Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 flip coverda tek dert ettigim (ki buyuk sorun degil), note 2 ile led geldi, bu led sayesinde sms missed calls mail vs yaniyor pili sarj ederken yaniyor falan, flipde bu kapaniyor en kotu oraya su kemere delik acan aletle delik acacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 valla ben covera cok para verdim ama http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2/samsung-galaxy-note-2-leather-case-folio-series.html bunu aldim ama aletin malzeme kalitesi cok iyi oturmasi felanda guzel ama tavsiye etmem cunku bu fiyata degmez Ekran koruyucu hakkinda ben cover kullandiktan sonra gerek duymadim cepteyken felan ekran korunakli zaten anahtar bozuk para gibi dert yok ee kullanirkende bi zahmet cizdirmem olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu arada 3 saat ekran acik , 40 saattirde kullaniyorum aleti %64 de pil, her saat basi facebook, 3 tane mail, weather, samsung, sync oluyor, devamli nete giriyorum, whatsapp vs kullaniyorum daha ne olsun diyorum bu cep telefonu piyasasinda. yavasdan artik firmalar pile onem verecekler , zaten baska gidecek yer kalmadi su cuk kadar aletlerde, 4 core, bilmemne ekran, 1080p counurluk sira pilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 o aldigin flip coverda nfc destegi varmi ? samsungun orjinallerinde nfc destegi var alacak olanlara info olsun. nfc donanimi arka kapakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Standart isler pili hakketen oynatmio dedigin gibi ama gecen bi oyun oynadim bildigin 7 saat filan oynadim sarji somurene kadar sirkette en son artik yuzde 15di sarja taktim. Bu arada belki sadece bendedir sorun ama usb sarj cok yavas normal prizden acaip hizli sarj edio haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Valla hic arastirmadim yazmioda. Hic nfc kullanmadigim icin gerek duymadim arastirmadim yarin bi s3 ile deniyim bakim simdide facebooktan sordum bakalim cevap vericekler mi. Valla arka taraf kalin epey ama bakmak gerek herifler yazardi desteklese kesin desteklemiodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AYvbkEpbZ2k 34. saniyede var ac bak senin flip covera en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 60 lira mı şimdi bu cover, daha ucuza bulunmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi benim koverda arka kapak cikmio o zaman nfc var ama iste bloklicakmi bakalim illa degdirmek gerektigi icin blocklar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aha simdi gordum ilk baktigimda gormemistim.. etkilemez herhalde. bu arada :) wireless charging for note 2 http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-Wireless-Charge-NFC-working-BACK-COVER-White-Grey-/200834522019 bu unofficial yakin zamanda samsungda verecekmis suna destek de pekde elzem degil acikcasi wireless chargin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 reampage said: Ekran koruyucu hakkinda ben cover kullandiktan sonra gerek duymadim cepteyken felan ekran korunakli zaten anahtar bozuk para gibi dert yok ee kullanirkende bi zahmet cizdirmem olur biter çizdirmek değil de çok parmak izi oluyor ya. titiz adamım ben +parmakuçları çok yağlı ^^ o yüzden takdırmış bi ekran koruyucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 o zaman yine spiegen onericem ben epey arastirmistim en hassas o marka diger markalar spende sorun yapabiliomus bide ultra-thin cover bide kristal koruyucuyla 10 numara olur telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bi ara şunu deniycem telefona https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.beautifulwidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZXZlbHVwLmJlYXV0aWZ1bHdpZGdldHMiXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu arada penle yazmak şahane bişi ya note 2'de. yazıyorsun şak diye araycağın kelime çıkıyor felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bi de hep app kuruşumda kısayol yaratmasını engelleyebilsem güzel olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bone said: bi de hep app kuruşumda kısayol yaratmasını engelleyebilsem güzel olcak :P O Marketle alakalı,NOte 2 nin suçu yok orda, marketi aç, ayarlara tıkla, orada seçenek göreceksin, Otomatik kısayol ekle gibi bir şey. Onun üstündeki tiki kaldırıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ben su widget olayına alısamadım ya direk windows gibi dosedim masa üstünü assada task bar sdf :D Apex launcher çok rahat ettirdi 2 sayfa yaptım küçülttüm iicene öğeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 note 2 için 4.1.2 update'i gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 customlarda 4.2.1 de var. 4.1.2 de guzel degisiklikler var ama bazilari pil omrunde dusus var gibi seylerden bahsetmisler. hemen xda ya git note 2 konusunda.. o forum no1. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 adını bile bilmediğim şu soldan çekerek açtığımız menüyü nasıl kaldırabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 geri tusuna uzunca bas kapanir/acilir, home tusunun sagindaki. o menuyu acip uzunca basili tutarsan istedigin yere tasirsin ekranin altina ustune sagina soluna vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 menu tusuna uzunca basarsaniz google now acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 oh be sağol deli ediyordu beni :D. Kılıf bakıyorum şimdi ama ne alsam bilemedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bu mereti almak isitiyorum ama kim nereden nekadar a aldık 1400 e de var 1900 e de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 1650 şuanda en uygun tr garantili fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar