Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ezik zihniyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan o kadar yenilik gelmiş; hala paladin warrior falan oynayanlar var. tek yaptığın adamın yanına koşmaya çalışıp vurmak, ne zevk alıyorsun. figüranlar sizi yeaaa.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Patch'ten sonra warrior paladin farmlamaya başladım ben spriest'le :P

Kesin nerflerler, priest'in op olması düşünülemez nitekim asfdgfhg

tarih 31 ağustos 2012
hala wow
Mesaj tarihi:
Tarih 31 ağustos 2012 hala bir üstteki mesajı alıntılamak.

2012 geldi diye wow oynamayacak mıyız nedir?

Ben 2002'de çıkan Arcanum'u, ne zaman çıktığını hatırlamadığım volfied'i falan oynuyorum hala.
Mesaj tarihi:
Nerdeyse bütün classların %130 civarında koşu hızına sahip olduğu yeni sistemde mage'lerin hiç hızlı gitme talenti glyphi falan olmaması baya ağlatabilir.

CC konusunda hala eski mage ama peşine takılan melee'lerden rahatça kaçıp, hasar almadan oynama lüksü kalmamış gibi.
Mesaj tarihi:
hala alternatifi yok, gw2 en ciddi rakip idi, mmo soslu dota gibi bisi cikti

PvE seven birine hitap eden wow haric oyun yok su anda piyasada ne yazikki, keske olsada adam gibi oynasak bende cunki feci baydim wowdan ama alternatifi yok iste
Mesaj tarihi:
e bi dakka, bütün classlar birbirinin aynı deil mi artık? en son bıraktığımda ( cata falan dı sanırım ) öleydi çünkü
hepsinde teleport
hepsinde dps
hepsinde tank
hepsinde cc
hepsinde aoe

1 class olması lazım artık :p

ismi hoşuna gideni seç işte srfssdds.
Mesaj tarihi:
Evet class'lar güzel olmuş, güzel utilityler gelmiş ve işin önemli kısmı şu; aynı class'ı oynayan insanlar bile farklı utilityler alabiliyor şu anda.

Ben spriest adına konuşursam yine, her talent'ı işe yarar buldum, hangisini seçsem diye düşündüm; denedim hepsini, her kombinasyon etkili. Tamamen oyuncunun isteğine bağlı.

Ayrıca dispel mekanikleri mükemmel. 5 sene önce değiştirmeleri gerekirdi gerçi, geç kaldılar.
  • Yeni Oluştur...