deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 75x24 kontratla kim veriyor note 2'yi iyimiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vodafon verio 138x24 1000sms 1000dk 1gb eger vodafona gecersen 128x24 verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Aynen vodafone veriyor, bana 750 dakika konusma, sinirsiz net(cepnet var, iste ve evde wifi oldugundan yetiyor), sms paketi toplamda 128 e geliyor. Bunumu alsam yoksa 800 verip note mu alsam, degermi aradaki farka acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bence note 2yi al, bayağı cazip geldi bana. Vodafone değil turkcell olsa 1sn düşünmem ben de alırım, ama vodafonedan çekiniyorum konuşma kalitesi vs. açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konusma kalitesi olarak vf sikinti cikarmiyor, ancak 3g si turkcellin yanindan gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Vodafon red üyesi olmak gerekiyo sanırım minimun onda da 100tl basic başlıyor. Ama note2 varken note 2 al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Red uyesi olmak gerekmiyor, 75 - 80 tl lik tarifeler var. Toplamda konusma+internet+sms+note 2 en ucuz 130 civarina geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 buldum grisini ve aldım. yarın kurcalamaya başlar, bir şeyler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 5800 ile Note 2 arasındaki fark, abaküs ile hesap makinesi arasındaki fark ile aynıymış. hatta daha fazla diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 5800ın dokunmatik çok kötü. ekran küçük. kardeşimde var kullanamadım resmen. spen nasıl sen onu söyle asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 O kalem çizim dışında bir seyde kullanılmamalı bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 galaxy note da tek bir kez bile kullanamadim ben, bana gore degil ornegin o kalem seysi. sifir yani oyle bir kac kez cikarip evirdim cevirdim note da cizdirdim bir sey hadi len soktum yerine o gun bugun orada durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bugüm baktım galaxy note 2 ye ama gittim s3 aldım çok gereksiz olmuş tablet daha mantıklı onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 vazgectim, almadim. ne o oyle gazeteler yok. oysa ki ipad i elimden cikarmak istemistim. ipad cansin. seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben de geçen gün cebime koydum. tamam sığıyor ama hayvan gibi ya, baya rahatsız falan eder yürürken ederken bi de kumaş pantalon cebinde çok komik duruyor dışardan bakıldığında. baya cepte ince bir tuğla varmış gibi. note1 boyutunda çıksaymış daha güzel olurmuş sanki. ha bunları dedim, gidip bunu seçebilirim yine de ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Note 1 boyuna inincemi iyi olacak? aradaki fark 3mm bile değil. Artan tek şey ekran boyu frame küçülmüş. Note da öyle ahım şahım rahatsız etmiyor. çabuk alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 miyaw33 said: Red uyesi olmak gerekmiyor, 75 - 80 tl lik tarifeler var. Toplamda konusma+internet+sms+note 2 en ucuz 130 civarina geliyor. Geçen gittim, vodafone üyesi olmayınca ilk 12 ayı kredi kartından taksitle çekmek gerekiyor dediler soğudum bu kampanyadan. Oldu kredi kartımın 1800 lira limitini ona bağlıycam, bir de turkcell'den vodafone'a geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yok öyle düşünüldüğü gibi rahatsız etmiyor. ki ben dar sayılabilecek bir kot pantolonun cebinde taşıyorum genelde. çok sevdim ben aleti, henüz hiç bir application yüklemememe oo rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/185bfx75mrx0cjpg/xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ayfon hep ezmek zorunda mı abi ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ne yönden ezmiş anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 pixel tablosu yönünden. anneme ve babama alacağım birer tane, acaba s3 mü alsam onun ekranı daha mı iyidir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 valla ben s3 almayı düşünüyorum kaç gündür fekat bir türlü karar veremedim aldım kullandım kurcaladım felan ama htc x+ gelicekmiş . Yine htc droid var gerci samsungunda fiyatı onlardan hatırı sayılır seviyede düşük olucak. 1500e felan var samsung 1400e felanda var galiba onlar net 1800den çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 google layınca gördüm ki note 2 nin pentile ı s3 ten cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 note 2 grey ler 1400 s3 ler 1250 falan. acaba vodafonla mı alsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar