Gutshot Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ulan o kadar yenilik gelmiş; hala paladin warrior falan oynayanlar var. tek yaptığın adamın yanına koşmaya çalışıp vurmak, ne zevk alıyorsun. figüranlar sizi yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 çok haklısın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 http://www.orangejuiceblog.com/wp-content/uploads/2012/08/rage.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Patch'ten sonra warrior paladin farmlamaya başladım ben spriest'le :P Kesin nerflerler, priest'in op olması düşünülemez nitekim asfdgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 deadwoll said: Patch'ten sonra warrior paladin farmlamaya başladım ben spriest'le :P Kesin nerflerler, priest'in op olması düşünülemez nitekim asfdgfhg tarih 31 ağustos 2012 hala wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Wowun en az 2 yıl daha gideri var yalnız. Bi sonraki xpac nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Tarih 31 ağustos 2012 hala bir üstteki mesajı alıntılamak. 2012 geldi diye wow oynamayacak mıyız nedir? Ben 2002'de çıkan Arcanum'u, ne zaman çıktığını hatırlamadığım volfied'i falan oynuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 wow hahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dedi swtoru zamaninda öve öve bitiremeyen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Sparkcaster said: wow hahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fistan said: Sparkcaster said: wow hahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Pandada ilk pet dövüştürecek adam Sparkcaster olur, ciddiye almayın adamı asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 holy paladin olun 70k Holy Shock 90k WoG criti ile adam öldürün healer olarak, sene 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 5 yıldır bir tane class ı main seçemeyen ben pala diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 loop said: 5 yıldır bir tane class ı main seçemeyen ben pala diyorum.. aha ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mage olum mage. Blink invis ice block deep freeze falan. Tam survival karakteri. Yok otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Nerdeyse bütün classların %130 civarında koşu hızına sahip olduğu yeni sistemde mage'lerin hiç hızlı gitme talenti glyphi falan olmaması baya ağlatabilir. CC konusunda hala eski mage ama peşine takılan melee'lerden rahatça kaçıp, hasar almadan oynama lüksü kalmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hala alternatifi yok, gw2 en ciddi rakip idi, mmo soslu dota gibi bisi cikti PvE seven birine hitap eden wow haric oyun yok su anda piyasada ne yazikki, keske olsada adam gibi oynasak bende cunki feci baydim wowdan ama alternatifi yok iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben de Guild sandim geldim. Ezik Zihniyet Turkmaul Realminda sizlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Marv said: loop said: 5 yıldır bir tane class ı main seçemeyen ben pala diyorum.. aha ben. aynen beni tarif ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sanırım monk oynıcam ben. diğerleri sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 e bi dakka, bütün classlar birbirinin aynı deil mi artık? en son bıraktığımda ( cata falan dı sanırım ) öleydi çünkü hepsinde teleport hepsinde dps hepsinde tank hepsinde cc hepsinde aoe 1 class olması lazım artık :p ismi hoşuna gideni seç işte srfssdds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Onu biraz değiştirmişler gibi. Tank dps heal olarak degil de unique özellikler gelmiş classlara. Mesela shamana totemle falan bir ton skill gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 classlar tam olması gerektiği gibi olmuş harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Evet class'lar güzel olmuş, güzel utilityler gelmiş ve işin önemli kısmı şu; aynı class'ı oynayan insanlar bile farklı utilityler alabiliyor şu anda. Ben spriest adına konuşursam yine, her talent'ı işe yarar buldum, hangisini seçsem diye düşündüm; denedim hepsini, her kombinasyon etkili. Tamamen oyuncunun isteğine bağlı. Ayrıca dispel mekanikleri mükemmel. 5 sene önce değiştirmeleri gerekirdi gerçi, geç kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar