Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce mantıklımı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nihal atsızın bir mektubu dikkatimi çekti,gerçekten doğruysa türkün türkden başka dostu yok a dostlar:D,sizce mantıklımı peki?

Hayatını Türk milletinin hizmetine adayan Nihal Atsız'ın oğluna yazdığı mektup:

Yağmur oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.
Komunizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler(Fars), Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız 4 mayıs 1941
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

çaşıt olduğun için banlansan mantıklı olur

hayır doğruysa eğer,eve erzak yığacam,anne tarafım kürt'de beraber otururken dayım boğazımı felan keserse maazallah:p

ciddi yazıyorum...

doğruysa hangi kafayla yazdığını çok merak ediyorum...
Mesaj tarihi:
Ssdfss doğruluğunu araştırmak için bakıyordum da;

said:

red alert 2'deki mission briefing'i gibi vasiyet. hastasıyım. eskimolar ve aborjinler falan unutulmuş yalnız, inanılır gibi değil.

ahahahaha (tu)
Mesaj tarihi:
abi birde türk gerçekten atsızcıların savunduğu kadar ari ırkmıdır?

ulan özbeklerle,kazaklarla,o uçsuz bucaksız bozkırlarla tek bağlantımız güncel %90'ı yabancı kelimelerle dolu türkçe'yi kullanmamız...
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Abi ne arısından bahsediyon göçebe milletiz ya.Geçtiğiimz yerde takan takana.

bu takan takana lafını tekrarlama bence,benim ninem namus abidesiydi der,takarlar pıçaa:D
Mesaj tarihi:
bu konuya çok şey yazmak isterdim aslında , çünkü sinir oluyorum bu milliyetçiliği herşeyin önüne geçiren zihniyetlere.
"elin gavuru" diye tabir edilen insanlar bizim milliyetçi olup ama insanlıktan nasibini almamış(çoğunluğu böyle) ayılardan kat kat iyidir, ve ben tercih ederim
  • Yeni Oluştur...