Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 L4D oynamaya çalışırken serverlara bağlanamıyorum. dün akşam oynayıp yattım şu an giremiyorum, validate yaptım add-on olarak sadece ve sadece haritalar var ki onları bile sildim kapattım sıkıntı devam ediyor. internetten aradığımda birkaç çözüm var ama hiçbirisi olmadı. help aldığım hata please remove plugins before attempting to connect to a vac secured server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 volhek ve eymbotu sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 la help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 2 gün oynamassan rage'e giriyorsun ferit. çikolata falan al ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 beyler aynı hatayı ben ve arkadaş da alıyor help asdjgds fix gelecek sanırım. düzelmiyor çcünkü hiçbi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 2 gün oynamasan piskopata bağlıyosun osman git bi çikolata felan ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ver coşkuyu, sonra yeniden indir. temiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 CthuLhu said: L4D oynamaya çalışırken serverlara bağlanamıyorum. dün akşam oynayıp yattım şu an giremiyorum, validate yaptım add-on olarak sadece ve sadece haritalar var ki onları bile sildim kapattım sıkıntı devam ediyor. internetten aradığımda birkaç çözüm var ama hiçbirisi olmadı. help aldığım hata please remove plugins before attempting to connect to a vac secured server antivirus hedehüdüsü yapıo bazen bunu... yada c deki herşeyi sil temiz iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 verify ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yeni fix geldi hataya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yeni konu açmıyım dedim de; şimdi bu steam startup sırasında full screen açılıyo, eskiden sadece taskbar icon olarak açılıyordu. araştırdım bi fix var ama... Steam optionstan open at start up ı kaldırdım, onun yerine windows startup klasorune steam shortcut koydum. Ama yemedi sanırsam. nasıl çözeriz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 direk açılmasın abi startupta? ne işine yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 alışkanlık olm logoyu gormeyince rahat edemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eveeet aynı başlık farklı soru; steam açılırken illa error verio. daha dogrusu connecting demiyor. görev yöneticisine bakıyorum "steamerrorreporter" gibi bir hede çıkıyor. steam i kapatıp açınca 2. seferde giriyor saolsun. artık steam aç, görev yön aç, steam i kapa, steam i yine aç alışkanlığım oldu başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar