Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gericiysek gericiyik arkadasim

Frantic

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

"roket adam" said:

abi maltepe boktan bi yer özünde, pek bulaşmayın derim :)

abi belediyesinin chp de olmasından belli değil mi zaten
bizim 4. kat boş esasında ama küpeli erkeğe bende vermem daire

:(

zorunlu olarak 2-3 sene daha maltepe'de yasamak zorundayim, ne kadar kotu veya iyi oldugunu elbet ben de biliyorum. benim okul, abimin isi felan derken e-5 ile bagdat caddesi arasinda yeni bina bakiyoruz iste apacisi, ulkucusu ve hardcore dincisi az olan.
Sosyal ağlarda paylaş

varlikli gerizekali insanla ugrasmak sikinti ya bu mevzularda. saniyorki gelen kiracilarin hepsi asgari ucrete calisan ezilen iki buklum insanlar. yasli olmayanlari bi kenarda kosede dovup yaslilarina da goz dagi vermek lazim. aptallik leveli sozle ikna olma levelinin cok cok altinda insan dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

2-3 aydir istanbul maltepe'de kiralik ev ariyorduk. saga sola ese dosta haber verdik, gecen bi tanidigin apartmaninda icindeki kiracinin cikmasina 10 gun olan bi daire bulmustuk kriterlerimize uyan, soz de aldik ev sahibinden. daire bugun bosaldi, aradik kontrati felan yapmaya gelelim diye. haci teyze -ev sahibi- o cocugun kupesi var ben vermem diyip mavi ekran verdirtti bugun annemlere dfgfdh.

ne desem ne yapsam bilemedim.

Bence ucuz kurtulmuşun, öyle bir teyzenin ev sahibi olduğunu düşünsene sürekli arıza çıkarır falan. Azcık bi gürültü çıktı mı polis çağıran tiplerden muhtemelen o yüzden koşarak kaç
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

senko said:

di said:

Abi yanlis yapmissiniz.

Bunu der demez esSek sudan gelinceye kadar bi dovecektiniz. Boyle Caesar Millan deyimiyle, teslimiyetci yapiya gecene kadar. Sonra "neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorup "hayir" cevabini alinca inanilmaz yumsak bir tavirla, "cunku insanlari dis gorunumune gore yargiliyorsun. Cok yanlis bu." diye anlatacaktiniz uzun uzun.

Evi de kiralardiniz muhtemelen.

wut?

Cezalandirma ve sebep-sonuc iliskisi, ilkel canlilarda cok ise yariyor diyorum.

Ahahah yani tipine göre insanları direk yargılarım, beğenmezsem de güzel bir bahane uydurarak almam da şöyle bir adamın kiracın olduğunu düşünsene hahah
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi yanlis yapmissiniz.

Bunu der demez esSek sudan gelinceye kadar bi dovecektiniz. Boyle Caesar Millan deyimiyle, teslimiyetci yapiya gecene kadar. Sonra "neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorup "hayir" cevabini alinca inanilmaz yumsak bir tavirla, "cunku insanlari dis gorunumune gore yargiliyorsun. Cok yanlis bu." diye anlatacaktiniz uzun uzun.

Evi de kiralardiniz muhtemelen.

2:37

http://www.youtube.com/watch?v=DPeysIwCqSk&feature=player_detailpage#t=156s
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...