antiban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 son zamanlar dediğim son 1 yıldır özellikle. cola, bira, ice-tea gibi bir takım içeceklerin tadı bozuldu gibi geliyor bana. asit miktarı azaldı, ice tea'ler bi tuhaf oldu filan. sorun bende mi yoksa hakikaten öyle mi sizce de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi komple anlaştılar mı insanoğlunu trolleyelim diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 senin ağzının tadı bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 efes pilsen feci bozmuş. diğerlerinde bir değişiklik farketmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coca cola çok bozdu. company olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ya son zamanlar aldığım şişe ice tealer ayak kokuyor resmen. nası bi bakteri dadandıysa tadı ayak, kokusu ayak özütü. valla tiksindim artık kutudan başka bir şey alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Zaman zaman bazı icerik urunlerinin fiyatları arttıgı icin uretimde onların miktarı azaltılır. Hatta bazen de planlı yapılır bu, kim nası anlıycak uretim fiyatını dusurelim lol diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 efes zaten bozdu ama tuborg gold un tadı da ekşidi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 screwy said: Zaman zaman bazı icerik urunlerinin fiyatları arttıgı icin uretimde onların miktarı azaltılır. Hatta bazen de planlı yapılır bu, kim nası anlıycak uretim fiyatını dusurelim lol diye peki de kanıtın var mı ? yoksa tahmin mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yani kimya muhendisiyim ve uretim departmanlarında bulundum. yeterli kanıt bence. ozellikle gunluk cok kullanılan urunler icin saglık speclerinin dısına cıkmadıgı surece legal bi problem yaratmıycagı icin yapılır o tip hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 screwy doğru söylüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dolapları kapatıyorlar, düşük ısıda tutuyorlar bakkalda markette. ondan yalan oluyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Screwy daha iyi bilir ama; büyük tanklar içinde şişe ve kutulara dolum yapılırken, tankın içinde ki sıvının dolum sırasında homojenliğini kaybetmiş olmasından oluyor biraz da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 demek ki son 1-2 yıldır ekonomi BAN'I yemiş ondan her şeyin tadı kötüye gidiyor. mühendislik açısından da bu doğrulandı ansızın BAN gelebilir.. /dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ya tabi oyle yazınca sanki firmalar sadece para kazanmak icin umursamadan lolol diye degisiklik yapıyo gibi gozukebiliyo ama kesinlikle yediginiz ictiginiz hersey(buyuk firmalardan cıkan) dev kontrollerden geciyo hani oyle sey gibi dusunmeyin e yarın obur gun bunu degistirip kar etcek diye icine dandik dandik sey koymasınlar falan diye. Saglık kesinlikle cok onemli ve kontrol ediliyo. bu da birebir gordugum bisey oldugu icin bunu da onaylarım =) ha tad degisiklgii sundan da olabilir bazen mesela icerikde bi madde degistiriliyo atıyorum tatlandırıcının daha dogal olanı uretiliyo ama tabiki tamamen aynı tad olmadıgı icin degisiklikle sonuclanıyo o da etkileyebilir. yani bu da bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 babam coca cola ben tanklara işiyorum sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lipton ice tea bozmadı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 her şeyi affederim ama piyasadan o biskrem incirliyi kaldırmayacaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 içinizde biskrem yetkilisi varsa yalvarıyorum tekrar üretin. gerekirse içine nikotin koyup 15 lira yapın ama üretin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 biskrem var abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 slm, ben biskrem incir departmanında çalışıyorum. departman müdürü ile konuştum dedi ki cehennemin dibine kadar yolları var. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 arbysde ice tea içtim geçen leş gibi şekerliydi mesela. fusetea gibiydi tadı. ama normalde güzel orda leşti bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lan yoksa çinli ipadler gibi ben de özbiskrem falan mı yapsam. tadını tutturup incirli ve elmalıyı geri getirirsek bu iş biter. hoş zaten elmalı biskrem amerikada varmış ama herhalde gerizekalı türk halkı beğenip almadı diye getirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 geri zekalı mıyız zevksiz miyiz yoksa taddan mı yoksunuz bilmem ama ben en çok şu çerezlik peynirlerden niye bizde yok onu anlamıyorum.. hani peyniri pek bi seven bir milettiz bi de, ama :/ şahsen bi incirli biskrem kadar olmasa da hep yoksunluğunu çekmişimdir çerezlik peynirlerin memlekette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar