Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bana da küpesi yok dinci midir nedir diye ev vermemişlerdi sonra ipne oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adatepe civarında çok güzel evler valla nerdeyse bahçesiz yeşilsiz ev yok. belediye, sahil, carrefour, tren istasyonu, minibüs yolu vs herşey maksimum 5 dakika yürüme mesafesinde. sadece e5e çıkışın içine etti yeni belediye de işte insanı insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kaede said: "roket adam" said: abi maltepe boktan bi yer özünde, pek bulaşmayın derim :) abi belediyesinin chp de olmasından belli değil mi zaten bizim 4. kat boş esasında ama küpeli erkeğe bende vermem daire :( zorunlu olarak 2-3 sene daha maltepe'de yasamak zorundayim, ne kadar kotu veya iyi oldugunu elbet ben de biliyorum. benim okul, abimin isi felan derken e-5 ile bagdat caddesi arasinda yeni bina bakiyoruz iste apacisi, ulkucusu ve hardcore dincisi az olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 valla işiniz zor, kolay gelsin evlerin kalitesine göre epey yüksek kiralar bide :/ biraz daha kartala doğru, özellikle dragos taraflarında falan daha çok şansınız var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 O noktada teyzeyi ikna edecek tek bir cevap verbilriniz bence.. Yavuz Sultan Selim 'in de küpesi var hacı teyze, koskoca padişahtan iyi mi bilcen sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 o arguman cok eskidi ama geri kafalilarda ise yarayabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 zeper said: O noktada teyzeyi ikna edecek tek bir cevap verbilriniz bence.. Yavuz Sultan Selim 'in de küpesi var hacı teyze, koskoca padişahtan iyi mi bilcen sen... padişsah demicen halife dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 evet o daha etkili..=) @Frantic; yani eskidi ama , hala Osmanlı'ya hayranlık duyan, o geri kalmış yapıyı dört gözle arayan bir kitle mevcut,bunaların çoğu da senin bahsettiğin o at gözlüklü teyzeler amcalar ablalar abiler.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kulağa küpe falan oğlan işi az adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Hala kiraladığı evinin içinde dönen kiracının özel hayatına ait olayları kendi sorumluluğunda zanneden salak ev sahipleri çoğunlukta bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 O yine iyi abi bizim arkadaş evleniyor baba falan memur doktor hatta hani eskiden bi esprisi olurdu ya. Kadın ben evimi memura vericem sen özeldesin, bugün var yarın yok sizin iş falan diye vermemiş evi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 varlikli gerizekali insanla ugrasmak sikinti ya bu mevzularda. saniyorki gelen kiracilarin hepsi asgari ucrete calisan ezilen iki buklum insanlar. yasli olmayanlari bi kenarda kosede dovup yaslilarina da goz dagi vermek lazim. aptallik leveli sozle ikna olma levelinin cok cok altinda insan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Frantic said: 2-3 aydir istanbul maltepe'de kiralik ev ariyorduk. saga sola ese dosta haber verdik, gecen bi tanidigin apartmaninda icindeki kiracinin cikmasina 10 gun olan bi daire bulmustuk kriterlerimize uyan, soz de aldik ev sahibinden. daire bugun bosaldi, aradik kontrati felan yapmaya gelelim diye. haci teyze -ev sahibi- o cocugun kupesi var ben vermem diyip mavi ekran verdirtti bugun annemlere dfgfdh. ne desem ne yapsam bilemedim. Bence ucuz kurtulmuşun, öyle bir teyzenin ev sahibi olduğunu düşünsene sürekli arıza çıkarır falan. Azcık bi gürültü çıktı mı polis çağıran tiplerden muhtemelen o yüzden koşarak kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 valla bende zamaninda evimi adam tv de calisiyor diye vermemistim :) artis martis getirir vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 di said: senko said: di said: Abi yanlis yapmissiniz. Bunu der demez esSek sudan gelinceye kadar bi dovecektiniz. Boyle Caesar Millan deyimiyle, teslimiyetci yapiya gecene kadar. Sonra "neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorup "hayir" cevabini alinca inanilmaz yumsak bir tavirla, "cunku insanlari dis gorunumune gore yargiliyorsun. Cok yanlis bu." diye anlatacaktiniz uzun uzun. Evi de kiralardiniz muhtemelen. wut? Cezalandirma ve sebep-sonuc iliskisi, ilkel canlilarda cok ise yariyor diyorum. Ahahah yani tipine göre insanları direk yargılarım, beğenmezsem de güzel bir bahane uydurarak almam da şöyle bir adamın kiracın olduğunu düşünsene hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 di said: Abi yanlis yapmissiniz. Bunu der demez esSek sudan gelinceye kadar bi dovecektiniz. Boyle Caesar Millan deyimiyle, teslimiyetci yapiya gecene kadar. Sonra "neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorup "hayir" cevabini alinca inanilmaz yumsak bir tavirla, "cunku insanlari dis gorunumune gore yargiliyorsun. Cok yanlis bu." diye anlatacaktiniz uzun uzun. Evi de kiralardiniz muhtemelen. 2:37 http://www.youtube.com/watch?v=DPeysIwCqSk&feature=player_detailpage#t=156s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Acik acik yaz evladim. Cekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar