erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 messinin gol çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Nasıl maç lan bu, Pique Mascherano hata yapıyor, Valdes kurtardıkça kurtarıyor. Alternative universede mi oynanıyor maç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bi sıkıntı var ya maçta ama çözemedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 iyi dövüyolar messiyi bu gece edit: o değilde xavinin saçlarını gülsuyulu çocuklar yapınca apaçi oluyolarda xavi yapınca niye bişi olmuyo onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 biri gurese gecti zaten messiyle de avantaja kaldi falan diye es gecti hakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 valdes geçen maça alınmış kediye possess ettirmiş kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Barca 10 kisi kalinca ancak dengeye geldi takimlar. Bu halde bile kupaya baya baya yaklastilar aslinda. Ama ilk yaridaki Ronaldo performansi yetti maci almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 10 kişi diye uzmeyelim demişte olabilir realliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 oha messi 5lik gol atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu valdes kadar malak bi kaleci yok yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oha cr ve messi'nin golleri ne la öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 reyou said: bu valdes kadar malak bi kaleci yok yau sırf golleri mi izledin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 toggie said: Barca 10 kisi kalinca ancak dengeye geldi takimlar. Bu halde bile kupaya baya baya yaklastilar aslinda. Ama ilk yaridaki Ronaldo performansi yetti maci almaya. zoaahahahahhaa 10 kisi haa zoeheahaehaeo duygusal ergen yorumu. yokmu baska gulduren? barcelona 10 kisi denge gelmis ahaha. lan adamlar 10 kisi kalmadan once 2-0 real madrid karsisinda magluptu zaten realin ataklari ve baskisi sonucu 10 kisi kaldilar :) heralde bitek gol olunca ekrana bakiosn. neyse real madrid ilk yari resitalini dokturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Abi cr7nin bi sutu vardı maçta direği yaladi çıktı, aklım çıktı benimde adeta o neydi öyle :) ikinci goldeki topuk olayı zaten inanılmaz pique yine maymuna döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 HotLine said: zoaahahahahhaa 10 kisi haa zoeheahaehaeo Gecmis olsun kardes, hasta olmussun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hahahah ya ne ilginç tipler var ya doğma büyüme madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Laraken said: reyou said: bu valdes kadar malak bi kaleci yok yau sırf golleri mi izledin yahu? ben yıllardır izliyorum, izlemez olaydım diyorum. Barça'nın kalecisi diye sadece prim görüyor, sıradan bir takımın kalecisi olsa herifi her yıl amatör küme takımlarına kiralarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 toggie said: HotLine said: zoaahahahahhaa 10 kisi haa zoeheahaehaeo Gecmis olsun kardes, hasta olmussun galiba. hasta olmadim kardes, hasta ettim. gecer gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://b1108.hizliresim.com/11/8/21/2562.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Barça 10 kişi kalınca güçlendi mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bu maçtan sonra pique'ye shakira da vermez artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar