Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

xwhiplashx said:

ya bu note alacaklar ya da ilkini alanlar falan baska telefon vs kullaniyorlar mi. ? size soruyorum.
galaxy s2 yi elden cikaricam. note u aldiktan sonra ipad ide elden cikarmis olucam. tek tabancaya gecmek cok iyi ve hafifleti olacagini dusunuyorum.

iyi miyapiyorum?

Ipadin yerini doldurmadi bende. Acikcasi kullanimi zor, nokia 920 alacagim ornegin ben. Alisinca ekran oyle kocaman gelmiyor malesef ipad daha baska. Arti pil omru kotu ipad gibi kullanmaya calisirsan.
Sosyal ağlarda paylaş

tek telefon olarak note kullanıyorum 4s den geçtim. gayet memnunum aslında ama ram i düşük olduğu için kasıla kasıla bi hal oluyo alet. işin kötü tarafı şimdi diğer telefonların ekranları çok küçük gelmeye başladı.

note 2 çıksın bi görelim eğer hala yavaş çalışırsa iphone 5 alıcam. yok akıcı çalışırsa note 2'den başka bi telefon kullanacağımı sanmıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Note 2 çıksın, ilk piyasaya girdiği fiyattan bile alabilirim gibi geliyor.

Iphone'un ekranı falan hiç bir şeye yetmiyor ve ben telefonu, konuşma ve mesaj ikilisi hariç genelde pdf, browsing, ofis ve not alma aracı olarak kullanıyorum. Iphone bu istekler söz konusu olduğunda çok yetersiz gelmeye başladı.

Zaten Note'u da 1 senedir falan istiyordum, takip ediyordum; sonra gidip babamın 4s al demesiyle 4s aldıydım, artık 4s'i o kullanır Note 2'yi ben sdf

Ayrıca telefon izlediğim dev. videolarında hızlı görünüyordu, geçişler, ön izlemeler falan başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bi beni almadın abi. yavaş al noluyo o olmassa bu bu olmassa şu..

elimdeki notela custom kernel, custom rom vs farketmeksizin browserdan numara cevirmeye gecmem 10 saniye falan sürülüyo. aşırı kasılıyo yani. bu telefon mutlaka değişecek yani öyle veya böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

Esh said:

bi beni almadın abi. yavaş al noluyo o olmassa bu bu olmassa şu..

elimdeki notela custom kernel, custom rom vs farketmeksizin browserdan numara cevirmeye gecmem 10 saniye falan sürülüyo. aşırı kasılıyo yani. bu telefon mutlaka değişecek yani öyle veya böyle.

abi sende ciddi problem var haberin olsun. xda dan git custom yeni jb cek dene orada rocket miui v6 var ben kullaniyorum su an cilgin iyi. bir cok custom var sende eger normal ics samsung customu varsa digerlerini dene yazdigin sey olanaksiz hic bir custom romda cekmedim o cileyi. ceksem kirarim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...