0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 uzun menü gibi şeyi tepedeki paneli asagı cekip "multi window / çoklu pencere" seçeneğini deaktif ederek yapabilirsin. zibilyon tane default app için'se root atman şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hangi romu tavsiye edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ditto v3 kur, note 3 özellikleri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 rom kurunca bişey our mu alete? garanti kapsamından çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 evet çıkıyo ama unroot edince tekrar giriyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Urban Armor'lar cyber monday ayağına bayağı indirimli ve free shipping var almayan varsa haberiniz olsun. 40 liraya canavar gibi protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 urban armor dandik otterbox satim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Otterbox yerine urban armor alınıp artan parayla da karıya gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 otterbox inanılmaz çirkin. uag ben 90 liraya almıştım kargo dahil. 40 lira + kargo gayet kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 note 3 ün başlığı yok mu bulamadım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?7,7159882,7159882#msg-7159882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 arcane said: otterbox inanılmaz çirkin. uag ben 90 liraya almıştım kargo dahil. 40 lira + kargo gayet kral. Kargo dahil 40'a aldım ben. Ama adresin bir kısmını ne alakaysa zarfın içine yazmış herifler; paket benim odaya değil dekanlığa gitmiş öyle olunca da. Gittim dekan yardımcısının elinden aldım pakedi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Telefona aosp kitkat rom yükledim denemek için, resmen ucuyoryalet, ram kullanımı 50-60 uygulama varken 500mb. Başlangıçta 280mb kullanıyor.spen özelliklerini kaybetmeyi göze alabiliyorsaniz mutlaka deneyin. Probam Kurulu bende 1.2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Buna telefon demek için bin şahit lazım tek elinle tutup tuş kilidini bile açamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 tek elle çalıştırmadan ayarlayabiliyosun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ben açıyorum tuş kilidini tek elle tutup sdfl, çocuk elliler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ben uag varken tek elle herşeyini kullanıyorumda. ama bir daha 5.5 telefon mu no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 uzun zaman önce sildiğim fotorafları şans eseri arama yaparken buldum ama kökdizin diye bi yerde geçiyolar. nasıl çıkarıcam ben onları oradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 iphonelarda , whatsapp son online görülme zamanını kapatabiliyorsunuz. bu özelliği ben note 2 de bulamadım. var mı bu özellik note 2 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 androidde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NOTE 2 türkiye için 4.3 yayımlandı bu sabah. Bu arada NOTE 2 için sızıntı 4.4.2 de yayımlandı hatta NOTE 3 özellikleri eklenmiş Halide cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o özellikl yok benim bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olmamış 4.3. sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 E_team sızıntı 4.4.2 ye NOTE 3 özelliklerini ekledikleri romu cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 batarya çok fena gitmeye başladı, ortam sunucusu diye bir şey %50 ilr 70 arası emdiriyor bataryayı nedir bu olay var mı benzeri sorunu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar