten başka dostu yoktur farklı şeyler. japonyaya bomba atan amerikalı oduncu değil ki? amerikan hükümeti. ama bizdeki sağolsun "türk milleti kurttur", "türkler ulur". "hepiniz birer ay parçasısınız" kafasından düşünemiyor insanlar. resmen bilinçaltındaki faşizm ortaya çıkıyor. örnek: lan mehmet türkün türkten başka dostu yokmuş? -tabi olm. (bütün dünyanın iyiliğini bitek biz düşünüyoruz. herkez bizim arkamızdan kazık yağlıyor. en masum ırk türk ırkıdı valla. hem zaten hayvan gibi savaşçıyız kimseye ihtiyacımız yok allaşükür. ütelik zaten asiliz canım. bak fransızlara en iyi oro...). türkün türkten başka dostu olur muymuş hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bi de topic boyunca "milliyetçilik" lafı geçmiş de.. bunun adı "ırkçılık" beyler. günümüzde hoş karşılanan bir şey de değil, adeta zekasızlık örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Türkün düşmanı kendi lan zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 huun said: nedanko said: Amerika Japonya yi bombaladi, adamlar iki dost ulke su an. Sana bagli. caponya abd'nin uydusu diyelim biz ona. Hayır adamlar öyle bir noktaya geldi ki hiç bir ego sorunları yok sahip oldukları teknolojiden vs gayet memnunlar. Amerikanın uydusu olduğunu sanmıyorum bu konularda çünkü geliştirdikleri teknoloji ve bilim amerikanın birebir kopyası değil amerikanın gelişmediği noktalarda geliştirdikleri ürünler var robotik alanında vs. Ama türkiye ve türk insanı ilkokuldan beri onca gaz verilmesine rağmen (bir türk dünyaya bedeldir vs) hala bir halt olamamışlığın ego sorununu yaşıyor toplumsal boyutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ardeth said: huun said: nedanko said: Amerika Japonya yi bombaladi, adamlar iki dost ulke su an. Sana bagli. caponya abd'nin uydusu diyelim biz ona. Hayır adamlar öyle bir noktaya geldi ki hiç bir ego sorunları yok sahip oldukları teknolojiden vs gayet memnunlar. Amerikanın uydusu olduğunu sanmıyorum bu konularda çünkü geliştirdikleri teknoloji ve bilim amerikanın birebir kopyası değil amerikanın gelişmediği noktalarda geliştirdikleri ürünler var robotik alanında vs. Ama türkiye ve türk insanı ilkokuldan beri onca gaz verilmesine rağmen (bir türk dünyaya bedeldir vs) hala bir halt olamamışlığın ego sorununu yaşıyor toplumsal boyutta Uydusu diyorsunda senin kendi ulken ne durumda? Derler adama biraz once kendinize bir bakin neyin uydusu neyin yorungesi biraz bakin once ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 laz, çerkez, kürt, abaza, ermeni, rum falan hep düşman. türkiye niye var yahu o zaman? kaç kişi kalıyor geriye? feshediyorum ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar